نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تبدیل تاریخ شمسی به قمری

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    تبدیل تاریخ شمسی به قمری

    سلام دوستان، توی تاپیک ها جستجو کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم
    می خوام تاریخ شمسی را به قمری تبدیل کنم چه فرمولی پیشنهاد میکنید؟

  2. #2

    نقل قول: تبدیل تاریخ شمسی به قمری

    نقل قول نوشته شده توسط ali.bahrami مشاهده تاپیک
    سلام دوستان، توی تاپیک ها جستجو کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم
    می خوام تاریخ شمسی را به قمری تبدیل کنم چه فرمولی پیشنهاد میکنید؟
    تقویم قمری که همون System.Globalization.HijriCalendar ئه و بر اساس فرمول ریاضی و موقعیت ماه نسبت به زمین تاریخ قمری رو بدست میاره.
    اما کاری به رویت ماه و وضعیت آب و هوایی و روز قدس و ... نداره، برای همین با تقویم کشوری هماهنگ نیست، باید قبل استفاده تنظیم بشه.
    بر اساس اینکه کجا زندگی می کنید و رویت ماه و تقویم رسمی و ... مقدار HijriAdjustment رو بین 2- الی 2+ تنظیم می کنید که روز بدست اومده رو جلو و عقب می کنه.

    var persian = new System.Globalization.PersianCalendar();
    var hijri = new System.Globalization.HijriCalendar() {HijriAdjustment = -1};
    var d = persian.ToDateTime(1399, 1, 11, 0, 0, 0, 0); // 1399/01/11
    var h = string.Format("{0:0000}/{1:00}/{2:00}", hijri.GetYear(d), hijri.GetMonth(d), hijri.GetDayOfMonth(d));
    MessageBox.Show(h);

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: تبدیل تاریخ شمسی به قمری

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    تقویم قمری که همون System.Globalization.HijriCalendar ئه و بر اساس فرمول ریاضی و موقعیت ماه نسبت به زمین تاریخ قمری رو بدست میاره.
    اما کاری به رویت ماه و وضعیت آب و هوایی و روز قدس و ... نداره، برای همین با تقویم کشوری هماهنگ نیست، باید قبل استفاده تنظیم بشه.
    بر اساس اینکه کجا زندگی می کنید و رویت ماه و تقویم رسمی و ... مقدار HijriAdjustment رو بین 2- الی 2+ تنظیم می کنید که روز بدست اومده رو جلو و عقب می کنه.

    var persian = new System.Globalization.PersianCalendar();
    var hijri = new System.Globalization.HijriCalendar() {HijriAdjustment = -1};
    var d = persian.ToDateTime(1399, 1, 11, 0, 0, 0, 0); // 1399/01/11
    var h = string.Format("{0:0000}/{1:00}/{2:00}", hijri.GetYear(d), hijri.GetMonth(d), hijri.GetDayOfMonth(d));
    MessageBox.Show(h);
    ممنونم دوست عزیز

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: اموزش ساخت قالب فارسی و ریسپانسیو وردپرسی رو کسی داره ؟
    نوشته شده توسط mohammadreza65 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آبان 1400, 10:55 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1392, 09:31 صبح
  3. سورس فارسی نویس، نوشتن فارسی در برنامه هایی که زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنند
    نوشته شده توسط سید حمید حق پرست در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 02 بهمن 1392, 10:00 صبح
  4. سوالی در مورد متنهای فارسی و ادیت فارسی در گوشیهای که فارسی پشتیبانی نمیکنند
    نوشته شده توسط Mehran_Asghari در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1385, 17:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •