نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اجرای یک تابع به صورت منظم در یک ساعت خاص در روز

  1. #1

    اجرای یک تابع به صورت منظم در یک ساعت خاص در روز

    سلام من میخوام یک تابع رو هر روز در ساعت 11 اجرا بشه به صورت اوتوماتیک در سایت

    این تابع رو در تابع applicationstrat فایل Global.asax نوشتم

    به صورت زیر : بصورت لوکال هست نمیشه تست کرد ایا در هاست یا سرور بارگذاری کنم سایت رو به صورت اوتمات سر ساعت 11 اجرا میشه تابع؟ اگرم نمیشه باید کجا بنویسم این تابع رو



    protected void Application_Start()
    {



    DateTime now = DateTime.Now;
    int h = now.Hour;
    int m = now.Minute;
    if (h == 11)
    {




    }




    }

  2. #2

    نقل قول: اجرای یک تابع به صورت منظم در یک ساعت خاص در روز

    یعنی واقعا هیشکی نیست به این سوال ما جواب بده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: اجرای یک تابع به صورت منظم در یک ساعت خاص در روز


  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    302

    نقل قول: اجرای یک تابع به صورت منظم در یک ساعت خاص در روز

    میتونی یک job توی اسکیول بنویسی و اون اسکجول کنی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    224

    نقل قول: اجرای یک تابع به صورت منظم در یک ساعت خاص در روز

    سلام ،

    دوست عزیز راه حل اصولی استفاده از Task Scheduler ویندوز هستش که تا زمانی که ویندوز اجرا هست Task های شما تضمین شده هستند ، البته اگر درست تنظیمشون کرده باشین !!

تاپیک های مشابه

  1. پیغامهای اکسس بصورت بالن در کنار ساعت ویندوز
    نوشته شده توسط irsuno در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 28 مهر 1393, 23:00 عصر
  2. پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 26 مهر 1392, 07:49 صبح
  3. سوال: تغییر اتوماتیک تاریخ و ساعت سیستم به تاریخ و ساعت روز
    نوشته شده توسط mohammad_2039 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 مهر 1390, 09:11 صبح
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390, 09:31 صبح
  5. جمع کردن ساعت ها و روزها (بدست آوردن سال و ماه و روز+ ساعت و دقیقه و ثانیه)
    نوشته شده توسط hamid-nic در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 17 خرداد 1389, 10:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •