نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: left to right کردن کل پروژه ویندوزی

  1. #1

    left to right کردن کل پروژه ویندوزی

    با سلام
    دوستان یک پروژه دارم که تمام فارسی بوده و right to left هست
    میخواستم ببینم راهی هست که کل پروژه left to right بشه
    در واقع برای ساپورت پروژه به زبان های لاتین باید برنامه left to right بشه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: left to right کردن کل پروژه ویندوزی

    سوال خوبیه بنده هم این سوار رو دارم

    ولی فکر نکنم با WinForms بشه ، توی وب راحته با تگ های RTL , LTR ، میشه مدیریت اش کرد،

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    222

    نقل قول: left to right کردن کل پروژه ویندوزی

    سلام ،
    شاید بنده درست متوجه نشده باشم ولی خصوصیت RightToLeftLayout رو امتحان کردین ؟ (در WinForms).

  4. #4

    نقل قول: left to right کردن کل پروژه ویندوزی

    نقل قول نوشته شده توسط ShayanFiroozi مشاهده تاپیک
    سلام ،
    شاید بنده درست متوجه نشده باشم ولی خصوصیت RightToLeftLayout رو امتحان کردین ؟ (در WinForms).
    موضوع این هست که تمام فرم ها به کنترل ها به خاطر اینکه فارسی طراحی شده RightToLeft هست و ما میخوایم کل پروژه و کنترل هارو LeftToRight کنیم و زبان برنامه رو مثلا اینگلیسی کنیم
    دنبال راهی میگردیم که کل پروژه رو تحت تاثیر قرار بده و تمام فرم ها و کنترل ها LeftToRight بشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: left to right کردن کل پروژه ویندوزی

    با درود
    شما میخواید برنامه خودتون را چند زبانه کنید و در زمان اجرا این کار را انجام بدید تا هم متن تغییر کنه هم ترازبندی اونها؟
    یا اینکه نه قصد دارید در زمان طراحی این کار را انجام بدید؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    222

    نقل قول: left to right کردن کل پروژه ویندوزی

    اگر مد نظرتون فقط در زمان طراحی هستش که با Find/Replace کار کنین ولی مراقب باشین !! قبلش یه بک آپ بگیرین.

    اگر مد نظرتون اینه که چند زبانه باشه و کاربر انتخاب کنه با خصوصیت Localizable و Language کار کنین، توجه کنین Localization این اجازه رو به شما میده که فرمهاتون بر اساس Language طراحی جداگانه داشته باشند.(طراحی جدا و کد مشترک)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: left to right کردن کل پروژه ویندوزی

    سلام
    یه کلاس فرم درست کنین که از فرم ویندوز ارث ببره و ویژگی (های) مورد نظر رو داخل ست کنین (مثال پایین)



    public partial class FormExtd : Form
    {
    public FormExtd()
    : base()
    {
    this.SuspendLayout();
    this.AutoScaleMode = System.Windows.Forms.AutoScaleMode.Dpi;
    this.ClientSize = new System.Drawing.Size(600, 450);
    this.FormBorderStyle = System.Windows.Forms.FormBorderStyle.FixedSingle;
    this.MinimizeBox = false;
    this.StartPosition = System.Windows.Forms.FormStartPosition.CenterScree n;
    this.RightToLeft = System.Windows.Forms.RightToLeft.Yes;
    this.RightToLeftLayout = true;
    this.Icon = Images.CRM;
    this.ResumeLayout(false);
    }
    }





    نهایتا تو فرمهای دیگه به جای ارث بری از کلاس فرم اصلی، از این کلاس ارث بدین:
     public partial class ReportForm : FormExtd
    {
    public ReportForm()
    {
    InitializeComponent();
    }
    }

  8. #8

    نقل قول: left to right کردن کل پروژه ویندوزی

    اگر مد نظرتون فقط در زمان طراحی هستش که با Find/Replace کار کنین ولی مراقب باشین !! قبلش یه بک آپ بگیرین.

    اگر مد نظرتون اینه که چند زبانه باشه و کاربر انتخاب کنه با خصوصیت Localizable و Language کار کنین، توجه کنین Localization این اجازه رو به شما میده که فرمهاتون بر اساس Language طراحی جداگانه داشته باشند.(طراحی جدا و کد مشترک)


    نرم افزار کامل از قبل طراحی شده و چند زبانه هست ولی همه زبان ها راست چین هست مثل فارسی و عربی
    الان میخوایم چپ چین هم داشته باشیم

  9. #9

    نقل قول: left to right کردن کل پروژه ویندوزی

    نقل قول نوشته شده توسط taghvajou مشاهده تاپیک
    سلام
    یه کلاس فرم درست کنین که از فرم ویندوز ارث ببره و ویژگی (های) مورد نظر رو داخل ست کنین (مثال پایین)



    public partial class FormExtd : Form
    {
    public FormExtd()
    : base()
    {
    this.SuspendLayout();
    this.AutoScaleMode = System.Windows.Forms.AutoScaleMode.Dpi;
    this.ClientSize = new System.Drawing.Size(600, 450);
    this.FormBorderStyle = System.Windows.Forms.FormBorderStyle.FixedSingle;
    this.MinimizeBox = false;
    this.StartPosition = System.Windows.Forms.FormStartPosition.CenterScree n;
    this.RightToLeft = System.Windows.Forms.RightToLeft.Yes;
    this.RightToLeftLayout = true;
    this.Icon = Images.CRM;
    this.ResumeLayout(false);
    }
    }





    نهایتا تو فرمهای دیگه به جای ارث بری از کلاس فرم اصلی، از این کلاس ارث بدین:
     public partial class ReportForm : FormExtd
    {
    public ReportForm()
    {
    InitializeComponent();
    }
    }

    ممنون،بررسی میکنم

  10. #10

    نقل قول: left to right کردن کل پروژه ویندوزی

    نقل قول نوشته شده توسط ShayanFiroozi مشاهده تاپیک
    اگر مد نظرتون فقط در زمان طراحی هستش که با Find/Replace کار کنین ولی مراقب باشین !! قبلش یه بک آپ بگیرین.

    اگر مد نظرتون اینه که چند زبانه باشه و کاربر انتخاب کنه با خصوصیت Localizable و Language کار کنین، توجه کنین Localization این اجازه رو به شما میده که فرمهاتون بر اساس Language طراحی جداگانه داشته باشند.(طراحی جدا و کد مشترک)
    ممنون بررسی میکنم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 18 شهریور 1394, 14:34 عصر
  2. سوال: برنامه نویسی ویندوزی , کار با log fıle ویندوز سون
    نوشته شده توسط farzadmolazadeh1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مهر 1393, 01:30 صبح
  3. پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 29 شهریور 1392, 22:07 عصر
  4. تغییر ویژگی Direction در Datalist از left-to-right به right-to left
    نوشته شده توسط mehmir در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 04 فروردین 1391, 16:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •