نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نمایش ساعت از سایت time.ir

  1. #1

    نمایش ساعت از سایت time.ir

    با سلام

    من میخام ساعت رو از سایت time.ir بگیرم و نمایش بدم. چطوری میتونم این کار رو انجام بدم؟ ممنون

  2. #2

    نقل قول: نمایش ساعت از سایت time.ir

    نقل قول نوشته شده توسط tahsin مشاهده تاپیک
    با سلام

    من میخام ساعت رو از سایت time.ir بگیرم و نمایش بدم. چطوری میتونم این کار رو انجام بدم؟ ممنون
    توصیه می کنم اینکار رو نکنید، از سرویس سایتی استفاده کنید که خودش تمایل به اینکار رو داشته باشه و سرویس دادن رو هم برای شما ساده کنه،

    Plain text

    JSON


    Public Class Form1

    Private Const City As String = "Asia/Tehran"

    Private WithEvents _timer As New Timer
    Private ReadOnly _label As New Label
    Private ReadOnly _stopwatch As New Stopwatch
    Private _time As DateTime

    Private Sub Form1_Load(sender As Object, e As EventArgs) Handles MyBase.Load
    Try
    Dim client As New Net.WebClient
    Dim timedata = client.DownloadString("http://worldtimeapi.org/api/timezone/" & City & ".txt")
    _stopwatch.Start()
    Dim lines = timedata.Split(New String() {vbCrLf, vbCr, vbLf}, StringSplitOptions.None)
    For Each line In lines
    Dim pos = line.IndexOf("datetime:", StringComparison.Ordinal)
    If pos >= 0 Then
    _time = DateTime.Parse(line.Substring(pos + 10))
    _timer.Interval = 100
    _timer.Enabled = True
    Exit For
    End If
    Next
    Catch ex As Exception
    _label.Text = ex.Message
    End Try
    _label.Parent = Me
    _label.Location = New Point(100, 100)
    End Sub

    Private Sub _timer_Tick(sender As Object, e As EventArgs) Handles _timer.Tick
    _label.Text = _time.Add(_stopwatch.Elapsed)
    End Sub
    End Class

  3. #3

    نقل قول: نمایش ساعت از سایت time.ir

    ممنونم از شما

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تبدیل ساعت بر اساس Time Zone
    نوشته شده توسط hadifar در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 23 بهمن 1390, 13:06 عصر
  2. عنصر tdata time - تاریخ و ساعت
    نوشته شده توسط firststep در بخش مقالات مرتبط با Delphi/Win32
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 11 مهر 1390, 16:32 عصر
  3. عقب و جلو شدن ساعت رسمی کشور و مشکل در گرفتن زمان از time zone -> UTC + 3:30؟
    نوشته شده توسط binboy در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 21 مرداد 1390, 14:56 عصر
  4. مشكل در استفاده و مقايسه ساعت (Time)
    نوشته شده توسط s_savabi در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 01 تیر 1389, 12:06 عصر
  5. سوال: گرفتن ساعت از کاربر بوسیله ی time box
    نوشته شده توسط m_s_fazel در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 فروردین 1388, 09:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •