نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: کلیک روی سطر DataGridView و باز شدن تمام اطلاعات اون سطر نشون بده

  1. #1

    Question کلیک روی سطر DataGridView و باز شدن تمام اطلاعات اون سطر نشون بده

    سلام
    در بعضی نرم افزار های حسابداری و وقتی روی یک ردیف در دیتا گرید کلیک میکنیم که مثلا سرفصل کل باشه تمامی آیتمهای زیر مجموعه اون در دیتا گرید دیگه مشخص میشه چطور میشه این کار رو کرد
    من با این کد انجام دادم نشد

    private void dataGridViewX1_CellDoubleClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {


    if (e.RowIndex < 0) return;
    if (dataGridViewX1.CurrentRow == null) return;
    var Id = (int)dataGridViewX1.CurrentRow.Cells["Id"].Value;
    //پاس کردن Id به فرم
    new Form2 { Id = Id }.ShowDialog();
    }
    راه حل شما چیه ...

  2. #2

    نقل قول: کلیک روی سطر DataGridView و باز شدن تمام اطلاعات اون سطر نشون بده

    سلام کل کد رو بصورت سی شارپ در بیار بعد واضح تر توضیح بده شاید بتونم کمکت کنم

  3. #3

    نقل قول: کلیک روی سطر DataGridView و باز شدن تمام اطلاعات اون سطر نشون بده

    ببین ما چند انبار داریم در گرید ویو 1 نام انبارها نوشته شده و در گرید ویو دو نام کالا ها داخل این انیارها
    میخوام این کار را انجام بدم که اگر در گرید 1 روی ردیف که انبار یک یا دو هست کلیک کردم محصولات اون انبار کلیک شده در گرید ویو شماره 2 بیاد یه جورایی گرید ویو شماره 2 فیلد بشه
    یا
    مثال : مثلا من در گرید ویو اول اقلام مختلف کالا رو دارم حالا مثلا با کلیک رو سطر چای بتونم انواع چای رو ثبت و در گرید ویو دوم نمایش بدم یا بر روی کلیک روی سطر برنج بتونم انواع اون رو وارد و در گرید ویو دوم نمایش بدم امـــــا می خوام در هر لحظه فقط اطلاعات زیر مجموعه سطری که در گرید ویو اول کلیک شده در گرید ویو دوم نمایش داده بشه و بهش دسترسی داشته باشیم اما اطلاعات قبلی(زیر مجموعه سطرهایی که کلیک نشده) هم از دست نرفته باشه .

  4. #4

    نقل قول: کلیک روی سطر DataGridView و باز شدن تمام اطلاعات اون سطر نشون بده

    سلام یه راه پیدا کردم اما قکر کنم اصولی نباشه
    sshot-1.png
    اول با این کد در لود صفحه هر دو دیتا گرید رو پر کردم

    sshot-2.png
    بعد با این کد با کلیک روی سطر دیتا گرید و گرفتن ID سرفصل شماره ID رو ریختم در text box

    sshot-3.png


    sshot-4.png

    بعد text box جستجو میکنه و با اون id در گرید 2 زیر مجموعه های اون id رو میاره
    به نظر شما کار اصولی تر از این چه راحلی هست

  5. #5

    نقل قول: کلیک روی سطر DataGridView و باز شدن تمام اطلاعات اون سطر نشون بده

    داداش چرا لقمه رو دور سر می چرخونی ؟

    با کارنت رو آیدی رو بگیر بعد بگو اگر آیدی فلان بود دیتا سورس رو مساوی کن با جدول فلان

    درضمن چرا برای اتصال و دیتا آداپتر متد و ریپوزیتوری نمیسازی ؟ کد هات خیلی کثیفه

  6. #6

    نقل قول: کلیک روی سطر DataGridView و باز شدن تمام اطلاعات اون سطر نشون بده

    میتونی همه رو تویه جدول هم بسازی اصا نیازی به دوتا جدول نیست واقعا خیلی سادس اگه لینک و انتیتی کار می کنی بگو برات یه سورس بفرستم ببین

  7. #7

    نقل قول: کلیک روی سطر DataGridView و باز شدن تمام اطلاعات اون سطر نشون بده

    سلام
    ممنون میشم اگه سورس برام بفرستی
    و در دو جدول باشه بهتر
    آخرین ویرایش به وسیله rehbare : سه شنبه 20 اسفند 1398 در 12:27 عصر

  8. #8

    نقل قول: کلیک روی سطر DataGridView و باز شدن تمام اطلاعات اون سطر نشون بده

    ممنون از نظرت
    اره درست میگی ولی این فرم رو برای تست نوشتم
    آخرین ویرایش به وسیله rehbare : سه شنبه 20 اسفند 1398 در 12:28 عصر

  9. #9

    نقل قول: کلیک روی سطر DataGridView و باز شدن تمام اطلاعات اون سطر نشون بده

    نقل قول نوشته شده توسط HackerKing مشاهده تاپیک
    داداش چرا لقمه رو دور سر می چرخونی ؟

    با کارنت رو آیدی رو بگیر بعد بگو اگر آیدی فلان بود دیتا سورس رو مساوی کن با جدول فلان

    درضمن چرا برای اتصال و دیتا آداپتر متد و ریپوزیتوری نمیسازی ؟ کد هات خیلی کثیفه
    ممنون از نظرت
    اره درست میگی ولی این فرم رو برای تست نوشتم
    آخرین ویرایش به وسیله rehbare : سه شنبه 20 اسفند 1398 در 12:28 عصر

  10. #10

    نقل قول: کلیک روی سطر DataGridView و باز شدن تمام اطلاعات اون سطر نشون بده

    کسی جواب نمیده ؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    224

    نقل قول: کلیک روی سطر DataGridView و باز شدن تمام اطلاعات اون سطر نشون بده

    شما سوالتون رو دقیق مشخص کنین ،

    اینکه میفرمایید نشد رو بیشتر توضیح بدین !

    اگر شما ID رو به فرم دیگه پاس میدین و توی فرم دوم اطلاعات رو بر اساس اون ID از دیتابیس میگیرین چرا نباید بشه ؟!!

  12. #12

    نقل قول: کلیک روی سطر DataGridView و باز شدن تمام اطلاعات اون سطر نشون بده

    سلام
    پاس بدم فرم دوم چطور اون ردیف هایی که id مشترک دارن رو سورت کنه

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار foo0z0ool
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    اصفهان - قم
    پست
    70

    نقل قول: کلیک روی سطر DataGridView و باز شدن تمام اطلاعات اون سطر نشون بده

    دوستان من یه زمانی توی فروم اکسس خیلی فعال بودم

    میخوام یه روشی پیشنهاد بدم که دوستان اکسس کار انجام میدم

    شما وقتی میگی ( ای رو پاس به به فلان و انجام بده ) شاید طرف مقابل شما سطح اطلاعاتش پایینتر باشه

    یا ندونه چطور باید اینکار رو انجام بده

    بچه های فروم اکسس برای حل این مشکل همیشه یه ماژول مثال مینوشتن و ارسال میکردن

    هم به صورت کد توی فروم هم به صورت یه برنامه ساده در حد همون سوال

    مثلا من سوال میکنم آقا چطوری یه تکس باکس رو پاک کنم جواب به این شکل میومد

    textbox.clear();
    بعد یه فایل میفرستادن که یه تکس باکس توش بود وقتی روی تکس باکس میزدم همین کد رو اونجا میدیدم و متوجه میشدم چطور این کد کار میکنه

    پیشنهاد میکنم جواب دوستان به این شکل باشه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 09 آبان 1399, 17:49 عصر
  2. مبتدی: انجام عملیات در هر ردیف datagridview تنها با کلیک روی یک سلول خاص
    نوشته شده توسط Ilosgroup در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 24 آذر 1395, 12:20 عصر
  3. نمایش عکس مربوط به شخص با کلیک روی سطر datagridview
    نوشته شده توسط h.gheidrlou در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 19 آذر 1395, 22:20 عصر
  4. سوال: نمایش نتیجه جستجوی انجام شده روی dataset در datagridview
    نوشته شده توسط csharpcollegian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اسفند 1394, 17:58 عصر
  5. سوال: رفتن روی یک ردیف خاص در datagridview
    نوشته شده توسط rasoolf در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 مهر 1389, 14:54 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •