نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جایگزین Html.Action در ASP.Net core

  1. #1

    Question جایگزین Html.Action در ASP.Net core

    سلام من تازه core رو شروع کردم و به مشکلی برخوردم اونم اینه که Html.Action() دیگه وجود نداره اینطور که سرچ کردم یه چیز جدید به جاش اومده ولی خیلی نفهمیدم قضیش چیه و چجوری باید استفادش کنم

    ممنون میشم راهنمایی کنید (فعلا فقط Partial میسازم بعد همونجا همه کارامو میکنم و با Html.Partial() ازش استفاده میکنم ولی یکم برام جالب نیست که مثلا Repository رو توی یه ویو نمونه سازی کنم و همچنین فکر کنم توی پرفورمنس هم اگه Partial ها زیاد بشه تاثیر داره)

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: جایگزین Html.Action در ASP.Net core

    سلام.
    من که سوالتون رو درست نفهمیدم
    html.actiom نیست (البته میشه استفاده کرد)
    اما asp-action هست.

    https://docs.microsoft.com/en-us/asp...aspnetcore-3.1

  3. #3

    نقل قول: جایگزین Html.Action در ASP.Net core

    سلام قبلا در ASP.Net MVC متدی وجود داشت به نام Html.Action که با اون میتونستیم یه partial view رو فراخوانی کنیم
    الان توی core به جای partial view از استفاده view component میشه و با Component.InvokeAsync فراخوانی میشه

    در مورد asp-action که اون یه چیز جداست

    ممنون که جواب دادید ولی من دیشب فهمیدم باید چیکار کنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار LostOfMind
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    گیلان -آستانه اشرفیه
    پست
    315

    نقل قول: جایگزین Html.Action در ASP.Net core

    سلام دوست من
    میتونی به جاش از ViewComponent استفاده کنی
    یه partialview درست کن با هر مدلی که خواستی بهش بده
    بعد یه ViewComponent ایجاد کن و کد زیر رو بنویس


    public class CategoriesComponent : ViewComponent
    {
    private readonly IUnitOfWork db;
    public CategoriesComponent(IUnitOfWork db)
    {
    this.db = db;
    }
    public async Task<IViewComponentResult> InvokeAsync()
    {
    return View("~/Views/Home/Categories.cshtml", db.Categories.GetAsync());
    }
    }


    و در ویو هرجایی که خواستی به صورت زیر فراخوانی کن


    <div>
    @await Component.InvokeAsync("CategoriesComponent")
    </div>

تاپیک های مشابه

  1. به جای html.action از چه چیزی استفاده کنم؟
    نوشته شده توسط lightak در بخش ASP.NET Core
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 27 شهریور 1398, 09:09 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 خرداد 1397, 01:18 صبح
  3. فشرده سازی HTML موجود در VIEW توسط یک Custom Action Filter
    نوشته شده توسط ali_kolahdoozan در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 24 تیر 1394, 16:55 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 تیر 1392, 20:42 عصر
  5. اجرای Action یک دکمه ی Html در TWebBrowser به وسیله ی دلفی
    نوشته شده توسط koosha system در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اسفند 1383, 16:07 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •