نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: لوگویی که بالای صفحه اضافه کرده ام دقیقا از ابتدای صفحه شروع نمی شود

  1. #1

    Question لوگویی که بالای صفحه اضافه کرده ام دقیقا از ابتدای صفحه شروع نمی شود

    با سلام
    یک لوگو به اول صفحه افزوده ام ولی دو مشکل پیش آمده:
    دقیقا از ابتدای سمت چپ صفحه شروع نمی شود
    چون با افزودن عکس عرض بیشتری از صفحه اشغال شده است لذا در برخی صفحات مثل صفحه مشخصات تماس دیگر سطرهای اول و دوم دیده نمی شوند.
    چه تغییری باید اعمال کنم؟

    11.png

    کد HTML:
    _Layout.cshtml
    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>
        <meta charset="utf-8" />
        <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
        <title>@ViewBag.Title - </title>
        @Styles.Render("~/Content/css")
        @Scripts.Render("~/bundles/modernizr")
     
      
        <script src="~/Scripts/jquery-3.4.1.js"></script>
        <script src="~/Scripts/jquery.unobtrusive-ajax.js"></script>
        <script src=”-/Scripts/jquery.unobtrusive-ajax.min.js”></script>
       
     
    </head>
    <body>
        <div class="navbar navbar-inverse navbar-fixed-top" >
            <div class="container">
     
                <!--div class="float-left">
                    <p class="site-title"><a runat="server" href="http://www.your_url.com/"><img src="../Images/img1.png" alt="" /></a></p>
                </div -->
     
                <div class="navbar-header">
     
                 
                    <href ="@Url.Action("Index", "Home")">
                        <img src="../Images/img1.png" alt="Site Logo" style="height:auto; width:100vw" />
     
                        <button type="button" class="navbar-toggle" data-toggle="collapse" data-target=".navbar-collapse">
                            <span class="icon-bar"></span>
                            <span class="icon-bar"></span>
                            <span class="icon-bar"></span>
                        </button>
                        @Html.ActionLink("MyProject", "Index", "Home", new { area = "" }, new { @class = "navbar-brand" })
                </div>
                    <div class="navbar-collapse collapse" >
                        <ul class="nav navbar-nav" >
                            <li>@Html.ActionLink("Home", "Index", "Home")</li>
                            <li>@Html.ActionLink("About us", "About", "Home")</li>
                            <li>@Html.ActionLink("Contact", "Contact", "Home")</li>
                            <li>@Html.ActionLink("Student", "Index", "Student")</li>
                            <li>@Html.ActionLink("Personal", "Index", "Personal")</li>
                           
                        </ul>
     
                    </div>
                </div>
            </div>
     
     
            <div class="container body-content">
                @RenderBody()
                <hr />
                <footer>
                    <p>&copy; @DateTime.Now.Year - <span style="color:aqua"><a href="http://www.mycompani.com" target="_blank">my company information</a></span></p>
                </footer>
            </div>
     
     
     
            @Scripts.Render("~/bundles/jquery")
            @Scripts.Render("~/bundles/bootstrap")
            @RenderSection("scripts", required: false)
        </body>
        </html>
     
     

    کد HTML:
    Index.cshtml
    @{ ViewBag.Title = "home";  }
    <div class="jumbotron">
        <h1></h1>
    </div>
     
    <div class="row">
        <div class="col-md-4">
            <h2>asp.net</h2>
            <p>
                Contoso University is a sample application that demonstrates how to use Entity Framework 6 in
                an ASP.NET MVC 5 web application.
            </p>
        </div>
        <div class="col-md-4">
            <h2>item 2</h2>
            <p>
                You can build the application by following the steps in the tutorial series on the ASP.NET
                site.
            </p>
            <p>
                <a class="btn btn-default" href="http://www.asp.net/mvc/tutorials/getting-started-with-efusingmvc/">
                    click item2 &raquo;
                </a>
            </p>
        </div>
     
        <div class="col-md-4">
            <h2>item 1</h2>
            <p>item 1 information</p>
            <p>
                <a class="btn btn-default" href="http://code.msdn.microsoft.com/ASPNET-MVCApplicationb01a9fe8">
                    click &raquo;
                </a>
            </p>
            <p>new row</p>
            <p><a class="btn btn-success" href="https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=301867">click &raquo;</a></p>
        </div>
     
        <div class="col-md-4">
            <h2>item 3</h2>
            <p>aaaaaaaaaaaa</p>
            <p><a class="btn btn-success" href="https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=301867">click &raquo;</a></p>
        </div>
     
        <div class="col-md-4">
            <div class="navbar-collapse collapse">
               
                <!--  -->
                <ul class="btn btn-default">
                    <li>@Html.ActionLink("myEtc", "Etc", "Home")</li>
                </ul>
               
     
     
            </div>
        </div>
     
     
       
     
    </div>
    باتشکر

  2. #2

    نقل قول: لوگویی که بالای صفحه اضافه کرده ام دقیقا از ابتدای صفحه شروع نمی شود

    مورد اول مهم نیست
    ولی مورد دوم مربوط به این دستور است:
    <div class="navbar navbar-inverse navbar-fixed-top" >
    آنهم قسمت navbar-fixed-top
    که باید در فایل bootstrap.css
    ولی نمی دانم چگونه رفع کنم

تاپیک های مشابه

  1. درخواست یک نوع مارکویی
    نوشته شده توسط baran110 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 10 تیر 1387, 19:55 عصر
  2. پیمایش عمقی هر نوع درخت دودویی از راست به چپ
    نوشته شده توسط devil_00x در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 خرداد 1386, 18:24 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •