نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خواندن از sql و قرار دادن در textbox و checkbox و اپدیت کردن با یک submit

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mononoor
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    شهر گلها
    پست
    298

    Question خواندن از sql و قرار دادن در textbox و checkbox و اپدیت کردن با یک submit

    با سلام.
    از یک تیبل اطلاعات را خواندم و درون تکس باکس و چک باکس قرار دادم درون یک جدول
    حالا اگر این مقادیر را تغییر بدم باید در هر ردیف یک submit بزارم تا بتونم اطلاعات اون ردیف را توی جدول آپدیت کنم. آیا راهی هست که بعد از تغییرات تمام ردیفها، فقط با یک submit تیبل آپدیت شود؟



    <td>
    <input type="checkbox" name="feremi" id="feremi" value="yes" <?php echo $feremi=($row['feremi']==1 ? 'checked' : '');?>>
    </td>
    <td>
    <input type="text" name="tedad" value=<?php echo $row['tedad'] ;?>>
    </td>



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: خواندن از sql و قرار دادن در textbox و checkbox و اپدیت کردن با یک submit

    مشکل نامشون هست که همشون یک نام رو دارن یعنی feremi
    و وقتی سابمیت کنی فقط یکی ارسال میشه بخاطر یکسان بودن نامشون
    راهش اینه که نامشون رو به feremi[] تغییر بدی تا به صورت یک آرایه ارسال بشن
    میتونی آیدی ردیف رو به عنوان کلید آرایه بزاری


                <input type="checkbox" name="feremi[<?php echo $row['id']; ?>]" id="feremi" value="yes" <?php echo $feremi=($row['feremi']==1 ? 'checked' : '');?>>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mononoor
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    شهر گلها
    پست
    298

    نقل قول: خواندن از sql و قرار دادن در textbox و checkbox و اپدیت کردن با یک submit

    با سلام مجدد.
    میشود یه تیکه کد نمونه بنویسید. هم برای textbox و هم برای checkbox و radiobox
    که اطلاعات را از یک بانک اطلاعاتی بخونه. در یک جدول نشون بده و بعد از تغییر توسط کاربر اون اطلاعات را با یه دکمه submit آپدیت کنه.
    الان یک هفته است درگیر اینم. هر روشی رفتم نشده و جواب نداده. نمیدونم کجا را دارم اشتباه میکنم.
    باز هم ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: خواندن از sql و قرار دادن در textbox و checkbox و اپدیت کردن با یک submit

    سلام
    اگه کد میخاید میتونید تو پارس کدرز و یا پونیشا درخواست بدین

    اینجا میتونی تیکه تیکه کدت رو بزاری و هرجاش مشکل داری بپرسی تا راهنمایی کنم و کم کم بری جلو

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 03 دی 1392, 13:59 عصر
  2. ثابت ماندن مقادير checkbox بعد از زدن submit
    نوشته شده توسط hanieh66 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 10 تیر 1389, 22:37 عصر
  3. سوال: نمایش و پنهان کردن یک textbox با کلیک کردن بر روی checkbox
    نوشته شده توسط Sh_Asgharian در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 مهر 1388, 20:47 عصر
  4. حذف فاصله های textbox و checkbox
    نوشته شده توسط emad_67 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 29 مهر 1387, 10:38 صبح
  5. رفرش صفحه و مشکل با checkbox و textbox
    نوشته شده توسط prince-of-persia در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 15 آبان 1385, 14:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •