نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تفریق ، تقسیم و جمع اعداد در سی شارپ

  1. #1

    تفریق ، تقسیم و جمع اعداد در سی شارپ

    سلام وقتتون بخیر
    من میخوام دو عدد 48 و 38 رو از هم کم کنم و جواب میشه 10.
    بعد10 رو میخوام تقسیم بر 2 کنم و جواب میشه 5.
    در اخر عدد 5 رو با 1 جمع کنم و جواببه دست اومده مسشود 6 اینو تو یک label نشونم بده.
    یه مقداری هم تونستم انجام بدم ولی میخوام این کارو در یک بار زدن دکمه انجام بده.
    نتونستم تو این سایت چیزی پیدا کنم.
    اگر براتوم امکان داره کمکم کنید

    پروژه ای ک انجام دادمو میزارم اساتید ببینن کجاش مشکل داره
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: تفریق ، تقسیم و جمع اعداد در سی شارپ

    اینو بنویس توی اون باتن نهایی ات


    int Final = (Convert.ToInt32(txtsize1.Text) - Convert.ToInt32(txtsize2.Text)) / 2 + 1;
    lblfinal.Text = Final.ToString();

  3. #3

    نقل قول: تفریق ، تقسیم و جمع اعداد در سی شارپ

    من اینطوری نوشته بودمش اگر مشکلی دار بفرمایید
    بدون مشکل داره کار میکنه البته اگر بعدا مشکل ایجاد نکنه

    int x, y;
    x = Int32.Parse(txtsize1.Text);
    y = Int32.Parse(txtsize2.Text);


    lblfinal.Text = ((x - y) / (2) + (1)).ToString();

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: تفریق ، تقسیم و جمع اعداد در سی شارپ

    هزار جور میشه کار کرد ، اگه جواب گرفتید تمامه

  5. #5

    نقل قول: تفریق ، تقسیم و جمع اعداد در سی شارپ

    ممنون از کمکی ک کردی.
    فقط یه سوال دیگه.
    میخوام وقتی تکس باس عددش تغییر کرد، دیگه دکمه نزنم ک لیبل عدد رو نشون بده
    خود به خود تغییر کنه
    چکار کنم؟؟

  6. #6

    نقل قول: تفریق ، تقسیم و جمع اعداد در سی شارپ

    توی textChange کد رو بنویس

  7. #7

    نقل قول: تفریق ، تقسیم و جمع اعداد در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط mrsp1988 مشاهده تاپیک
    توی textChange کد رو بنویس
    من چیزی نمیبینم؟

  8. #8

    نقل قول: تفریق ، تقسیم و جمع اعداد در سی شارپ

    توی Event های textbox هست

  9. #9

    نقل قول: تفریق ، تقسیم و جمع اعداد در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط mrsp1988 مشاهده تاپیک
    توی Event های textbox هست
    ممنون همونی شد ک میخواستم

  10. #10

    نقل قول: تفریق ، تقسیم و جمع اعداد در سی شارپ

    من اینو نوشتم ولی بازم ایراد گرفت
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله goldenartco.com@gmail.co : سه شنبه 12 فروردین 1399 در 02:47 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: باقیمانده تقسیم در سی++
    نوشته شده توسط hafez1 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 شهریور 1394, 22:41 عصر
  2. ترسیم اشکال گرافیکی در سی شارپ
    نوشته شده توسط r_s1389@yahoo.com در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 12 اردیبهشت 1394, 10:42 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 05 دی 1392, 01:59 صبح
  4. ترسیم های سه بعدی قدرتمند در سی شارپ
    نوشته شده توسط saed2006 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 02 خرداد 1389, 18:55 عصر
  5. سوال: تقسیم کردن یک فایل در سی شارپ
    نوشته شده توسط kh1387 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 25 مهر 1387, 14:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •