نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جدا سازی تکست بعد از کاراکتر مشخص در ریچ باکس

  1. #1

    جدا سازی تکست بعد از کاراکتر مشخص در ریچ باکس

    سلام
    اگرممکن هست راهنمایی کنید چطور میتونم بعداز کاراکتر <date> هر چیزی که بعد از ان هست داخل یک تکست باکس جدا برود
    این تکست داخل ریچ باکس هست
    کد HTML:
    A    <date>                     IMAGE.bin
    CAD      <date>                   num1.text
    CAD     <date>                  num2-2.text
    BAG      <date>                   arash
    قسمت هایی که بعد از <date> هست داخل تکست جدا برود با توجه به اینکه فضای خالی یا اسپیس بعد از <date> متغیر هست

    ممنون میشم اگر کدی به نظر مفید تر هست ارائه بدین

  2. #2

    نقل قول: جدا سازی تکست بعد از کاراکتر مشخص در ریچ باکس

    نقل قول نوشته شده توسط arashdj مشاهده تاپیک
    سلام
    اگرممکن هست راهنمایی کنید چطور میتونم بعداز کاراکتر <date> هر چیزی که بعد از ان هست داخل یک تکست باکس جدا برود
    این تکست داخل ریچ باکس هست
    کد HTML:
    A    <date>                     IMAGE.bin
    CAD      <date>                   num1.text
    CAD     <date>                  num2-2.text
    BAG      <date>                   arash
    قسمت هایی که بعد از <date> هست داخل تکست جدا برود با توجه به اینکه فضای خالی یا اسپیس بعد از <date> متغیر هست

    ممنون میشم اگر کدی به نظر مفید تر هست ارائه بدین
    طبعا انجام اینجور تفکیک ها با Regex که میتونه رشته رو به گروه های مختلف تفکیک کنه خیلی ساده است.
    با فاصله :

    var input = richTextBox1.Text;
    var r = new System.Text.RegularExpressions.Regex("^[\\w ]*\\<date\\>(?<text>.*)$"
    , System.Text.RegularExpressions.RegexOptions.Multil ine);
    var output = r.Replace(input, "${text}");
    richTextBox2.Text = output;


    بی فاصله :

    var input = richTextBox1.Text;
    var r = new System.Text.RegularExpressions.Regex("^[\\w ]*\\<date\\>\\s*(?<text>.*)\\s*$"
    , System.Text.RegularExpressions.RegexOptions.Multil ine);
    var output = r.Replace(input, "${text}");
    richTextBox2.Text = output;


    اون ^ یعنی شروع سطر یا رشته.
    اون *[ w\\] برای A و CAD و BAG و ... به همراه فاصله های بعد اش.
    اون <\\date>\\ هم که همون <date> ئه.
    اون (*.<text>؟) یعنی هر چی که بعد از <date> نوشته شده (شامل کاراکتر های فاصله) که اسمشون رو text میذاریم.
    اون *s\\(*.<text>؟)*s\\ یعنی هر چی که بعد از <date> نوشته شده (کاراکتر های فاصله قبل و بعدش رو جزو text بحساب نمیاریم)
    اون $ یعنی انتهای سطر یا رشته.

  3. #3

    نقل قول: جدا سازی تکست بعد از کاراکتر مشخص در ریچ باکس

    ممنون توضیح خوبی بود ولی خروجی هنوز روی ریچ باکس میره داخل تکست جدا نمیرهWindowsFormsApplication2.rar

  4. #4

    نقل قول: جدا سازی تکست بعد از کاراکتر مشخص در ریچ باکس

    نقل قول نوشته شده توسط arashdj مشاهده تاپیک
    ممنون توضیح خوبی بود ولی خروجی هنوز روی ریچ باکس میره داخل تکست جدا نمیرهWindowsFormsApplication2.rar
    با Split تفکیک شون کنید :

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    var input = richTextBox1.Text;
    var r = new System.Text.RegularExpressions.Regex("^[\\w ]*\\<date\\>(?<text>.*)$"
    , System.Text.RegularExpressions.RegexOptions.Multil ine);
    var output = r.Replace(input, "${text}");
    richTextBox2.Text = output;
    var lines = output.Split(new string[] { "\r\n", "\r", "\n" }, StringSplitOptions.RemoveEmptyEntries);
    for (var i = 0; i < lines.Length; i++)
    {
    Controls["textBox" + (i + 1)].Text = lines[i];
    }
    }

  5. #5

    نقل قول: جدا سازی تکست بعد از کاراکتر مشخص در ریچ باکس

    سپاس فراوان عالی
    یک سوال کوچک داشتم و اینکه اگر قبل A و CAD و BAG حرفی دیگر با فاصله باشه یا عددی یا کاراکتر اون چطور خذف میشه

    ARASH -13 CAD <date> num1.text
    A-RASH 10 BAG<date> num2.text
    آخرین ویرایش به وسیله arashdj : چهارشنبه 13 فروردین 1399 در 19:43 عصر

  6. #6

    نقل قول: جدا سازی تکست بعد از کاراکتر مشخص در ریچ باکس

    نقل قول نوشته شده توسط arashdj مشاهده تاپیک
    سپاس فراوان عالی
    یک سوال کوچک داشتم و اینکه اگر قبل A و CAD و BAG حرفی دیگر با فاصله باشه یا عددی یا کاراکتر اون چطور خذف میشه

    ARASH -13 CAD <date> num1.text
    به شکل های مختلف میشه الگوی Regex رو تغییر داد ولی کلی ترین حالت اینه که بگیم قبل <date> ئه *. باشه، *. یعنی هر جور رشته ای به هر طولی.

    regex.png

تاپیک های مشابه

  1. موتور بازی سازی Tom Talking کدام است ؟!
    نوشته شده توسط AliRezaBeytari در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مرداد 1394, 15:43 عصر
  2. درخواست معرفی یک پروژه مناسب جهت پیاده سازی موازی
    نوشته شده توسط behisoft در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 29 بهمن 1391, 17:39 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 دی 1389, 12:57 عصر
  4. درخواست کمک برای ساخت بازی خانه سازی Trisبرای پروژه درسی
    نوشته شده توسط ali2914 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 26 خرداد 1384, 21:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •