نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ایجاد جدول محصولات و تصاویر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    ایجاد جدول محصولات و تصاویر

    سلام.

    یک جدول products دارم که هر محصولی میتونه چند تصویر داشته باشه .
    یک جدول جدا برای تصاویر ایجاد کردم که رابطه hasmany برقراره .
    موقع ایجاد یک محصول ، همزمان تصاویرش هم در جدول درج میشه ( از جی کوئری در کد html استفاده کردم که میشه بصورت داینامیک تصویر جدید اپلود کرد ).

    این کد درج همزمان هست . نتیجه میده اما تو لاراول روش بهتری هست یا باید حتما از حلقه استفاده کرد ؟


    $product = Product::create($inputs);

    foreach($request->file('filename') as $image) {
    $images = new Image;
    $images->path = $image->getClientOriginalName();
    $product->images()->save($images);
    }



    --------------------------------------------------------------
    قسمت دوم سوال :

    اینکه تصاویر رو بصورت ارایه در یک فیلد از products ذخیره کنم بهتره یا اینکه یک جدول جدا برای تصاویر اینجاد کنم و رابطه hasmany برقرار بشه ؟

    البته ذخیره بصورت ارایه و واکشی تصاویر دردسرش بیشتره . اما کدوم راه بهینه تره ؟


    ---------------------------------------------

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ایجاد جدول محصولات و تصاویر

    1 - نمیدونم روش بهتر از چه نظر میگید روش بهتر ولی میتونی یکدفعه همه عکس ها رو بریزی تو دیتبایس , البته بازم نیازه قبلش یک حلقه داشته باشی که همه عکس ها رو بریزه توی یک آرایه مناسب بعد آرایه رو بریزی تو دیتبایس

    https://stackoverflow.com/questions/...g-eloquent-orm

    2 - ریختن چندین مورد توی یک فیلد هیچوقت راه حل مناسبی نیست ... جدول جدا بزار

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: ایجاد جدول محصولات و تصاویر

    ممنونم .
    در مورد ارتباط جدول محصولات و دسته بندی هم سوال داشتم .

    جدول دسته بندی من به این شکل هست :
    هر دسته ، زیر دسته هایی درخودش داره که با parent_id مشخص شده .
    در مورد منطق کار :
    یک : اگر دسته اصلی حذف بشه ، باید زیر دسته ها هم حذف بشن ؟ بهتره این با کدنویسی انجام بشه یا اینکه ارتباط cascade بصورت internal درون خود جدول دسته بندی اینجاد کنم ؟
    دوم : هر دسته متعلق به یک محصولی هست . ( هر محصول فقط یک دسته داره ) اگر دسته ای حذف بشه ، محصولی که قبلا category_id اون دسته رو داشته ، بهتره فیلدش null بشه ؟
    سوم : بطور کلی اجازه ی حذف دسته داده بشه یا اینکه از فیلدی مثل status برای فعال یا عدم فعال بودن دسته استفاده کنم ؟

    بهترین روال و منطق کار چیه ؟
    -------------------
    پ . ن : به این خاطر اینجا سوالو مطرح کردم که مربوط به ارتباط های جداول در لاراول هست و ممکنه مشکل کدنویسی لاراول هم داشته باشم .
    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ایجاد جدول محصولات و تصاویر

    1 - زیر دسته ها یا باید حذف بشن , اگه بتونی cascade کنی که بهتره
    2 - نال بشه یا به دسته دیگه منتقل بشن
    3 - میتونی از softdelete استفاده کنی اگه نمیخای حذف فیزیکی کنی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: ایجاد جدول محصولات و تصاویر

    ممنونم از شما .
    آخرین ویرایش به وسیله pary_daryayi : جمعه 08 فروردین 1399 در 11:15 صبح

تاپیک های مشابه

  1. طراحی صفحه مدیریت تصاویر بیشتر از محصول
    نوشته شده توسط sara_t در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 29 دی 1395, 00:39 صبح
  2. بهترین روش برای اضافه کردن تصاویر برای یک محصول
    نوشته شده توسط xsbehx در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 09 تیر 1394, 22:03 عصر
  3. سوال: اپلود تصاویر برای هر محصول در یک فروشگاه اینترنتی
    نوشته شده توسط scarce در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 25 فروردین 1394, 11:53 صبح
  4. صفحه محصولات و تصاویر
    نوشته شده توسط barnameye_man در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 02 آبان 1388, 10:10 صبح
  5. چگونگی نمایش تصاویر مرتبط با یک محصول در یک فروشگاه
    نوشته شده توسط sadegh.rj در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 بهمن 1386, 08:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •