نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه ارسال url ???????

  1. #1

    نحوه ارسال url ???????

    سلام
    دوستان من یک url دارم که میخوام به صورت سایلنت توی کد ها ارسال بشه

    http://ippanel.com/class/sms/webserv...&pass=yourpass
    که
    شماره خط اختصاصی = from
    شماره موبایل کاربر = to
    پیام متن = msg
    نام کاربری = uname
    کلمه عبور = Pass


    هستش و درصورت درست وارد کردن این مقادیر و صحتش
    توی مرورگر یه کد رهگیری میده



    من با چه کدی اینو ارسال کنم که در بک گراند ارسال شه ؟؟؟










    البته یه نمونه هم زده بود اما نتونستم به vb تبدیلش کنم و این بالایی راحتتره علی الظاهر




    راهنمای استفاده از الگوها
    نحوه ارسال مقادیر از طرف کاربر :
    1 . شماره ارسالی
    2 . گیرنده
    3 . نام کاربری
    4 . پسورد
    5 . شناسه الگو
    6 . مقادیر ارسالی برای جایگزینی در پیام الگو به صورت آرایه ) درنمونه کد این مقادیر در
    $input_data ، قرار گرفته اند . (
    نمونه کد : PHP
    <?php
    $client = new SoapClient("http://188.0.240.110/class/sms/wsdlservice/server.php?wsdl");
    $user = "";
    $pass = "";
    $fromNum = "+98100009";
    $toNum = array("9369000994");
    $pattern_code = "104";
    $input_data = array(
    "validation_code" => "12588",
    "login_code" => "rewwwe14",
    "tracking_code" => "qxq3ecv"
    );
    echo $client ->sendPatternSms($fromNum, $toNum, $user, $pass, $pattern_code, $input_data


  2. #2

    نقل قول: نحوه ارسال url ???????

    نقل قول نوشته شده توسط aidin2345 مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان من یک url دارم که میخوام به صورت سایلنت توی کد ها ارسال بشه

    http://ippanel.com/class/sms/webserv...&pass=yourpass
    که
    شماره خط اختصاصی = from
    شماره موبایل کاربر = to
    پیام متن = msg
    نام کاربری = uname
    کلمه عبور = Pass


    هستش و درصورت درست وارد کردن این مقادیر و صحتش
    توی مرورگر یه کد رهگیری میده



    من با چه کدی اینو ارسال کنم که در بک گراند ارسال شه ؟؟؟










    البته یه نمونه هم زده بود اما نتونستم به vb تبدیلش کنم و این بالایی راحتتره علی الظاهر




    راهنمای استفاده از الگوها
    نحوه ارسال مقادیر از طرف کاربر :
    1 . شماره ارسالی
    2 . گیرنده
    3 . نام کاربری
    4 . پسورد
    5 . شناسه الگو
    6 . مقادیر ارسالی برای جایگزینی در پیام الگو به صورت آرایه ) درنمونه کد این مقادیر در
    $input_data ، قرار گرفته اند . (
    نمونه کد : PHP
    <?php
    $client = new SoapClient("http://188.0.240.110/class/sms/wsdlservice/server.php?wsdl");
    $user = "";
    $pass = "";
    $fromNum = "+98100009";
    $toNum = array("9369000994");
    $pattern_code = "104";
    $input_data = array(
    "validation_code" => "12588",
    "login_code" => "rewwwe14",
    "tracking_code" => "qxq3ecv"
    );
    echo $client ->sendPatternSms($fromNum, $toNum, $user, $pass, $pattern_code, $input_data

    response.png

    کد برنامه :

    response.zip

  3. #3

    نقل قول: نحوه ارسال url ???????

    سلام
    the king عزیز دستت درد نکنه
    اتفاقا من هم دیدم کسی جواب نمیده ، خودم دست به کار شدم و اومدم تا راه حلش رو بذارم تا دیگرون هم استفاده کنن که دیدم جواب دادین

    و کدها یشما هم جالب بودن و دارای کاربرد




    اما منم راه حل دوم رو میذارم تا اگه کسی نیاز داشت هر دو رو تست کنه


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Net;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace http_DotNet
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void Btn_Send_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    //System.Web.HttpUtility.HtmlDecode(text);

    string pattern = "http://login.parsgreen.com/UrlService/sendSMS.ashx?from=" + txt_smsSender.Text + "&to=" + txtmobile.Text + "&text=" + txt_Message.Text + "&signature=" + txt_Signature.Text;


    System.IO.Stream st = null;
    System.IO.StreamReader sr = null;

    HttpWebRequest req = (HttpWebRequest)WebRequest.Create(pattern);
    Encoding encode = System.Text.Encoding.UTF8;

    System.Net.WebResponse resp = req.GetResponse();

    st = resp.GetResponseStream();
    sr = new System.IO.StreamReader(st, Encoding.UTF8);

    txtResult.Text = sr.ReadToEnd();
    sr.Close();
    resp.Close();


    }
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله aidin2345 : دوشنبه 19 اسفند 1398 در 14:43 عصر

  4. #4

    نقل قول: نحوه ارسال url ???????

    دوست عزیز لطفا کد رو همینجوری پیست نکنید و از تگ CODE استفاده کنید.
    یا حداقل از تگ LTR که نوشته راست به چپ نمایش داده بشه.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •