نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نمایش عکس از database acces در picturebox

  1. #1

    نمایش عکس از database acces در picturebox

    سلام بر همه
    یک سوال تکراری دارم ولی برای من مشکل ایجاد کرده و مرتفع نمی شود.
    فقط می خواهم عکس هایی که در بانک اکسس در ستون pic ذخیره شده است. در یک فرم بر مبنای با فلیتر "واحد انتخاب شده" نمایش بدهد.
    کد1 :کد نوشته شده:در فرم
    ()) Dim pic1() As Byte = CType(ds2.Tables("D_base").Rows(0).Item("Pic"), Byte
    (Dim MS As New MemoryStream(pic1
    (PictureBox1.Image = Image.FromStream(MS
    ()MS.Close

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: نمایش عکس از database acces در picturebox

    سلام. آیا چرا مرتفع نمی شود. من که متوجه نشدم مشکلت چیه؟! فیلتر کردن اطلاعات دیتابیس ی چیزه، گرفتن تصویر از فیلد و نمایش اون در یک picture Box ی چیز دیگه.

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل بانک DB به Acces
    نوشته شده توسط alipoor2009 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392, 23:11 عصر
  2. سوال: مشکل در فایل Acces
    نوشته شده توسط ho2o2oo در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 01 آبان 1391, 12:42 عصر
  3. سوال: نحوه ی ذخیره از picturebox به database و بازیابی از database به picturebox
    نوشته شده توسط mohammad kafiyan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 10 مرداد 1389, 12:00 عصر
  4. پرسش قبل از بستن برنامه acces
    نوشته شده توسط MeMasoole در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 31 فروردین 1387, 13:50 عصر
  5. مقادیر Null از PictureBox در DataBase
    نوشته شده توسط فاطمه هاشمیان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 18
    آخرین پست: سه شنبه 10 مهر 1386, 21:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •