نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فایل معادل MasterPage در پروژه های mvc کدام است؟

  1. #1

    Question فایل معادل MasterPage در پروژه های mvc کدام است؟

    باسلام
    محتویات فایل _Layout.cshtml واقع در مسیر
    Views à Shared à _Layout.cshtml
    به صورت زیر می باشد. آیا این فایل نقش MasterPage در پروژه های ASP.Net کلاسیک را دارد؟
    می خواهم یک لوگوی شرکت را در بالای همه صفحات و معرفی شرکت در پایین همه صفحات باشد. چه تغییری به فایل زیر بدهم؟
    باتشکر
    کد HTML:
    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>
        <meta charset="utf-8" />
        <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
        <title>@ViewBag.Title - </title>
        @Styles.Render("~/Content/css")
        @Scripts.Render("~/bundles/modernizr")
        <script src="~/Scripts/jquery-3.4.1.js"></script>
        <script src="~/Scripts/jquery.unobtrusive-ajax.js"></script>
        <script src=”-/Scripts/jquery.unobtrusive-ajax.min.js”></script>
       
     
    </head>
    <body>
        <div class="navbar navbar-inverse navbar-fixed-top">
            <div class="container">
                <div class="navbar-header">
                    <button type="button" class="navbar-toggle" data-toggle="collapse" data-target=".navbar-collapse">
                        <span class="icon-bar"></span>
                        <span class="icon-bar"></span>
                        <span class="icon-bar"></span>
                    </button>
                                </div>
                <div class="navbar-collapse collapse">
                    <ul class="nav navbar-nav">
                        <li>@Html.ActionLink("Home", "Index", "Home")</li>
                       
                    </ul>
     
                </div>
            </div>
        </div>
     
       
        <div class="container body-content">
            @RenderBody()
            <hr />
            <footer>
                <p>&copy; @DateTime.Now.Year - <span style="color:aqua"><a href="http://www.Besat.ir" target="_blank">my company information</a></span></p>
            </footer>
        </div>
     
     
     
        @Scripts.Render("~/bundles/jquery")
        @Scripts.Render("~/bundles/bootstrap")
        @RenderSection("scripts", required: false)
    </body>
    </html>

  2. #2

    نقل قول: فایل معادل MasterPage در پروژه های mvc کدام است؟

    Views -> Shared -> _Layout.cshtml

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: فایل معادل MasterPage در پروژه های mvc کدام است؟


  4. #4

    نقل قول: فایل معادل MasterPage در پروژه های mvc کدام است؟

    اگر با مفاهیم layout اینا آشنا نیستید، این آموزش رو ببینید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه آدرس دهی فایل های جاوا اسکریپت در asp.net MasterPage چگونه است؟
    نوشته شده توسط sayanpro در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 شهریور 1396, 13:22 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 06 آبان 1392, 17:54 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 02 آبان 1390, 17:51 عصر
  4. طراحی masterpage
    نوشته شده توسط veronika در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 10 شهریور 1389, 21:08 عصر
  5. استفاده masterpage از masterpage
    نوشته شده توسط saldin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 30 خرداد 1389, 19:05 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •