نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: انتخاب شدن همزمان ردیف در دو دیتاگریدویو

  1. #1

    Question انتخاب شدن همزمان ردیف در دو دیتاگریدویو

    سلام
    من توی فرمم دو تا دیتاگریدویو دارم میخواستم ببینم چطور میشه هر ردیفی که در دیتاگریدویو 1 انتخاب میشه همون ردیف در دیتاگریدویو 2 انتخاب بشه.مثلا اگر کاربر ردیف 2 در دیتاگریدویو 1 انتخاب کرد ردیف 2 در دیتاگریدویو 2 انتخاب بشه؟
    دوستان خواهش میکنم هر کس بلده جواب بده
    تشکر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: انتخاب شدن همزمان ردیف در دو دیتاگریدویو

    سلام

    private void dataGridView2_RowStateChanged(object sender, DataGridViewRowStateChangedEventArgs e)
    {
    if(e.StateChanged.Equals(DataGridViewElementStates .Selected))
    {
    dataGridView1.Rows[e.Row.Index].Selected = true;
    }

    }

    فقط حواستون به تعداد ردیف ها باشه!
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  3. #3

    نقل قول: انتخاب شدن همزمان ردیف در دو دیتاگریدویو

    آقای فاتحی خیلی ممنون که جواب ما را دادید.
    مشکلی که دارم این است وقتی روی دکمه ای در پنجره کلیک میکنم بلافاصله دوباره همون ردیف اول انتخاب میشه در صورتی که ردیف سوم انتخاب شده بود
    دیتاگرید بالایی درست انتخاب میشه مشکلی نداره ولی دیتاگرید پایینی ، میاد روی ردیف اول.
    عکس میفرستم واضحه.لطفا ببینید:

    1.jpg

    2.jpg

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    224

    نقل قول: انتخاب شدن همزمان ردیف در دو دیتاگریدویو

    سلام ،

    انتخاب ها درست هستند ، شما باید در دیتاگرید 2 بر اساس کد مشتری اطلاعات صحیح رو لود کنین بعد در خصوص انتخاب شدنش تصمیم بگیرین.

    ضمنا این کار برای چیه ؟ اگر یه مشتری چند کالا داشته باشه اونوقت تکلیف چیه ؟

    باید توجه داشته باشین کد جناب آقای فاتحی یه کد نمونه هستش شما باید این کد رو در دیتاگرید 1 بنویسین ولی کد نمومه ایشون در دیتاگرید 2 نوشته شده :


    private void dataGridView1_RowStateChanged(object sender, DataGridViewRowStateChangedEventArgs e)
    {

    try
    {

    if(e.StateChanged.Equals(DataGridViewElementStates .Selected))
    {
    dataGridView2.Rows[e.Row.Index].Selected = true;
    }

    }

    catch{}

    }






    یه پیشنهاد : در خصوص قیمت با این دستور فرمت بندیش کنین که قابل خوندن بشه :


    data_car_list.Columns[9].DefaultCellStyle.Format = "#,###";
    data_car_list.Columns[9].HeaderText = "مبلغ کرایه";


    این کدنمونه هستش ، آی دی و متن دلخواه رو وارد کنین و این کد رو بعد از Fill شدن دیتاگرید بنویسین.

  5. #5

    نقل قول: انتخاب شدن همزمان ردیف در دو دیتاگریدویو

    دوستان هنوز مشکل من حل نشده. وقتی که میخام به محتوای مثلا سطر سوم ستون دوم دسترسی داشته باشم درست است که این سط انتخاب شده ولی چون علامت فلش ردیف اول است فقط میتونم دسترسی به این سطر داشته باشم
    عکس میفرستم ببینید: (یعنی میخام این فلش هم حرکت کند یعنی اگر در دیتاگرید بالایی ردیف سوم انتخاب کردم در دیتاگرید پایینی هم فلش به ردیف سوم بیاید چون هر جا فلش هست دسترسی به اطلاعات آن سطر داریم نه سطر آبی رنگ)

    در تصویر زیر با علامت مریع قرمز مشخص کردم.

    datagridViewRowIndex.jpg

  6. #6
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: انتخاب شدن همزمان ردیف در دو دیتاگریدویو

    با این کد تست کنید

    private void dataGridView2_RowStateChanged(object sender, DataGridViewRowStateChangedEventArgs e)
    {
    if(e.StateChanged.Equals(DataGridViewElementStates .Selected))
    {
    dataGridView1.Rows[e.Row.Index].Selected = true;
    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1.Rows[e.Row.Index].Cells[0];
    }

    }
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  7. #7

    نقل قول: انتخاب شدن همزمان ردیف در دو دیتاگریدویو

    آقای فاتحی خیلی ممنون که مشکلم حل کردید.شما عالی هستید.
    تشکر

  8. #8

    نقل قول: انتخاب شدن همزمان ردیف در دو دیتاگریدویو

    سلام منم یه همچین مشکلی دارم فقط فرقش اینجاست ک وقتی از لیست باکس یک ردیف رو انتخاب کردم کد همون محصوت تو تکس باکس نشون داده بشه.
    میخوام وقتی لیست باکس اخرو انتخاب کردم کد کالا تو تکس باکس دیده بشه.
    نکته:الان فقط اولین کدی ک تو دیتابیس ذخیره شده رو نشون میده
    ممنون میشم کمکم کنید.
    با تشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: انتخاب شدن همزمان ردیف در دو دیتاگریدویو

    آخرین ویرایش به وسیله goldenartco.com@gmail.co : سه شنبه 26 فروردین 1399 در 04:24 صبح

  10. #10

    نقل قول: انتخاب شدن همزمان ردیف در دو دیتاگریدویو

    اینم نمونه کدی هستش ک نوشتم به ترتیب برای همه لیست باکس ها
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  11. #11

    نقل قول: انتخاب شدن همزمان ردیف در دو دیتاگریدویو

    اگر میخواهی آخرین کد محصول را نمایش بدهی از این کد استفاده کن :
    بجای CodeKala در دستور زیر از کد کالایی که میخواهی نمایش دهی استفاده کن
    بجای TableName هم نام جدولی که کد کالا در آن قرار دارد



    SELECT TOP (1) [CodeKala]
    FROM TableName
    ORDER BY [CodeKala] DESC

  12. #12

    نقل قول: انتخاب شدن همزمان ردیف در دو دیتاگریدویو

    نقل قول نوشته شده توسط ahkh306 مشاهده تاپیک
    اگر میخواهی آخرین کد محصول را نمایش بدهی از این کد استفاده کن :
    بجای CodeKala در دستور زیر از کد کالایی که میخواهی نمایش دهی استفاده کن
    بجای TableName هم نام جدولی که کد کالا در آن قرار دارد



    SELECT TOP (1) [CodeKala]
    FROM TableName
    ORDER BY [CodeKala] DESC
    ممنون ولی منظور من این نبود میخوام هر کالایی رو ک انتخاب کردم کد محصولمو نشون بده
    فکر کنم نتونستم منظورمو برسونم یه عکس تو ضمیمه میزارم شاید اینطوری بهتر باشه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 فروردین 1398, 12:59 عصر
  2. سوال: انتقال یک پیام از کنترلر به ویو با کمک ویو دیتا یا ویو بق
    نوشته شده توسط kamran_14 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اسفند 1394, 16:50 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 31 فروردین 1393, 17:52 عصر
  4. اتصال دیتای سورس گریدویو داخلی به تکس باکس گرید ویو اصلی
    نوشته شده توسط mostafa_tak2000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 04 اسفند 1391, 13:30 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •