نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: مشکل در چاپ در کریستال ریپورت

  1. #1

    Post مشکل در چاپ در کریستال ریپورت

    با سلام
    من یک برنامه حقوق و دستمزد نوشتم که برای تولید خلاصه گزارش به مشکل خورده ام
    برای تولید خلاصه گزارش لازم دارم که مثلا در فرم چاپ شده این آیتم ها بیایند
    تعداد کارمندان مدرک کارشناسی با دو اولاد
    تعداد کارمندان مدرک کارشناسی با یک اولاد
    تعداد کارمندان مدرک کاردانی با دو اولاد
    الی............

    یک جدول فیش دارم که داخل خود sql این کد رو می نویسم جواب میده ولی وقتی میبرم داخل vb.net یه مشکل خوردم
    select count (*) from fish where child='2' and madrak='karshnasi'

    مشکل من اینه اگر count را پاک کنم چاپ میشه و مشخصات طرف رو میده ولی count که میزارم خطا میده

  2. #2

    نقل قول: مشکل در چاپ در کریستال ریپورت

    دوست عزیز سلام در انتهای شرط از GROUP BY استفاده کنید و فیلدهایی که میخواهید نمایش داده بشه
    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: مشکل در چاپ در کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز سلام در انتهای شرط از GROUP BY استفاده کنید و فیلدهایی که میخواهید نمایش داده بشه
    موفق باشید
    داداش میشه یکم بیشتر توضیح بدین

  4. #4

    نقل قول: مشکل در چاپ در کریستال ریپورت

    دوست عزیز فیلد های جدولتون ارسال کنید

  5. #5

    نقل قول: مشکل در چاپ در کریستال ریپورت

    jadval.jpg
    این جدول هست
    id_maghta میشه کد مقطع تحصیلی که کارشناسی میشه 1 کاردانی میشه 2 الی آخر

  6. #6

    نقل قول: مشکل در چاپ در کریستال ریپورت

    در اصل این یک view هست که از ادغام جداول درست کردم میخوام از این خروجی بگیرم

  7. #7

    نقل قول: مشکل در چاپ در کریستال ریپورت

    دوست عزیز قبل از هر چیز یه محبت کنید و کدتون رو به شکل زیر یه تستی بکنید


    select count (*) from fish where child=N'2' and madrak=N'karshnasi'


  8. #8

    نقل قول: مشکل در چاپ در کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز قبل از هر چیز یه محبت کنید و کدتون رو به شکل زیر یه تستی بکنید


    select count (*) from fish where child=N'2' and madrak=N'karshnasi'

    داداش این کدیه که تو فرم لود فرم
    Private Sub Form44_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    CrystalReport71.SetDataSource(ds13.Tables("test"))
    ds13.Tables.Clear()
    End Sub

    اینم دستوری هست که ارسال می کنم برای چاپ
    con1.Open()
    str = "select count (id_per) from test where child=N'2' and id_maghta=N'1' "
    da13 = New SqlDataAdapter(str, con1)
    da13.Fill(ds13, "test")

    Form44.Show()
    con1.Close()

  9. #9

    نقل قول: مشکل در چاپ در کریستال ریپورت

    دوست عزیز کدتون توی sql ببینید با شرط درست کار میکنه؟

  10. #10

    نقل قول: مشکل در چاپ در کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز کدتون توی sql ببینید با شرط درست کار میکنه؟
    داداش تو sql هیچ مشکلی نداره و سورس کد جواب میده
    ولی تو vb.net مشکل داره

    داداش مشکل من اینه که وقتی تو sql جواب میده مینویسه اسم ستون رو که مینویسه cloum1 نمیدونم اینو چطور ببرم تو کریستال

  11. #11

    نقل قول: مشکل در چاپ در کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز کدتون توی sql ببینید با شرط درست کار میکنه؟
    سلام
    داداش ببخشید مزاحمت میشم میخوام همچین چیزی درست کنم اینم عکس یه راهنمایی بکن بی زحمتjk
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Nader_Taj : جمعه 22 فروردین 1399 در 20:02 عصر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار sehm67
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شاهدژ بالاده
    پست
    266

    نقل قول: مشکل در چاپ در کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط Nader_Taj مشاهده تاپیک
    سلام
    داداش ببخشید مزاحمت میشم میخوام همچین چیزی درست کنم اینم عکس یه راهنمایی بکن بی زحمتjk
    سلام
    با استیمول سافت کار کنی بهتر به نتیجه میرسی

تاپیک های مشابه

  1. ک کتاب خوب در مورد کریستال ریپورت چیست؟ ورژن کریستال ریپورت "SAP.Crystal.Reports.v13.0" می باشد.
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 خرداد 1394, 17:00 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 بهمن 1391, 19:11 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 خرداد 1387, 22:24 عصر
  4. استفاده ازکریستال ریپورت بدون نصب کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط blue_prince_21 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 30 آبان 1385, 21:58 عصر
  5. 'گزارش گیری در VB.NET با استفاده از کریستال ریپورت بدون نیاز به نصب کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط hoolooj4u در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 29 دی 1384, 22:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •