نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: حذف قسمتهای اضافه یو آر ال

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    حذف قسمتهای اضافه یو آر ال

    سلام من یه چنین یو آر الی دارمX.ir/f/hekmataneخوب این f رو می خوام در نوار آدرس به صورت خودکار دیده نشه چیکار باید کردنمونش مثلا توی دیوار شما وقتی از فیلتر ها استفاده می کنی می بینی که بخشهای اضافه یوآر ال نمایش داده نمیشه

  2. #2

    نقل قول: حذف قسمتهای اضافه یو آر ال

    من سایت دیوار رو ندیدم ولی میتونید با htaccess بنویسیدش:
    RewriteEngine On
    RewriteRule ^/.*$ /f/$0

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    نقل قول: حذف قسمتهای اضافه یو آر ال

    خب من یه فایل بی نام با پسوند htaccess ساختم و گذاشتن در ریشه سایت با هموت متنی که شما نوشتی ولی درست نشد

    ببینید من درحال حاضر از کد زیر در global برای ساختن یو آر ال به شکل زیر استفاده می کنم


    routes.mappagerote("f","f/{id},"~/f.aspx");


    تو این خط چه تغییری میشه داد که اگه در آدرس f وارد نشد بازم کد درست کار بکنه

  4. #4

    نقل قول: حذف قسمتهای اضافه یو آر ال

    علیرضا جان سلام
    بهتره خودتو درگیر این چیزهای قدیمی ASP.Net نکنی و سوئیچ کنی سمت ASP.Net Core ...

    دیوار یا سایت های مشابه که شما میبینید آدرس هاشون اینطوریه به این دلیله که از ASP.Net Core استفاده میکنن ... توی Core دیگه صفحه ای با پسوند ASPX ندارید و همه آدرس دهی ها اینطوری شده ...

  5. #5

    نقل قول: حذف قسمتهای اضافه یو آر ال

    لینک زیر رو ببین دوست عزیز شاید بهت کمک کنه
    https://www.hozhan.ir/url-routing-in-asp-net-web-forms

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    نقل قول: حذف قسمتهای اضافه یو آر ال

    علیرضا جان سلام
    بهتره خودتو درگیر این چیزهای قدیمی ASP.Net نکنی و سوئیچ کنی سمت ASP.Net Core ...

    دیوار یا سایت های مشابه که شما میبینید آدرس هاشون اینطوریه به این دلیله که از ASP.Net Core استفاده میکنن ... توی Core دیگه صفحه ای با پسوند ASPX ندارید و همه آدرس دهی ها اینطوری شده ...
    متشکرم

    لینک زیر رو ببین دوست عزیز شاید بهت کمک کنه
    https://www.hozhan.ir/url-routing-in-asp-net-web-form
    از شماهم متشکرم


    منتهی بنده عرض کردم میخوام f رو از آدرس حذف کنم
    حذف aspx رو بلدم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تفاوت ساخت دیتا بیس با ویژوال استدیو و اس کیو ال منجمتن استدیو
    نوشته شده توسط hadiyoodream در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 25 مرداد 1394, 14:27 عصر
  2. جمع کردن درایو ها،تشخصی درایو سی و جستجوی فایل؟؟
    نوشته شده توسط M0TR!X در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 آبان 1393, 18:33 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 02 اردیبهشت 1393, 17:05 عصر
  4. پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 25 دی 1392, 23:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •