نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در تبدیل میلادی به شمسی در نرم افزار استیمول سافت

  1. #1

    مشکل در تبدیل میلادی به شمسی در نرم افزار استیمول سافت

    سلام ببخشید من در قسمت کد می زنم
    public string DateToshamsi(object date)
    {
    System.Globalization.PersianCalendar shamsi = new System.Globalization.PersianCalendar();


    DateTime da = (DateTime)date;
    int year = shamsi.GetYear(da);
    int month = shamsi.GetMonth(da);
    int day = shamsi.GetDayOfMonth(da);
    return year.ToString()+ "/"+ month.ToString() + "/"+day.ToString();
    }
    و بعد یه تکس باکس باز می کنم داخل تکس باکس در قسمت expression می نویسم
    {DateToshamsi(Today)}
    می نویستم ولی خطا میدهد
    به نظرتون چیکار کنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,016

    نقل قول: مشکل در تبدیل میلادی به شمسی در نرم افزار استیمول سافت

    بهتر تبدیل شده بیاری

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه یک dataSet که حاوی دو تا dataTable هست را به گزارش استیمول سافت بفرستیم.
    نوشته شده توسط sayanpro در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 06 آذر 1394, 17:20 عصر
  2. سوال: آموزش استفاده استیمول دات نت در سی شارپ کی داره؟کسی داره دریغ نکنه
    نوشته شده توسط star_alone در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 دی 1392, 16:20 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 28 بهمن 1391, 14:31 عصر
  4. توری پرسی، توری پرسی استیل، توری نوار نقاله استیل
    نوشته شده توسط toori1391 در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 13 مرداد 1391, 15:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •