نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چطور تاریخ میلادی رو بصورت شمسی در datagridview نمایش بدم؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    زیر سایه شما :دی
    پست
    381

    چطور تاریخ میلادی رو بصورت شمسی در datagridview نمایش بدم؟

    سلام دوستان من تاریخ رو بصورت میلادی در دیتابیس ذخیره کردم حالا می خوام بصورت شمسی توی datagridview نمایش بدم چطور باید اینکارو انجام بدم؟
    نکته: من datagridview رو بصورت ویزاردی با tableadapter پر کردم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    224

    نقل قول: چطور تاریخ میلادی رو بصورت شمسی در datagridview نمایش بدم؟

    سلام ، فکر کنم معقولانه ترین راه اینه که یه کانورتر کوچیک بنویسین تمام تاریخ های میلادیتون رو به شمسی تبدیل کنه ، چون به هر حال بعدا دوباره با همین تاریخ سر و کار خواهید داشت.

  3. #3

    نقل قول: چطور تاریخ میلادی رو بصورت شمسی در datagridview نمایش بدم؟

    نقل قول نوشته شده توسط dontspeak مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من تاریخ رو بصورت میلادی در دیتابیس ذخیره کردم حالا می خوام بصورت شمسی توی datagridview نمایش بدم چطور باید اینکارو انجام بدم؟
    نکته: من datagridview رو بصورت ویزاردی با tableadapter پر کردم
    اگه منبع داده تون ستون های DateTime داره برای رخداد CellFormatting کد بنویسید :

    private void dataGridView1_CellFormatting(object sender, DataGridViewCellFormattingEventArgs e)
    {
    if ((e.Value is DateTime) == false)
    {
    return;
    }
    var persian = new System.Globalization.PersianCalendar();
    var date = (DateTime)e.Value;
    e.Value = string.Format("{0}/{1:00}/{2:00}", persian.GetYear(date), persian.GetMonth(date), persian.GetDayOfMonth(date));
    e.FormattingApplied = true;
    }

  4. #4

    نقل قول: چطور تاریخ میلادی رو بصورت شمسی در datagridview نمایش بدم؟

    و اگر منبع داده تون ستون های string مثل ("2017/07/15") داره :

    private void dataGridView1_CellFormatting(object sender, DataGridViewCellFormattingEventArgs e)
    {
    if ((e.Value is string) == false)
    {
    return;
    }
    var persian = new System.Globalization.PersianCalendar();
    DateTime date;
    if (DateTime.TryParse((string)e.Value, out date))
    {
    e.Value = string.Format("{0}/{1:00}/{2:00}", persian.GetYear(date), persian.GetMonth(date), persian.GetDayOfMonth(date));
    e.FormattingApplied = true;
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 تیر 1395, 16:41 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 تیر 1395, 16:40 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آبان 1394, 23:09 عصر
  4. سوال: چطوری میشه Caption ها را بصورت فارسی به DataGridView اضافه کرد
    نوشته شده توسط ALI TT در بخش VB.NET
    پاسخ: 15
    آخرین پست: سه شنبه 21 خرداد 1387, 21:32 عصر
  5. سوال: چطوری میشه Caption ها را بصورت فارسی به DataGridView اضافه کرد
    نوشته شده توسط ALI TT در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 19 خرداد 1387, 11:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •