نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: توضیح برای این نوع errorها

  1. #1

    Unhappy توضیح برای این نوع errorها

    سلام من تازه کار هستم تو سی شارپ و وقتی برنامه ای مینویسم خیلی از این نوع خطاها میده میشه یه توضیح کوچیک درمورد این نحوه رفع کردن اینجور خطاها و اینکه چرا اینا میان بهم بدین

    xd.jpg

    از فایل Design.cs همش خطا میاد..

  2. #2

    نقل قول: توضیح برای این نوع errorها

    نقل قول نوشته شده توسط amazon2 مشاهده تاپیک
    سلام من تازه کار هستم تو سی شارپ و وقتی برنامه ای مینویسم خیلی از این نوع خطاها میده میشه یه توضیح کوچیک درمورد این نحوه رفع کردن اینجور خطاها و اینکه چرا اینا میان بهم بدین

    xd.jpg

    از فایل Design.cs همش خطا میاد..
    هر جا که throw new دیدید، بدونید محل یک خطایی است که خود کد نویس می خواهد که اتفاق بیافته، یعنی خطای ناخواسته نیست، عمدی است.
    throw new با هدفی که کد نویس تعیین می کنه یک Exception بوجود میاره، مثلا قرار بوده در متغیر n سن شخصی رو بپرسید، اگر n یک عدد منفی بود با خطای ArgumentOutOfRangeException اعلام می کنید که n در خارج از محدوده مناسب قرار داره :

    if (n < 0)
    {
    throw new ArgumentOutOfRangeException();
    }


    در مثال شما فرضا قرار بوده که با کلیک کردن روی فلان کنترل کاری انجام بشه، اما هنوز فرصت نکرده اید که اون بخش از کد رو تکمیل کنید، در اون بخش از کد فعلا یک throw new از نوع NotImplementedException نوشته میشه تا اگر کلیکی صورت گرفت با خطای NotImplementedException تکمیل نشدن اون بخش از کد یادآوری بشه.

    NotImplementedException خطای بدی نیست، میگه اون بخش از کد هنوز تکمیل نشده، Implement نشده. اگر اون سطر new throw رو حذف کنید خطا دیگه اتفاق نمی افته، ولی اصولا وفتی قصد تکمیل کد رو داشته باشید بجای اون سطر new throw کد مناسب اون کلیک رو می نویسید، صرفا حذف کردن new throw ئه فقط به این معنا است که نمی خواهم برای رجوع به کد تکمیل نشده پیام خطایی دریافت کنم، اما به هر حال اون بخش از کد تکمیل نشده است، چه با خطا و چه بی خطا.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: این errorهای سئو را چگونه برطرف کنم؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 29 آبان 1395, 10:56 صبح
  2. Errorموقع اجرای برنامه نوشته شده با اکسس
    نوشته شده توسط e601 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 25 تیر 1387, 07:37 صبح
  3. با این errorچی کار کنم؟
    نوشته شده توسط taha2005 در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1385, 14:23 عصر
  4. Errorهنگام اجرای برنامه
    نوشته شده توسط jannati در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اردیبهشت 1384, 21:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •