نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: آموزش wpf

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    آموزش wpf

    با سلام دوستان آیا برنامه سورس یا کتاب خوبی برای یادگیری wpf سراغ دارین لطفا اپلود کنید یا ادرس بدین سایت برنامه نویس تو ویندوز فرم خیلی خوب کار کرده ولی بخش wpf واقعا ضعیف کار شده بخصوص کار با کنترل و پیج ها ؟

  2. #2

    نقل قول: آموزش wpf

    نقل قول نوشته شده توسط علی فتحی مشاهده تاپیک
    با سلام دوستان آیا برنامه سورس یا کتاب خوبی برای یادگیری wpf سراغ دارین لطفا اپلود کنید یا ادرس بدین سایت برنامه نویس تو ویندوز فرم خیلی خوب کار کرده ولی بخش wpf واقعا ضعیف کار شده بخصوص کار با کنترل و پیج ها ؟
    https://www.daneshjooyar.com/teacher/mahdidvb/

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: آموزش wpf

    با سلام کنترلها رو چگونه در فرم اصلی باز و بسته کنم سورس هم فرستادم با ویزوال 2010 و اکسس
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: آموزش wpf

    شما هم برای خودتون تبلیغ کردین سایت دانشجو یا ر که هیچی نداره این سایت برنامه نویس خیلی قویتره

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: آموزش wpf

    با سلام :
    برای باز کردن کنترل که دیتا گرید داخل اون هستش یعنی مانند فرم عمل می کند داخل فرم اصلی این کدر رو پیدا کردم ولی عمل نمیکنه

      public static readonly RoutedEvent PersonInfoClickEvent = EventManager.RegisterRoutedEvent(        "PersonInfoClick", RoutingStrategy.Bubble, typeof(RoutedEventHandler), typeof(Fmosh));
    private void Item1_Click(object sender, RoutedEventArgs e)
    {
    RaiseEvent(new RoutedEventArgs(PersonInfoClickEvent));
    }
    public event RoutedEventHandler PersonInfoClick
    {
    add { AddHandler(PersonInfoClickEvent, value); }
    remove { RemoveHandler(PersonInfoClickEvent, value); }
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: آموزش wpf

    په عجب جوابی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: آموزش wpf

    با سلام چند چگونه با انتخاب دیتاگرید اطلاعات را در تکست با کس بریزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: آموزش wpf

    اینو پیدا کردم ایا راه بهتری وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      Command = new SqlCeCommand("SELECT Id FROM TEACHERS WHERE Id='" + SelectedTeacher + "'", Connection);        this.TeacherIdTextBox.Text = Command.ExecuteScalar().ToString();
    Command = new SqlCeCommand("SELECT Name FROM TEACHERS WHERE Id='" + SelectedTeacher + "'", Connection);
    this.TeacherNameTextBox.Text = Command.ExecuteScalar().ToString();
    Command = new SqlCeCommand("SELECT Gender FROM TEACHERS WHERE Id='" + SelectedTeacher + "'", Connection);
    this.TeacherGenderComboBox.Text = Command.ExecuteScalar().ToString();
    Command = new SqlCeCommand("SELECT Email FROM TEACHERS WHERE Id='" + SelectedTeacher + "'", Connection);
    this.TeacherEmailTextBox.Text = Command.ExecuteScalar().ToString();
    Command = new SqlCeCommand("SELECT Phone FROM TEACHERS WHERE Id='" + SelectedTeacher + "'", Connection);
    this.TeacherPhoneTextBox.Text = Command.ExecuteScalar().ToString();
    Command = new SqlCeCommand("SELECT PhotoName FROM TEACHERS WHERE Id='" + SelectedTeacher + "'", Connection);
    PhotoFileNameFromDataBase = Command.ExecuteScalar().ToString();
    this.TeacherImage.Source = LoadPhotoFromDataBase(PhotoFileNameFromDataBase);

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: آموزش wpf

    معادل این کد در wpf چیست؟؟؟؟؟؟
     //  MainWindow df= (MainWindow)Application.OpenForms["MainWindow"];          //  df.tex
    this.Close();

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 08 اسفند 1394, 17:30 عصر
  2. فیلم آموزشی بهینه سازی سایت آموزش SEO آموزش سئو
    نوشته شده توسط alii00114 در بخش آگهی‌ها
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 26 فروردین 1394, 23:42 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 03 آبان 1393, 13:32 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 08:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •