نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: مشکل تایمر در لیست ویو

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1398
    محل زندگی
    شهر کاشان
    پست
    12

    مشکل تایمر در لیست ویو

    با سلام
    list.png

    می خواستم وقتی که دکمه شروع رو زدم تو لیست ویو تایمرش شروع به حرکت کنه

    لطفا اگه می تونید کمکم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    34
    پست
    114

    نقل قول: مشکل تایمر در لیست ویو

    سلام ،

    شما ننوشتین که در پیاده سازی تایمر مشکل دارین یا دسترسی به عناصر GridView ،

    به هر حال در خصوص دسترسی به GridView از این روش استفاده کنین :


    data_car_list.SelectedRows[0].Cells[3].Value = "abcd";

    شماره 0 همون ایندکسه هستش که میتونی تغیرش بدی ، شماره 3 هم طبق DataGrid شما ایندکس ستون Timer هستش
    آخرین ویرایش به وسیله ShayanFiroozi : یک شنبه 25 اسفند 1398 در 20:22 عصر

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1398
    محل زندگی
    شهر کاشان
    پست
    12

    نقل قول: مشکل تایمر در لیست ویو

    ببخشید
    من می خواهم تایمر رو تو لیست ویو (listview) نمایش بده نه تو دیتا گرید ویو (data grid view)
    بعدش هم این روش مقدار ثابتی تو دیتا گرید ویو نشون می ده من می خواهم تایمر شروع به حرکت کنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    34
    پست
    114

    نقل قول: مشکل تایمر در لیست ویو

    خوب اگر شما تایمر رو پیاده سازی کردین که راحته ، به ازای هر رکورد یا شخص یه شی تایمر به صورت داینامیک ایجاد کنین و راه اندازیش کنین
    برای دسترسی به لیست ویوو هم از این کد نمونه استفاده کنین :


    if(listView1.SelectedItems != null)
    {
    ListViewItem item = listView1.SelectedItems[0];
    item.SubItems[3].Text = "yourTimerTextHere";
    }

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1398
    محل زندگی
    شهر کاشان
    پست
    12

    نقل قول: مشکل تایمر در لیست ویو

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    if(listView1.SelectedItems != null)
    {
    ListViewItem item = listView1.SelectedItems[0];
    item.SubItems[3].Text = "yourTimerTextHere";
    }


    تو این کدی که نوشتید باید حتما یک ردیف رو انتخاب کرد اما من نمی خوام یک ردیفو انتخاب کنم
    وقتی که دکمه شروع رو زدم textbox1.text و textbox2.text و textbox3.text و تایمر به لیست ویو اضافه می شوند ولی تایمر ایستاده حرکت نمی کنه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    34
    پست
    114

    نقل قول: مشکل تایمر در لیست ویو

    در خصوص ایندکس شما میتونین از آخرین ایندکس استفاده کنین (در واقع آخرین ایندکس همیشه همون شماره ایه که شما همین الان اضافه کردین).

    در خصوص تایمر ، خوب مشخصه که خود به خود حرکت نمیکنه ! یکی باید اونو آپدیت کنه ، شما بهتره سورس کاملتون رو بذارین تا ببینیم از چه روشی دارین پیش میرین

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1398
    محل زندگی
    شهر کاشان
    پست
    12

    نقل قول: مشکل تایمر در لیست ویو

    سلام

    این هم از سورس کد :

    qu0.png


    من فقط میخوام تایمره تو لیست ویو شروع به حرکت کنه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    34
    پست
    114

    نقل قول: مشکل تایمر در لیست ویو

    خوب شما دارین Label4 رو مدام آپدیت میکنین ،

    حالا مقدار Label4.Text رو میدیم به آخرین آیتم لیست ویوو ،



    listView1.Items
    [listView1.Items.Count - 1].SubItems[3].Text = Label4.Text;

    ولی بازم به مشکل بر میخورین ، چون این کد آخرین آیتم اضافه شده رو آپدیت میکنه ،

    شما بفرمایید هدف این نرم افزار چیه ، احساس میکنم از روش بهتری میشه استفاده کرد. مگر اینکه فقط 1 نفر و یک تایمر داشته باشین !

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1398
    محل زندگی
    شهر کاشان
    پست
    12

    نقل قول: مشکل تایمر در لیست ویو

    تو این برنامه نام و نام خانوادگی و دریافتی رو دریافت کنه و بعدش تو یک لیست ویو همراه با یک تایمر که امکان توقف و ریست و ادامه داشته باشه نمایش دهد

    یک تغییری تو فرم و سورس کد این پروژه دادم

    frmtimer.png
    این هم سورس کد
    sorcecode.jpg

    خروجی تایمر رو تو لیست ویو گذاشتم
    اگه روش بهتری دارید لطفا بفرمایید که من چه کار کنم تا این پروژه کامل بشه
    ممنون

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    34
    پست
    114

    نقل قول: مشکل تایمر در لیست ویو

    اگر یه پروژه تست هستش و یک نفر قراره براش تایمر اجرا بشه مشکلی نداره ، اما اگر هدف نرم افزاری هست که بخواین به مشتری بدین باید از اول نوشته بشه ، بستگی به این داره که از این تایمر میخواد چه استفاده ای بشه

  11. #11
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1398
    محل زندگی
    شهر کاشان
    پست
    12

    نقل قول: مشکل تایمر در لیست ویو

    تایمر تو این پروژه قراره تو پروژه مدیریت گیم نت استفاده بشه
    وقت هر مشتری برای استفاده از سیستم محاسبه بشه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    34
    پست
    114

    نقل قول: مشکل تایمر در لیست ویو

    خوب پس با این کد و طراحی شما فقط یک مشتری میتونین داشته باشین !

  13. #13
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1398
    محل زندگی
    شهر کاشان
    پست
    12

    نقل قول: مشکل تایمر در لیست ویو

    چه جوری میشه که چند تا مشتری داشته باشم

    اگه نمونه کد دارید بفرستید
    آخرین ویرایش به وسیله acashkanmh : سه شنبه 27 اسفند 1398 در 19:24 عصر

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    34
    پست
    114

    نقل قول: مشکل تایمر در لیست ویو

    این دیگه میشه یه پروژه !!

  15. #15
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1398
    محل زندگی
    شهر کاشان
    پست
    12

    نقل قول: مشکل تایمر در لیست ویو

    چگونه میشه تایمر رو برای چند نفر محاسبه کرد من فقط مشکلم با اون تایمر هستش بعدش برای آپدیت کردن لیست ویو چه باید چه کاری انجام داد
    بقیه پروژه هم خودم درست می کنم

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    34
    پست
    114

    نقل قول: مشکل تایمر در لیست ویو

    راه های زیادی هست ، استفاده از لیست ها ، آرایه ها

    ولی شما چون تایمر ها همشون زمان تیکشون یکی هست میتونی با یه دونه تایمر برنامه نویسی کنی ولی توی اون تایمر باید مدیریت کنی کدوم مشتری استارت خورده ، کدوم Pause شده و کدوم Stop شده

  17. #17
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1398
    محل زندگی
    شهر کاشان
    پست
    12

    نقل قول: مشکل تایمر در لیست ویو

    لطفا میشه بیشتر توضیح بدهید تا منطورتون رو بفهمم یا یک نمونه کد برای تایمر

  18. #18

    نقل قول: مشکل تایمر در لیست ویو

    نقل قول نوشته شده توسط acashkanmh مشاهده تاپیک
    لطفا میشه بیشتر توضیح بدهید تا منطورتون رو بفهمم یا یک نمونه کد برای تایمر
    Preview.png

    TimerInListView.zip


  19. #19
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1398
    محل زندگی
    شهر کاشان
    پست
    12

    نقل قول: مشکل تایمر در لیست ویو

    ممنون

    متشکرم واسه نمونه کدی که دادید


    تو این تصویر $ رو خطا می گیره
    qu1.png

    برای رفع این ارور چه کار کنم؟؟؟

  20. #20

    نقل قول: مشکل تایمر در لیست ویو

    نقل قول نوشته شده توسط acashkanmh مشاهده تاپیک
    ممنون

    متشکرم واسه نمونه کدی که دادید


    تو این تصویر $ رو خطا می گیره
    qu1.png

    برای رفع این ارور چه کار کنم؟؟؟
    دو تا راه حل دارید :
    یا نسخه ویژوال استدیو تون رو ارتقاء بدید تا #C نسخه 6 رو ساپورت کنه و قابلیت interpolated string (همون رشته هایی که با "$ شروع میشوند) رو داشته باشه.

    $"{time.Hours:00}:{time.Minutes:00}:{ time.Seconds:00}"

    یا اون interpolated string رو با نمونه معادل اش بدون استفاده از این قابلیت مثلا با کمک string.Format جایگزین کنید :

    string.Format("{0:00}:{1:00}:{2:00}", time.Hours, time.Minutes, time.Seconds)

  21. #21
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1398
    محل زندگی
    شهر کاشان
    پست
    12

    نقل قول: مشکل تایمر در لیست ویو

    ممنون از کمک شما

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پیدا کردن تکست ویو در لیست ویو که نمایش داده می شود
    نوشته شده توسط vid4259 در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 دی 1394, 18:01 عصر
  2. انتقال ستون از یک لیست ویو به لیست ویو دیگر
    نوشته شده توسط halandon67 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 05 تیر 1394, 15:10 عصر
  3. مشکل در کاستوم لیست ویو ! ادیت باکس تو آیتم ها ریست میشه
    نوشته شده توسط abbasalim در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 30 بهمن 1393, 20:11 عصر
  4. دسترسی به ویو های یک سطر از لیست ویو
    نوشته شده توسط darkenerboy در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 15 فروردین 1392, 16:24 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 17 بهمن 1391, 18:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •