نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: نشناختن صفخه index بعد از پابلیش

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    269

    نشناختن صفخه index بعد از پابلیش

    سلام
    بعد از پابلیش سایت ارور 404 میده بعد از فراخونی سایت در حالی که پروژه روی ویژوال ران میکنم مشکلی نداره توی iis صفحه ایندکس رو هم معرفی کردم .وقتی بعد از ای پی اسلش ایندکس بزنم درست کار میکنه اما اگه فقط ای پی بزنم نمیشناسه
    دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,562

    نقل قول: نشناختن صفخه index بعد از پابلیش

    سلام.
    تو startup برنامهتون route رو چک کنید.
    https://docs.microsoft.com/en-us/asp...ng-overview-cs

  3. #3

    نقل قول: نشناختن صفخه index بعد از پابلیش

    نقل قول نوشته شده توسط ma.andishe مشاهده تاپیک
    سلام
    بعد از پابلیش سایت ارور 404 میده بعد از فراخونی سایت در حالی که پروژه روی ویژوال ران میکنم مشکلی نداره توی iis صفحه ایندکس رو هم معرفی کردم .وقتی بعد از ای پی اسلش ایندکس بزنم درست کار میکنه اما اگه فقط ای پی بزنم نمیشناسه
    دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام. احتمال قریب به یقین نسخه فریم ورک هماهنگ با نسخه ای که اپ رو ساختید توی IIS براش تعیین/تعریف نکردید.

    https://www.hanselman.com/blog/HowTo...herThan20.aspx
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : پنج شنبه 22 اسفند 1398 در 08:38 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    269

    نقل قول: نشناختن صفخه index بعد از پابلیش

    ممنون از پاسختون ولی من توی routeconfig دقیقا اینکارو کرده بودم.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    269

    نقل قول: نشناختن صفخه index بعد از پابلیش

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    سلام. احتمال قریب به یقین نسخه فریم ورک هماهنگ با نسخه ای که اپ رو ساختید توی IIS براش تعیین/تعریف نکردید.

    https://www.hanselman.com/blog/HowTo...herThan20.aspx
    چجوری باید چک کنم این قضیه رو.من .net 4.5 رو استفاده میکنم اما توی applicationpool توی iis از فریم ورک 4 استفاده کرده.منظورتون ممکنه از این اختلاف باشه؟

  6. #6

    نقل قول: نشناختن صفخه index بعد از پابلیش

    بستگی به نسخه IIS هم داره - 7.0 - 7.5 , 8.0 از دات نت 4.5 پشتیبانی می کنند.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    269

    نقل قول: نشناختن صفخه index بعد از پابلیش

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    بستگی به نسخه IIS هم داره - 7.0 - 7.5 , 8.0 از دات نت 4.5 پشتیبانی می کنند.
    ویندوز سرور 2012 و iis8 هست
    دلیل دیگه ای ممکنه باشه؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    269

    نقل قول: نشناختن صفخه index بعد از پابلیش

    من توی iis هم که روی بروز کلیک کنم باز نمیشناسه صفحه index رو مگر اینکه برم بعد از ای پی اسلش index بزنم

  9. #9

    نقل قول: نشناختن صفخه index بعد از پابلیش

    دات نتت رو ری اینستال کن: https://www.microsoft.com/en-us/down....aspx?id=30653

  10. #10

    نقل قول: نشناختن صفخه index بعد از پابلیش

    بالاخره اجرا می شه!؟ اون دیگه به پابلیشت ربط داره. آدرس سایت رو توی IIS که ثبت شده باید وارد کنی . اگه می خوای پیش فرض باشه باید بعنوان سایت پیش فرض تعیین بشه اون دیگه تنظیمات و گزینه های اون توی IIS رو می طلبه.

    https://computingforgeeks.com/how-to...in-iis-server/
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : پنج شنبه 22 اسفند 1398 در 11:37 صبح

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    269

    نقل قول: نشناختن صفخه index بعد از پابلیش

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    بالاخره اجرا می شه!؟ اون دیگه به پابلیشت ربط داره. آدرس سایت رو توی IIS که ثبت شده باید وارد کنی . اگه می خوای پیش فرض باشه باید بعنوان سایت پیش فرض تعیین بشه اون دیگه تنظیمات و گزینه های اون توی IIS رو می طلبه.
    اجرا میشه ولی صفخه notfound رو میاره و صفحه index.cshtml رو هم به او معرفی کردم.کار دیگه ای باید انجام بدم

  12. #12

    نقل قول: نشناختن صفخه index بعد از پابلیش

    نقل قول نوشته شده توسط ma.andishe مشاهده تاپیک
    اجرا میشه ولی صفخه notfound رو میاره و صفحه index.cshtml رو هم به او معرفی کردم.کار دیگه ای باید انجام بدم
    برای تعیین سایت پیش فرض: https://computingforgeeks.com/how-to...in-iis-server/

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    269

    نقل قول: نشناختن صفخه index بعد از پابلیش

    اینارو تست کردم
    فقط ببین من توی مسیر فیزیکی www.root فولدرهای پزوژه هستند و index توی فولدر views هستش . یعنی توی مسیر فیزیکی باید ادرس index رو برم بدم.که البته اینو هم امتحان کردم و ارور سطح دسترسی داد
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,562

    نقل قول: نشناختن صفخه index بعد از پابلیش

    شما از هاست اشتراکی استفاده می کنید یا سرور مجازی؟
    آدرس سایتی که پابلیش کردی اینجا بزارین

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    269

    نقل قول: نشناختن صفخه index بعد از پابلیش

    نقل قول نوشته شده توسط r4hgozar مشاهده تاپیک
    شما از هاست اشتراکی استفاده می کنید یا سرور مجازی؟
    آدرس سایتی که پابلیش کردی اینجا بزارین
    از سرور مجازی،

    من صفحهindex.cshtml رو به صفحات پیش فرض iisاضافه کردم ولی اینگار اونو نمیشناسه
    آخرین ویرایش به وسیله ma.andishe : شنبه 24 اسفند 1398 در 09:25 صبح

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    269

    نقل قول: نشناختن صفخه index بعد از پابلیش

    الان هم ارور ۴۰۳ رو دیگه میده البته کمی تغییرات دادم اینجور شد

  17. #17

    نقل قول: نشناختن صفخه index بعد از پابلیش

    سلام. مشکل از تنظیماتت توی iis هستش ربطی به ساختار web app نداره.


    https://orod.co/Blog/Info/53-نحوه%20...IIS%20سرور

    https://acdev.ir/publishh-5-0-asp-net-mvc-iis/

    https://docs.microsoft.com/en-us/asp...ploying-to-iis
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : شنبه 24 اسفند 1398 در 08:19 صبح

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    269

    نقل قول: نشناختن صفخه index بعد از پابلیش

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    سلام. مشکل از تنظیماتت توی iis هستش ربطی به ساختار web app نداره. راستی نگفتی با نسخه چند VS کار می کنی؟!



    http://s6.picofile.com/file/83872981...Maker.zip.html

    سلام vs2017

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    269

    نقل قول: نشناختن صفخه index بعد از پابلیش

    من فکر میکنم مشکل توی iis authenticatio هستش با تغییر اون ارور هم تغییر میکنه .کسی هست راهنمایی کنه به چه شکل ست بشه این قسمت؟
    ضمنا من از custom provder استفاده کردم

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    269

    نقل قول: نشناختن صفخه index بعد از پابلیش

    یه سوال دیگه ایا بعد از پابلیش فایلهایی که توی appstart هستند با dll های داخل پروژه مرج میشن ؟ من اونارو تو فایلهی پابلیش نمیبینم

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    269

    نقل قول: نشناختن صفخه index بعد از پابلیش

    منتظر راهنمایی عزیزان هستم

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    269

    نقل قول: نشناختن صفخه index بعد از پابلیش

    سلام
    فکر میکنم میدونم مشکل از کجاست منتهی اگه میشه منو راهنمایی کنید
    من از یک customaturize برای چک کردن سطوح دسترسی استفاده کردم و تستش کردم و هیچ مشکلی نداره
    اماه توی وب کانفیگ من برای اینکه بگم defaulturl و صفحه لاگین و مدت کوکی چقدره از
    <authentication mode="Forms">
    <forms loginUrl="Login" defaultUrl="Index" timeout="1000" />

    </authentication>
    استفاده کردم که زمانیکه میخواد بره به سمت یو ار ال پیش فرض چون سطح دسترسی نداره ارور میده
    حالا سوالم اینجاست که اگه بخوام شکم رو کامل برطرف کنم و از این تگ برای کوکی و یو ار ال پیش فرض و فرم لاگین استفاده نکنم به چه شکل باید عمل کنم؟

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    269

    نقل قول: نشناختن صفخه index بعد از پابلیش

    حلش کردم برای عزیزانی میگم که شاید چنیین مشکلی داشته باشند
    من توی پراپرتی پروژه صفحه پیش فرض تعریف کرده بودم در حالیکه قانون routing در mvc میگه اگه یو ار ال خال یا اسلش یا نام کنترلر بوذ برو به صفحه تعریف شده در routing و از اونجایی که من صفحه ایندکس تو پزاپرتی پروژه تعریف کرده بودم این تعارض پیش میومد و نمیتونست بره به کنترلر home
    این استنباط من بود و این جور حلش کردم که صفحه پیش فرض رو از پراپرتی پروژه برداشتم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: فرق local index و global index در اوراکل چیست؟
    نوشته شده توسط minooladybird در بخش Oracle
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 23 اسفند 1393, 19:34 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390, 09:31 صبح
  3. تغییر صفحه پیش فرض بر روی سرور از index.html به index.aspx
    نوشته شده توسط hosseintaheri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1383, 00:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •