نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ثبت کاربر و مدیر در پروژه ی اموزشی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    ثبت کاربر و مدیر در پروژه ی اموزشی

    با سلام .

    در یک پروژه ی فروشگاهی ، فرم ثبت نام و لاگین کاربران و مدیران سایت باید تفکیک شده باشه ، درسته ؟
    من برای همه ی اینها یک جدول users در DB درنظر گرفتم فقط با فیلد level اونها رو تفکیک میکنم .

    برای پیاده سازی جداگانه ی فرم لاگین و رجیستر هر یک ، باید از دو فولدر auth استفاده کرد ؟
    ایا شما هم این ها رو با همین منطق جدا میکنید ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ثبت کاربر و مدیر در پروژه ی اموزشی

    نیاز نیست جدا کنی میتونی تو همون تیبل یوزر یک فیلد بزاری که مشخص کنه مدیره یا اینکه یک تیبل دیگه بسازی مثل user_role که اونجا تعریف کنی نقش هر کاربر رو

    مدیر سایت که نباید البته ثبت نام کنه !
    باید تو پنل مدیریت یجایی برای ثبت مدیر ها بزاری که یک مدیر مدیر های دیگه رو ثبت کنه

    لاگین برا همه یکیه فرمش

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: ثبت کاربر و مدیر در پروژه ی اموزشی

    ممنون متوجه شدم .
    منطق پیاده سازی شما بنظرم بهتره .
    چون در پروژه های آموزشی دیدم که مدیران ( مدیران فرعی ) یک فرم ثبت نام مشترک با کاربران سایت دارن که این طور دوست نداشتم پیاده سازی کنم .

    البته نیاز نیست فرم لاگین مدیر و کاربر جدا باشه ؟
    همیشه دیدم که پیج لاگین مدیر با بقیه فرق میکنه . درسته که اهراز هویت میشه ولی تاثیری در امنیت نداره ؟

    تشکر .

    پ . ن : چرا گزینه ی لایک برداشته شده ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ثبت کاربر و مدیر در پروژه ی اموزشی

    نه نیازی نیست فرم لاگین رو جدا کنی
    اگه تیبل دیتبایس فرق کنه بله باید عوض کنی ولی وقتی یکی باشه نیاز نیست
    کار بیخودیه اول اینکه مدیر لاگین شده نمیتونه تجربه کاربری رو داشته باشه
    دوم اینکه باید کلی کار اضافه بکنی برای مدیریت تیبل جداگانه

    از نظر امنیت هم فرق خاصی نمیکنه و تاثیر خاصی نداره جدا کردنشون
    اگه کاربری بخاد یوزرش رو ادمین کنه باید دسترسی به دیتبایس داشته باشه و اگه کسی دسترسی دیتبایس داشته باشه میتونه تو تیبل مجزا ادمین ثبت کنه و فرقی نمیکنه
    شما فقط روی route های ادمین باید یه middleware بزاری که چک کنه طرف مدیر باشه

    ولی اگه میخای یکم محکم ترش کنی که اشتباها ینفر ادمین نشه با ویرایش یک جدول ... بجای اینکه فیلد اضافه کنی یه تیبل جدا بزار به اسم user_role و اونجا نقش هر کاربر رو تعریف کن

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: ثبت کاربر و مدیر در پروژه ی اموزشی

    من طبق گفته شما یک صفحه ی لاگین مشترک برای ادمین و یوزر ساختم .
    میخوام اگر ادمین بود ، بعد از لاگین به صفحه ی admin panel ریدایرکت بشه و اگه کاربر بود به صفحه ی home از سایت ریدایرکت بشه .
    چون یک logincontroller داریم این کد اجرا میشه .


    protected $redirectTo = '/home';


    در middleware هم این کد منطقی نیست و جواب نمیده .

    public function handle($request, Closure $next)
    {
    if(auth()->check() && auth()->user()->level == 'admin'){
    return redirect('panel');
    }

    if(auth()->check() && auth()->user()->level == 'user'){
    return redirect('home');
    }
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: ثبت کاربر و مدیر در پروژه ی اموزشی

    با این کد به نتیجه رسیدم .

    public function handle($request, Closure $next)
    {
    if(auth()->check() && auth()->user()->level != 'admin'){
    return redirect('home');
    }

    return $next($request);
    }


    در logincontroller

    protected $redirectTo = 'admin/panel';

  7. #7

    نقل قول: ثبت کاربر و مدیر در پروژه ی اموزشی

    بهتره از پکیج spatie برای این کار استفاده کنید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 08 اسفند 1394, 17:30 عصر
  2. فیلم آموزشی بهینه سازی سایت آموزش SEO آموزش سئو
    نوشته شده توسط alii00114 در بخش آگهی‌ها
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 26 فروردین 1394, 23:42 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 03 آبان 1393, 13:32 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 08:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •