نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: عمل نکردن مقدار پیش فرض برای یک attribute

  1. #1

    عمل نکردن مقدار پیش فرض برای یک attribute

    سلام و عرض ادب
    برای یک attribute مقدار اولیه تعریف میکنم اما زمانی که از فرم null ارسال میشه بجای اینکه مقدار پیش فرض در جدول قرار بگیره، پیغام خطا نمایش داده میشه

    مشخصات جدول

    $table->id();
    $table->integer('number');
    $table->timestamps();

    فرم

    <form action="/test/insert" method="post">
    @csrf
    <input type="number" name="number" value="1">
    <button type="submit">insert</button>
    </form>


    تعریف مقدار پیش فرض در مدل Test

    protected $fillable = [ 'number' ];
    protected $attributes = [ 'number' => 1 ];


    از این روش هم استفاده کردم اما فرقی نکرد

    $test->number=$request->input('number', 1);


    اینم نتیجه ای که بعد از ارسال null دریافت میکنم

    Integrity constraint violation: 1048 Column 'number' cannot be null
    (SQL: insert into `tests` (`number`, `updated_at`, `created_at`) values (?, 2020-03-30 06:30:51, 2020-03-30 06:30:51))

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: عمل نکردن مقدار پیش فرض برای یک attribute

    دیتابیس یه چیزی داره به اسم strict mode که وقتی فعال باشه مقادیر دیفالت رو قبول نمیکنه
    برو تو config/database.php

    'strict' => true

    رو false کن


    اگه نشد برو از تو phpmyadmin توی دیتابیست و این کوئری رو اجرا کن

    set global sql_mode='';

  3. #3

    نقل قول: عمل نکردن مقدار پیش فرض برای یک attribute

    امتحان کردم نشد
    البته اینم بگم چه قبل و چه بعد از این کارها ، مقادیر دیفالتی که برای چک باکسها تعیین کردم به درستی کار میکنه
    حالا چه مشکلی با این نوع ورودی داره نمیدونم
    در هر حال ممنون از پاسختون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: Unrecognized attribute 'targetFramework'. Note that attribute names are case-sensitive
    نوشته شده توسط mbasirati در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 اردیبهشت 1395, 12:52 عصر
  2. پیدا کردن مقدار یک attribute
    نوشته شده توسط ahmadnesurf در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 فروردین 1394, 20:45 عصر
  3. تعریف یک پیام همیشگی برای Attribute ها
    نوشته شده توسط jaykob در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 18 شهریور 1393, 11:02 صبح
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 26 بهمن 1389, 14:33 عصر
  5. خواندن attribute در xml
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 آذر 1384, 08:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •