نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه تریس کلاس لایبرری در سی شارپ

  1. #1

    Question نحوه تریس کلاس لایبرری در سی شارپ

    با عرض سلام خدمت دوستان
    از یک class library در پروژه استفاده کرده ام. چگونه می توانم کدهای داخل لایبرری را تریس کنم؟
    در زمان دیباگ لایبرری، خطای تصویر پیوست داده می شود:
    1.png
    لطفا راهنمایی نمائید.
    با سپاس فراوان


  2. #2

    نقل قول: نحوه تریس کلاس لایبرری در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط helisa مشاهده تاپیک
    با عرض سلام خدمت دوستان
    از یک class library در پروژه استفاده کرده ام. چگونه می توانم کدهای داخل لایبرری را تریس کنم؟
    در زمان دیباگ لایبرری، خطای تصویر پیوست داده می شود:
    1.png
    لطفا راهنمایی نمائید.
    با سپاس فراوان
    شما باید یک پروژه Demo به Solution فعلی اضافه کنید و داخلش از Class Library تون به هر شکلی که دوست دارید استفاده کنید تا عملکردش رو محک بزنید.
    چهار تا مرحله داره :
    • اضافه کردن پروژه جدیدی به Solution که قابلیت اجرا به عنوان یک برنامه مستقل رو داشته باشه.
    • تغییر دادن تنظیم Startup project برای Solution تا موقع اجرای Solution اون پروژه جدید اجرا بشه، نه Class Library تون.
    • اضافه کردن Reference به Class Library تون در داخل پروژه جدید تا بتونه ازش استفاده کنه.
    • نوشتن یکسری کد در پروژه جدید تا عملکرد Class Library شما رو محک بزنه.


    مرحله اول :
    در منوی ...File > Add > New Project یک پروژه جدید Windows Forms App (یا هر نوع ای که برای استفاده Class Library تون مناسبه) بسازید.
    الان Solution تون دو تا پروژه داره، اولی Class Library تون و دومی اون پروژه جدید.
    مرحله دوم :
    حالا در پنجره Solution Explorer روی اولین سطر که با Solution شروع میشه کلیک کنید و در پنجره Properties مشخصه Startup project رو که از قبل روی Class Library تون بوده تغییر بدید و روی اون پروژه جدید تنظیم کنید. حالا موقع اجرای Solution اون پروژه جدید اجرا میشه.
    مرحله سوم :
    در همون پنجره Solution Explorer روی References در پروژه جدید (نه Class Library) راست کلیک کنید و گزینه ...Add Reference رو انتخاب نمایید.
    در پنجره Reference Manager بخش Projects رو انتخاب کنید و اون Class Library تون رو تیک بزنید.
    مرحله چهارم :
    هر بلایی خواستید سر کد پروژه جدیدی که ساختید بیاورید و از Class Library ای که دارید و اجزاء داخلش استفاده کنید. حالا می توانید اجرایش کنید و نتیجه رو ببینید.

  3. #3

    نقل قول: نحوه تریس کلاس لایبرری در سی شارپ

    ..........
    آخرین ویرایش به وسیله helisa : یک شنبه 03 فروردین 1399 در 23:12 عصر

  4. #4

    نقل قول: نحوه تریس کلاس لایبرری در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    شما باید یک پروژه Demo به Solution فعلی اضافه کنید و داخلش از Class Library تون به هر شکلی که دوست دارید استفاده کنید تا عملکردش رو محک بزنید.
    چهار تا مرحله داره :
    • اضافه کردن پروژه جدیدی به Solution که قابلیت اجرا به عنوان یک برنامه مستقل رو داشته باشه.
    • تغییر دادن تنظیم Startup project برای Solution تا موقع اجرای Solution اون پروژه جدید اجرا بشه، نه Class Library تون.
    • اضافه کردن Reference به Class Library تون در داخل پروژه جدید تا بتونه ازش استفاده کنه.
    • نوشتن یکسری کد در پروژه جدید تا عملکرد Class Library شما رو محک بزنه.


    مرحله اول :
    در منوی ...File > Add > New Project یک پروژه جدید Windows Forms App (یا هر نوع ای که برای استفاده Class Library تون مناسبه) بسازید.
    الان Solution تون دو تا پروژه داره، اولی Class Library تون و دومی اون پروژه جدید.
    مرحله دوم :
    حالا در پنجره Solution Explorer روی اولین سطر که با Solution شروع میشه کلیک کنید و در پنجره Properties مشخصه Startup project رو که از قبل روی Class Library تون بوده تغییر بدید و روی اون پروژه جدید تنظیم کنید. حالا موقع اجرای Solution اون پروژه جدید اجرا میشه.
    مرحله سوم :
    در همون پنجره Solution Explorer روی References در پروژه جدید (نه Class Library) راست کلیک کنید و گزینه ...Add Reference رو انتخاب نمایید.
    در پنجره Reference Manager بخش Projects رو انتخاب کنید و اون Class Library تون رو تیک بزنید.
    مرحله چهارم :
    هر بلایی خواستید سر کد پروژه جدیدی که ساختید بیاورید و از Class Library ای که دارید و اجزاء داخلش استفاده کنید. حالا می توانید اجرایش کنید و نتیجه رو ببینید.
    از راهنمایی شفاف و بسیار کاملتان سپاسگذارم...
    مشکل حل شد.
    آخرین ویرایش به وسیله helisa : یک شنبه 03 فروردین 1399 در 23:47 عصر

تاپیک های مشابه

  1. دسترسی به اندیس سطر و ستون ماتریس با داشتن درایه
    نوشته شده توسط vahidbolbol در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 13 اسفند 1397, 12:57 عصر
  2. تبدیل دیتابیس فاكس پرو (FoxPro) به دیتابیس (SQL SERVER 2008) با پشتیبانی از زبان فارسی
    نوشته شده توسط majid_darab در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1391, 16:14 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •