نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اعمال رنگ به سطرهای دیتاگرید ویو براساس شرط

  1. #1

    اعمال رنگ به سطرهای دیتاگرید ویو براساس شرط

    با سلام خدمت اساتید محترم ..
    در پروژه WPF داخل یک فرم دیتاگرید ویو قرار داده شده که دارای ستون (نام کالا) ، (تعداد کالا) ، (تعداد مانده کالا) می باشد.
    دیتاگرید به دیتابیس SQL متصل است.

    نمی دونم چطور وقتی تعداد مانده یکی از کالاها صفر (0) شده ، کل سطر مربوط به همون کالا به رنگ مثلا قرمز نمایش داده بشه (البته هر سطر از کالایی که صفر شد)

    هر چی کد برای این کار پیدا کردم فقط مربوط به Windows Form بود و داخل این پروژه ایراد می گیره

    مثلا داخل این کد از عبارت Rows ، Cell ایراد می گیره چون اصلا وجود نداره داخل پیش فرضهای دستور

    22.PNG

    البته یکی ، دو تا دیگه هم کد پیدا کردم ولی همه با پروژه WPF مشکل داشتن

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: اعمال رنگ به سطرهای دیتاگرید ویو براساس شرط

    سلام
    سوال؟ توی سوال گفت رنگ به کل سطر اعمال بشه ولی تو کد استایل به سلول دادین!
    بهر حال چند کار میشه کرد:
    شما row style رو باید مقدار دهی کنین.
    یه براش بسازین و row.background رو مقدار بدین. و حتی میتونین مقدارش رو بایند کنین به یه ستر یا تریگر وقتی لود میشه خودش تغییر رنگ بده

  3. #3

    نقل قول: اعمال رنگ به سطرهای دیتاگرید ویو براساس شرط

    یه براش بسازین و row.background رو مقدار بدین. و حتی میتونین مقدارش رو بایند کنین به یه ستر یا تریگر وقتی لود میشه خودش تغییر رنگ بده[/QUOTE]




    میشه لطفا در مورد روش دوم که فرمودید مقدار باین بشه و یه ستر یا تریگرد ، توضیح بیشتر یا در صورت امکان مثال می تونید بگید؟

  4. #4

    نقل قول: اعمال رنگ به سطرهای دیتاگرید ویو براساس شرط

    بر اساس کمک دوست عزیز شرط رنگی کردن سطر در قسمت XAML وارد کردم

    33.PNG

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: اعمال رنگ به سطرهای دیتاگرید ویو براساس شرط

    سلام وقت بخیر

    فرض کنیم میخوایم لیست ماشینهایی که تردد میکنن رو نشون بدیم که اونهایی که پلاک شهر دیگه ای دارند و کرونا دارن قرمز بشه :


    <DataGrid AutoGenerateColumns="False" ItemsSource="EmployeeList">
    <DataGrid.RowStyle>
    <Style TargetType="DataGridRow">
    <Setter Property="Background" Value="{Binding ColorSet}"/>
    </Style>
    </DataGrid.RowStyle>



    کلاس ماشین:


    public class Car {


    public int Id { get; set; }


    public string PlateColor { get; set; }


    public Car() { }


    public Car(int id)
    {
    Id = id;
    if (id > 1000)
    {
    CarColor = "Red";
    }
    else
    {
    ColorSet = "White";
    }
    }
    }


    حالا یه لیست از کلاس ماشین درست کنیم و پرش کنیم و مقدار دهی کنیم به دیتا گرید. خودش مقدار مورد نظر رنگ رو از مقدار داده هر ردیف میخونه.
    حالا اگه رنگها مدون و در حین اجرا متغیر م هستند میشه کانورتر نوشت برای تبدیل رنگ، و استایل رو به کانورتور هم بایند کرد.
    آخرین ویرایش به وسیله taghvajou : جمعه 08 فروردین 1399 در 17:10 عصر دلیل: فرمت زمل رو نمایش نمیده

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 فروردین 1398, 12:59 عصر
  2. سوال: انتقال یک پیام از کنترلر به ویو با کمک ویو دیتا یا ویو بق
    نوشته شده توسط kamran_14 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اسفند 1394, 16:50 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 31 فروردین 1393, 17:52 عصر
  4. اتصال دیتای سورس گریدویو داخلی به تکس باکس گرید ویو اصلی
    نوشته شده توسط mostafa_tak2000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 04 اسفند 1391, 13:30 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •