نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل خواندن اطلاعات روی تگ li

  1. #1

    مشکل خواندن اطلاعات روی تگ li

    با سلام به همه دوستان
    لطفا عکس های زیر را مشاهده کنید



    مشکل اینه که یا درست نمیخونه یا اررور میده
    دیدین که این سایت ها آشپزی قسمت های مواد اولیه ب صورت تگ ul هستش این نمشه
    یا نمیخونه یا اررور میده
    تحقیق هم کردم به این کد ها رسیدم ولی نمیخونه دیگه
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل خواندن اطلاعات روی تگ li

    وقتی یک ردیف رو از دیتبایس میخونی خروجی یک شی خواهد بود
    وقتی چند ردیف رو از دیتابیس بخونی خروجی یک آرایه خواهد بود که توی هر خونش شی هست به عبارت دیگه آرایه ای از اشیا

    شما با findOrFail از دیتبایس خوندی یعنی 1 دونه ردیف رو برگردونده که میشه یک شی
    بعد توی حلقه foreach گزاشتیش توی قالبت ..... که حلقه برای آرایست

    اگه فیلد raw_material توی تیبل international_foods قرار داره که اینجوری باید چاپش کنی

    <ul>
    <li>{{$international_food->raw_material}}</li>
    </ul>


    اون @if() رو هم نیاز نداری قبل از نمایش چون از دیتابیس با findOrFail خوندی یعنی اگه نباشه کلا اررور 404 میده بعد از خوندن از دیتابیس و اگه توی view اومده حتما وجود داشته و دیگه نیاز به چک کردنش با if نیست

    که البته یکم عجیبه اگه یک فیلد تو دیتبایس داری برای raw_material یعنی یک خط هستش و چرا میخای یک خط رو توی ul / li بزاری

  3. #3

    نقل قول: مشکل خواندن اطلاعات روی تگ li

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    وقتی یک ردیف رو از دیتبایس میخونی خروجی یک شی خواهد بود
    وقتی چند ردیف رو از دیتابیس بخونی خروجی یک آرایه خواهد بود که توی هر خونش شی هست به عبارت دیگه آرایه ای از اشیا

    شما با findOrFail از دیتبایس خوندی یعنی 1 دونه ردیف رو برگردونده که میشه یک شی
    بعد توی حلقه foreach گزاشتیش توی قالبت ..... که حلقه برای آرایست

    اگه فیلد raw_material توی تیبل international_foods قرار داره که اینجوری باید چاپش کنی

    <ul>
    <li>{{$international_food->raw_material}}</li>
    </ul>


    اون @if() رو هم نیاز نداری قبل از نمایش چون از دیتابیس با findOrFail خوندی یعنی اگه نباشه کلا اررور 404 میده بعد از خوندن از دیتابیس و اگه توی view اومده حتما وجود داشته و دیگه نیاز به چک کردنش با if نیست

    که البته یکم عجیبه اگه یک فیلد تو دیتبایس داری برای raw_material یعنی یک خط هستش و چرا میخای یک خط رو توی ul / li بزاری
    ممنون بابت پاسختون
    لصفا سایت زیر را نگاه کنید

    https://irancook.ir/02/26/%d9%85%d9%...7%d9%86/42455/

    قسمت مواد لازم همین شکلی هستش

    و یه توضیح بدم در مورد سایتم
    یه صفحه اصلی که که نشون دهنده غذا هستش و ادامه مطلب هم داره روی اون کلیک بشه میره صفحه بعدی کل رکورد رو نشون میده از جمله مواد اولیه و طرز تهییه

    حالا موارد اولیه مثل لینک بالا میخوام تگ li باشه یعنی مثلا من 10 تا مواد اولیه دارم هر کدام یه نقطه سمت راستش داشته

    بیشتر سایت ها از تگ li استفاده میکنند و بعضی از table
    باشه چکار باید بکنم ؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل خواندن اطلاعات روی تگ li

    سوالت خیلی کلیه و معلوم نیست راجب کدوم قسمتش داری سوال میکنی

    شما باید یک تیبل داشته باش برای غذا ها
    یک تیبل هم داشته باشی برای مواد سازنده اون غذا


    اول غذا رو میخونی از دیتابیس
    بعد از تیبل دوم مواد سازنده اون غذا رو میخونی
    بعد موارد غذایی رو با حلقه نشون میدی

  5. #5

    نقل قول: مشکل خواندن اطلاعات روی تگ li

    سوالم کلی نبود اما پیداش کردم
    سر یه خط کد من 3 روز درگیر بودم


    <?php
    $nl = nl2br($international_food->raw_material);
    $raw_material = explode('<br />', $nl);
    ?>



تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 خرداد 1401, 19:00 عصر
  2. سوال: تغییر رنگ پس زمینه زیر منوی بوت استرپ هنگام بردن موس روی آن
    نوشته شده توسط manit44 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 26 دی 1395, 17:32 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 بهمن 1392, 11:11 صبح
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 07 اردیبهشت 1392, 15:58 عصر
  5. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 08 تیر 1390, 22:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •