نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: معادل کویری اس کیو ال در Linq

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    80

    معادل کویری اس کیو ال در Linq

    سلام من این کویری رو استفاده میکنم و ازش خروجی میگیرم ولی وقتی معدل رو در لیکیو مینویسم خروجی نمیگیرم لطفا راهنمایی کنید در لیکیو به چه شکل بنویسم
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    SELECT dbo.Analyzes.Tarikh, SUM(dbo.AnalyzeNoskhes.MablaghPardakhti) AS TotPricesPaid,

    SUM(dbo.AnalyzeNoskhes.Mablaghasli) AS TotPricesAnalyzes FROM dbo.AnalyzeNoskhes INNER JOIN

    dbo.Analyzes ON dbo.AnalyzeNoskhes.Fk_Analyze = dbo.Analyzes.AnalyzeId INNER JOIN

    dbo.Personnels ON dbo.Analyzes.Fk_Personnel = dbo.Personnels.PersonnelId

    where Analyzes.Fk_Personnel = 183 and Analyzes.Fk_VazitNoskhe = 3 and AnalyzeNoskhes.Fk_NoskheVaziat=3
    GROUP BY dbo.Analyzes.Tarikh


    و این کویری که با لینکیو نوشتم در واقع فکر میکنم مشکل در گروپ بای باشه
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    var pcc = (from a in db.AnalyzeNoskhes
    join b in db.Analyzes on a.AnalyzeNoskheId equals b.AnalyzeId
    join c in db.Personnels on b.Fk_Personnel equals c.PersonnelId

    where (b.Fk_Personnel == user.Fk_Personnel && b.Fk_VazitNoskhe == 3 && a.Fk_NoskheVaziat == 3)
    group new { a, b, c } by b into g
    select new
    {
    g.Key.Tarikh,
    TotPricesPaid = g.Sum(s => s.a.MablaghPardakhti),
    TotPricesAnalyzes = g.Sum(s => s.a.Mablaghasli)

    }
    ).ToList();


  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    80

    نقل قول: معادل کویری اس کیو ال در Linq

    دوستان کسی نیست معادل این کویری رو در لینک بگه؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    80

    نقل قول: معادل کویری اس کیو ال در Linq

    دوستان کسی نیست معادل این کویری رو در لینک بگه؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    80

    نقل قول: معادل کویری اس کیو ال در Linq

    عجب بی توجهیه فاحشی

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: رزولوشن تبدیلی ویدیو ها در سایت اشتراک ویدیو
    نوشته شده توسط yas9693 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 دی 1392, 18:25 عصر
  2. خبر: سایت فارسی برای دانلود ویدیو ado.net , linq
    نوشته شده توسط oliya24 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مرداد 1392, 11:45 صبح
  3. لینک دانلود ویژوال استدیو و اس کیو ال بای اندروید
    نوشته شده توسط mhq1368 در بخش Android Studio
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 09 فروردین 1392, 09:23 صبح
  4. سوال: ویرایش تصاویر ذخیره شده در database با استفاده از linq
    نوشته شده توسط mohammad kafiyan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 15 آذر 1391, 20:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •