نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: پخش صدای خطا هنگام خطا دادن برنامه. لطفا راهنمایی کنید دوستان

  1. #1

    Question پخش صدای خطا هنگام خطا دادن برنامه. لطفا راهنمایی کنید دوستان

    با سلام خدمت همه ی دوستان
    من با vb.net 2013 یه برنامه نوشتم که محاسبات زیادی رو انجام میده. خیلی وقتا برنامه رو اجرا میکنم و میرم به کارهای دیگه ام برسم و میزارم خودش کارهاش رو انجام بده. این مدت حدود ۲ تا ۳ ساعت طول میکشه. بعضی روزها مشکلی پیش نمیاد ولی بعضی روزها که تو محاسباتش به مشکل میخوره خطا میده. چون همراه با خطا ، صدایی پخش نمیکنه من متوجه نمیشم که خطا داده. یهو میام میبینم مثلا یک ساعت پیش خطا داده و من متوجه نشدم. میخوام خطاهای برنامه ( هر خطایی که باعث بشه پیغام خطا بده) همراه با صدا ( دینگ ! ) باشه تا من صدا رو بشنوم و متوجه خطا بشم. ببخشید اگه سوالم خیلی مبتدی هست ولی تو نت گشتم چیزی پیدا نکردم. ممنون از راهنماییتون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: پخش صدای خطا هنگام خطا دادن برنامه. لطفا راهنمایی کنید دوستان

    Imports System.Media
    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ''''''''''
    Media.SystemSounds.Exclamation.Play()
    '''''''''''OR
    Media.SystemSounds.Beep.Play()
    ''''''''''''''OR
    Media.SystemSounds.Hand.Play()
    '''''''''''''OR
    Media.SystemSounds.Asterisk.Play()
    ''''''''''''''''OR
    Dim player As Media.SoundPlayer = New SoundPlayer()
    Dim path As String = "C:\windows\media\Windows Shutdown.wav"


    player.SoundLocation = path ' //Set the path
    player.Play() ' //play it
    آخرین ویرایش به وسیله پرستو پارسایی : جمعه 15 فروردین 1399 در 13:10 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: پخش صدای خطا هنگام خطا دادن برنامه. لطفا راهنمایی کنید دوستان

     Try
    '''Command
    Next
    Catch err As ManagementException
    MessageBox.Show("متن خطا: " & err.Message)
    End Try


    احتمالا راه های بهتری هم هست که من بی اطلاع هستم شاید دوستان کمک کنند
    آخرین ویرایش به وسیله پرستو پارسایی : جمعه 15 فروردین 1399 در 13:26 عصر

  4. #4

    نقل قول: پخش صدای خطا هنگام خطا دادن برنامه. لطفا راهنمایی کنید دوستان

    ممنون خانم پارسایی. ولی کدهای برنامه خیلی زیاد هستن. نمیتونم از try برای همشون استفاده کنم. من فقط میخوام هر پیغام خطایی همراه با صدا باشه. مثل اکثر برنامه های دیگه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: پخش صدای خطا هنگام خطا دادن برنامه. لطفا راهنمایی کنید دوستان

    با سلام
    تا جایی که من اطلاع دارم تمام message box ها دارای صدا هستند یعنی شما وقتی از یه استایل پیغام استفاده میکنی سیستم اتوماتیک صدای پیام رو پخش میکنه مثلا صدای Information با Warning و یا Exclamation متفاوت هستش خوب مگر اینکه تو ویندوز صدای مربوط به این رویدادها بسته باشه شما رو سیستم رجیستری رو باز کن و برو به این مسیر :
    Computer\HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Sound

    اینجا یه کلید هست به نام Beep که مقدارش باید Yes باشه ، اگه نبود مقدارش رو تغییر بده سیستم رو ریست کن و دوباره تست کن

  6. #6

    نقل قول: پخش صدای خطا هنگام خطا دادن برنامه. لطفا راهنمایی کنید دوستان

    ممنون آقا نیما. چک کردم beep روی yes بود.
    آخه منم همینطور فک میکنم. یعنی تو همه ی برنامه هایی که دیدم وقتی هر نوع خطایی اتفاق میوفته همراه با پیغام خطا یه صدای اخطار هم پخش میکنه. نمیدونم چرا واسه من این اتفاق نمیوفته. حتی یه برنامه ی دو خطی هم نوشتم و یه رشته رو ریختم توی متغیر عددی که خطا بده. فایل اجراییش رو اجرا کردم. خطا داد ولی باز هم صدا نداد.مشکل نمیتونه از ورژن ویژوال استودیو یا دات نت فریم ورک باشه؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: پخش صدای خطا هنگام خطا دادن برنامه. لطفا راهنمایی کنید دوستان

    برنامه رو تو یه سیستم دیگه اجرا کردی؟
    بعید میدونم این مشکل از برنامه نویسی و ویژوال و اینا باشه الان که این و نوشتم چندبار تو سیستم خود پیام ها رو چک کردم به نظر میرسه مشکل از ویندوز سیستم باشه برو تو کنترل پنل بخش sound بعدش تب سوم sounds (ویندوز من 10 هستش) اونجا ببین صداهای خود ویندوز اجرا میشن و شما میشنوی یا خیر اگه صدایی نیومد خوب مشکل از کارت صدا یا بلندگوی داخل کیس و ... میتونه باشه

  8. #8

    نقل قول: پخش صدای خطا هنگام خطا دادن برنامه. لطفا راهنمایی کنید دوستان

    آره نیما جان
    روی ۳ تا سیستم امتحان کردم ( البته هر سه تا ویندوز ۸.۱ بودن ). اون قسمت صداها رو هم چک کردم مشکل از اونجا نیست. اگه زحمتی نیست و اشکالی نداره یه پیام به من تو تلگرام بده تا یه فیلم بگیرم بفرستم راهنماییم کنید.
    09159194715
    ممنونم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: پخش صدای خطا هنگام خطا دادن برنامه. لطفا راهنمایی کنید دوستان

    بخشی از کد که پیام ها رو نمایش میده رو اینجا پست کن
    تو ساختار message box ها اگه از Message box style استفاده نکنی صدایی نمیاد چون ویندوز از این استایل ها میفهمه باید چه نوع صدای رو اجرا کنه
    آخرین ویرایش به وسیله nima_8m : سه شنبه 19 فروردین 1399 در 22:21 عصر دلیل: غلط املایی

تاپیک های مشابه

  1. دوستان راهنمایی کنید
    نوشته شده توسط lhbb67 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 آذر 1397, 21:57 عصر
  2. گفتگو: دوستان لطفا من را در ساخت این فرم راهنمایی کنید
    نوشته شده توسط oliya24 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 07 تیر 1392, 14:03 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 09 مهر 1387, 11:16 صبح
  4. دوستانی که با interbase آشنایی دارند لطفا راهنمایی کنند
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 14:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •