نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تفاوت در استفاده از endpoints و routes جهت مسیردهی صفحه های پروژه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    Question تفاوت در استفاده از endpoints و routes جهت مسیردهی صفحه های پروژه

    سلام به همه :-)
    دوستان توی dot.net core 3.1 بصورت پیشفرض بجای :

    app.UseMvc(routes =>
    {
    routes.MapRoute(
    name: "default",
    template: "{controller=Home}/{action=Index}/{id?}");
    });


    app.UseMvc(routes =>
    {
    routes.MapRoute(
    name: "areas",
    template: "{area:exists}/{controller=Home}/{action=Index}/{id?}");
    });

    بصورت زیر تغییر کرده:

    app.UseEndpoints(endpoints =>
    {
    endpoints.MapControllerRoute(
    name: "default",
    pattern: "{controller=Home}/{action=Index}/{id?}");


    endpoints.MapControllerRoute(
    name: "areas",
    pattern: "{area:exists}/{controller=Home}/{action=Index}/{id?}");
    });


    منتها توی این مدل ظاهرا قائده مسیردهی هم تغییر کرده یا چیز دیگه ای ... چون صفحه های توی Areas پیدا نمیکنه و خطای 404 میده چون ترتیب آدرس ریخته به هم
    البته من با غیر فعال کردن endpoint ماست مالی کردم داستان رو
    ولی اگه روش درست یا توضیحات واسه استفاده از endpoint هست رو لطفا ما رو هم توجیح کنید ... البته یه جستجویی زدم ولی باز چیزی دستگیرم نشد
    تشکر

  2. #2
    کاربر جدید آواتار mrezalamei
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1399
    محل زندگی
    تهران
    سن
    24
    پست
    4

    نقل قول: تفاوت در استفاده از endpoints و routes جهت مسیردهی صفحه های پروژه

    برای تعریف route area باید از متد MapAreaControllerRoute استفاده کنید
    نمونه کد


    option.MapAreaControllerRoute(name: "Administrator", areaName:"Administrator",pattern: "Administrator/{Controller=Home}/{Action=Index}/{id?}");


تاپیک های مشابه

  1. استفاده از چند routes.MapRoute
    نوشته شده توسط hamix666 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1396, 15:10 عصر
  2. مشکل استفاده routes
    نوشته شده توسط saeed31641 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 16 دی 1393, 11:00 صبح
  3. سوال: خطا در استفاده از Routes.MapPageRoute وفتی که پارامتر ورودی یک URL است
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 16 مهر 1391, 15:02 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 03 تیر 1391, 09:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •