نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: اجرای اسکریپت دلخواه و یا ست کردن دستی متغییرهای مورد استفاده در فایل های js وب سایت

  1. #1

    Arrow اجرای اسکریپت دلخواه و یا ست کردن دستی متغییرهای مورد استفاده در فایل های js وب سایت

    سلام

    به کمک دوست خوبم plague عزیز از کنسول کروم تونستم که فایل js ضمیمه شده به یک صفحه وب را تریس کنم. تو این مسیر یه سری از متغییرها را از طریق تکس باکس های وب سایت که من ست کرده بودم را چک میکرد و یه سری کارهای دیگه و نهایت ارسال میکرد داده ها را برای سرور. سوالم اینه که میتونم مستقیم خودم این کار را بکنم؟یعنی اینکه اون فایل js این چک کردن ها و کارها را انجام نده و من خودم اونارو از طریق یه فایل js انجام بدم و حالا نتیجه را بدم به اون تابعی که برای سرور ارسال میکنه؟
    یا اینکه اون متد onclicked را تغییر بدم؟تغییر نه اینکه داده ها یا فرمت را جابجا کنم یه بخشی از کد که چک کردن ها را انجام میده من حذف کنم.؟



    ممنونم از راهنمایی شما

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اجرای اسکریپت دلخواه و یا ست کردن دستی متغییرهای مورد استفاده در فایل های js وب سایت

    سالم
    شما هم میتونی اون کد اصلی رو دستکاری کنی
    هم میتونی رویداد کلیک رو تغییر بدی که کد جدید شما رو اجرا کنه بجای کد قبلی

  3. #3

    نقل قول: اجرای اسکریپت دلخواه و یا ست کردن دستی متغییرهای مورد استفاده در فایل های js وب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    سالم
    شما هم میتونی اون کد اصلی رو دستکاری کنی
    هم میتونی رویداد کلیک رو تغییر بدی که کد جدید شما رو اجرا کنه بجای کد قبلی
    سلام
    ممنونم از شما بابت راهنماییتون مرسی تاپیک قبلی هم کمک کردید سپاسگزارم.
    در مورد اینکه چطور میتونم رویداد کلیک را تغییر بدم و کد جدید را اجرا کنم یکم بیشتر راهنمایی میکنین؟
    من کدی که باید اجرا بشه را دارم و نوشتم ولی خوب وبسایت که برای من نیست که بتونم این تغییرات را اعمال کنم؟ چطور میتونم برای اینکه با کلیک شدن روی دکمه اسکریپت خودم را اجرا کنم و دیگه اون چیزی که قبلا براش تعریف شده اجرا نشه؟ یه مسئله دیگه اینکه اسکریپتی که نوشتم مستقل نیست و بهرحال از متغییرهایی که داخل فایل های js ضمیمه شده به وبسایت هستش استفاده کرده.
    باز هم سپاس از توجه شما

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اجرای اسکریپت دلخواه و یا ست کردن دستی متغییرهای مورد استفاده در فایل های js وب سایت

    اول باید بدونی که چجوری رویداد js نوشته میشه بعد
    از تو کنسول مرورگرت میتونی کد های js/html/css رو ببینی و ویرایش کنی
    هم چنین کد js اجرا کنی

    طبیعتا کدی که اضافه مکینی فقط برای خودته به عبارت دیگه توی مرورگر خودت فقط خواهد بود و اجرا میشه و اثر روی وبسایت و بازدید کننده های دیگه نداره

  5. #5

    نقل قول: اجرای اسکریپت دلخواه و یا ست کردن دستی متغییرهای مورد استفاده در فایل های js وب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    اول باید بدونی که چجوری رویداد js نوشته میشه بعد
    از تو کنسول مرورگرت میتونی کد های js/html/css رو ببینی و ویرایش کنی
    هم چنین کد js اجرا کنی

    طبیعتا کدی که اضافه مکینی فقط برای خودته به عبارت دیگه توی مرورگر خودت فقط خواهد بود و اجرا میشه و اثر روی وبسایت و بازدید کننده های دیگه نداره

    مرسی از شما بابت راهنمایی
    میتونم از تو کنسول کدها را ببینم ولی کدی که من نوشتم ارسال به سرور داره ایا اون اجرا میشه؟ایا request و داده به سرور میفرسته؟برای اون باید چکار کنم؟
    باز هم ممنونم از شما

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اجرای اسکریپت دلخواه و یا ست کردن دستی متغییرهای مورد استفاده در فایل های js وب سایت

    بله درخواست به سرور فرستادن از کلاینت چیز ممنوعی نیست
    وقتی شما آدرس یک سایت رو تو مرورگرت میزنی یک درخواست به سرور میفرستی
    وقتی روی یک لینک توی مرورگرت کلیک میکنی به همین شکل
    کد های js که توی مرورگرت مینویسی با ایجکس میتونن درخواست بفرستن به سرور
    فرقی نمیکنه بازم میشه یک درخواست فرستادن به سرور همشون از نظر سرور یک شکل دیده میشه

    یکم درک اینکه کد سمت سرور با کد سمت کلاینت چیه وچجوری اجرا میشه سخته برای بیشتر کسانی که میخونن تعریفشون رو .... با اینکه خیلی ساده و واضحه یکم طول میکشه درکش
    به طور خلاصه فرض کن یک اداره یا سازمان فرم یا بروشور میده به کسانی که میان اونجا
    کد های js مثل اون محتویات فرم شمان ... طبیعتا همه کسانی که فرم در یافت میکنن یک محتوا دارن تو فرمشون به عبارت دیگه کد های js که دریافت میکنن همه یکی هستن
    ولی هر کسی میتونه نوشته های فرم خودش رو تغییر بده چون توی فرمش هستن و فرم تحویل ایشون داده شده
    این میشه معادل دستکاری کردن کد های js/html توی کنسول مرورگرت
    کد ها توی مرورگر شمان / همونجوری که یک فرم کاغذی تحویل شما داده میشه
    شما هرکاری دلت خواست میتونی بکنی با کد های توی مرورگرت , همونجوری که میتونی یک خودکار بگیری دستت و فرمی که بهت تحویل دادن رو دستکاری کنی نوشته ها و محتویاتش رو

    2 نکته هست که اول این تغییراتی که میدی توی کد ها اثری نداره روی کد هایی که بقیه بازدید کننده ها دریافت مکینن ... همونجوری که اگه نوشته های فرم خودت رو دستکاری کنی اثری روی فرمی که بقیه دریافت میکنن نداره
    دوم اینکه چون شما تغییری توی فرم خودت ایجاد میکنی به این معنی نیست که اثری روی اون سازمان (اون سرور/وبسایت ) میزاره یا اون سازمان قبول خواهد کرد حتما فرم و نوشته های شما رو

    یه مورد خنده داری که دیدم اینه که بعضیا فکر میکنن با تغییر کد های توی کنسول مرورگرشون دارن یک سایت رو هک میکنن

  7. #7

    نقل قول: اجرای اسکریپت دلخواه و یا ست کردن دستی متغییرهای مورد استفاده در فایل های js وب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    بله درخواست به سرور فرستادن از کلاینت چیز ممنوعی نیست
    وقتی شما آدرس یک سایت رو تو مرورگرت میزنی یک درخواست به سرور میفرستی
    وقتی روی یک لینک توی مرورگرت کلیک میکنی به همین شکل
    کد های js که توی مرورگرت مینویسی با ایجکس میتونن درخواست بفرستن به سرور
    فرقی نمیکنه بازم میشه یک درخواست فرستادن به سرور همشون از نظر سرور یک شکل دیده میشه

    یکم درک اینکه کد سمت سرور با کد سمت کلاینت چیه وچجوری اجرا میشه سخته برای بیشتر کسانی که میخونن تعریفشون رو .... با اینکه خیلی ساده و واضحه یکم طول میکشه درکش
    به طور خلاصه فرض کن یک اداره یا سازمان فرم یا بروشور میده به کسانی که میان اونجا
    کد های js مثل اون محتویات فرم شمان ... طبیعتا همه کسانی که فرم در یافت میکنن یک محتوا دارن تو فرمشون به عبارت دیگه کد های js که دریافت میکنن همه یکی هستن
    ولی هر کسی میتونه نوشته های فرم خودش رو تغییر بده چون توی فرمش هستن و فرم تحویل ایشون داده شده
    این میشه معادل دستکاری کردن کد های js/html توی کنسول مرورگرت
    کد ها توی مرورگر شمان / همونجوری که یک فرم کاغذی تحویل شما داده میشه
    شما هرکاری دلت خواست میتونی بکنی با کد های توی مرورگرت , همونجوری که میتونی یک خودکار بگیری دستت و فرمی که بهت تحویل دادن رو دستکاری کنی نوشته ها و محتویاتش رو

    2 نکته هست که اول این تغییراتی که میدی توی کد ها اثری نداره روی کد هایی که بقیه بازدید کننده ها دریافت مکینن ... همونجوری که اگه نوشته های فرم خودت رو دستکاری کنی اثری روی فرمی که بقیه دریافت میکنن نداره
    دوم اینکه چون شما تغییری توی فرم خودت ایجاد میکنی به این معنی نیست که اثری روی اون سازمان (اون سرور/وبسایت ) میزاره یا اون سازمان قبول خواهد کرد حتما فرم و نوشته های شما رو

    یه مورد خنده داری که دیدم اینه که بعضیا فکر میکنن با تغییر کد های توی کنسول مرورگرشون دارن یک سایت رو هک میکنن
    سلام
    ممنونم از شما بابت وقتی که گذاشتید و توضیحات دقیق و مثالی که زدید مرسی از شما

    الان من متوجه این مسئله شدم که هر تغییری که در کدها میدم صرفا برای خودم نمایش داده میشه ولی اگه تغییرات من منجر به ارسال درخواست و به عبارتی طبق مثال شما فرستادن محتویات فرمی که تکمیل کردم به سرور بشن چطور؟آیا اصلا میتونم این کار را انجام بدم یا باز بستگی داره به اینکه وبسایت تدابیری برای این جور شرایط اندیشیده باشه؟ میتونه از این کار جلوگیری کنه و یا متوجه این شرایط بشه؟اگه مثلا فرمت داده هایی که من ارسال میکنم منطبق بر اون فرم باشه هم آیا متوجه میشه شد که این داده ها به چه طریقی ارسال شده اند یا اینکه حتما باید فرمت ها مغایر باشن تا متوجه بشه یا اصلا مهم نیست این شرایط و دریافت کننده صرفا اگه فرمت درست باشه دریافت میکنه درخواست منو؟ در مورد این شرایط میشه لطفا یکم بیشتر توضیح بدید؟


    یه سوال دیگه هم داشتم من داخل کدهایی که نوشتم و مثلا میخوام اونارو به سرور منتقل کنم از یه سری توابعی که داخل فایل های js ضمیمه شده به کد صفحه استفاده کردم ایا نیاز هست که اونارو جداگانه داخل فایل خودم بنویسمشون باز؟ چون تو کنسول همینطوری بهشون دسترسی ندارم .

    میدونم که پاسخ دادن زمانگیر هستشو شما و دوستان دیگه بسیار لطف میکنین و وقت میزارید انرژی میزارید و مهم تر از اون دانش و تجربه خودتون را به اشتراک میگذارید. ممنونم از شما

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اجرای اسکریپت دلخواه و یا ست کردن دستی متغییرهای مورد استفاده در فایل های js وب سایت

    نکته که باید توجه کنی اینه که همه درخواست ها از کلاینت یعنی کامپیوتر/مرورگر شما به سرور ارسال میشن
    وقتی شما آدرس رو میزنی فرم ثبت نام برات باز میشه معمولا اینجوری سوئ برداشت میشه که شما الان توی اون سایت رفتی و داری فرمش رو پر میکنی
    در واقع اینجوری نیست , شما توی اون سایت نیستی , اون فرم توی اون سایتی که آدرسش رو زدی نمیبینی کلا شما هیچ ارتباطی با اون سرور/سایت نداری

    همه اینا برای کامپیوتر شما ارسال میشن و توی مرورگر شما میشینن و بعد شما میبینیشون در واقع همه چیز توی کامپیوتر شماست
    پس فرم ثبت نامی که میبینی توی مرورگرت هم در واقع یه فرمه که توی کامپیوتر شماست نه توی سرور
    وقتی فرم رو پر میکنی و دکمه ثبت رو میزنی چیزی که اون سایت/سرور میبینه اینه که یه درخواست با یه سری پارامتر از کلاینت اومد براش ... اون دیگه فرم رو نمیبینیه
    در واقع فرم فقط یک محیط گرافیکی هستش که کاربر بتونه درخواست با پارامتر به سرور ارسال کنه
    اگه شما دانشش رو داری که کد js بنویسی که این درخواست رو با پارامتر ها ارسال کنه
    از نظر سرور هیچ فرقی نمیکنه و هردو رو یکی میبینه

    البته وبسایت ها معمولا ولیدیشن انجام میدن که پارامتر های ارسالی درست اون چیزی باشه که انتظارش رو میره
    مثلا اگه فرم ثبت نام داره یک وبسایت که توش یک فیلد username هستش ... وقتی درخواست رو میفرستی برای سرور بررسی میکنه که مقدار username براش ارسال شده یا نه و اگه نشده باشه قبول نمیکنه رکوئست
    پس شما باید پارامتر های یکه میفرستی همراه با رکوئستت تناسب داشته باشه با پارامتر های یکه سرور انتظار داره توی اون رکوئست ارسال بشن


    یه سوال دیگه هم داشتم من داخل کدهایی که نوشتم و مثلا میخوام اونارو به سرور منتقل کنم از یه سری توابعی که داخل فایل های js ضمیمه شده به کد صفحه استفاده کردم ایا نیاز هست که اونارو جداگانه داخل فایل خودم بنویسمشون باز؟ چون تو کنسول همینطوری بهشون دسترسی ندارم .
    اگه تو صفحه هستن نیاز نداری دوباره بنویسی

  9. #9

    نقل قول: اجرای اسکریپت دلخواه و یا ست کردن دستی متغییرهای مورد استفاده در فایل های js وب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    نکته که باید توجه کنی اینه که همه درخواست ها از کلاینت یعنی کامپیوتر/مرورگر شما به سرور ارسال میشن
    وقتی شما آدرس رو میزنی فرم ثبت نام برات باز میشه معمولا اینجوری سوئ برداشت میشه که شما الان توی اون سایت رفتی و داری فرمش رو پر میکنی
    در واقع اینجوری نیست , شما توی اون سایت نیستی , اون فرم توی اون سایتی که آدرسش رو زدی نمیبینی کلا شما هیچ ارتباطی با اون سرور/سایت نداری

    همه اینا برای کامپیوتر شما ارسال میشن و توی مرورگر شما میشینن و بعد شما میبینیشون در واقع همه چیز توی کامپیوتر شماست
    پس فرم ثبت نامی که میبینی توی مرورگرت هم در واقع یه فرمه که توی کامپیوتر شماست نه توی سرور
    وقتی فرم رو پر میکنی و دکمه ثبت رو میزنی چیزی که اون سایت/سرور میبینه اینه که یه درخواست با یه سری پارامتر از کلاینت اومد براش ... اون دیگه فرم رو نمیبینیه
    در واقع فرم فقط یک محیط گرافیکی هستش که کاربر بتونه درخواست با پارامتر به سرور ارسال کنه
    اگه شما دانشش رو داری که کد js بنویسی که این درخواست رو با پارامتر ها ارسال کنه
    از نظر سرور هیچ فرقی نمیکنه و هردو رو یکی میبینه

    البته وبسایت ها معمولا ولیدیشن انجام میدن که پارامتر های ارسالی درست اون چیزی باشه که انتظارش رو میره
    مثلا اگه فرم ثبت نام داره یک وبسایت که توش یک فیلد username هستش ... وقتی درخواست رو میفرستی برای سرور بررسی میکنه که مقدار username براش ارسال شده یا نه و اگه نشده باشه قبول نمیکنه رکوئست
    پس شما باید پارامتر های یکه میفرستی همراه با رکوئستت تناسب داشته باشه با پارامتر های یکه سرور انتظار داره توی اون رکوئست ارسال بشن




    اگه تو صفحه هستن نیاز نداری دوباره بنویسی
    سلام دوست عزیز
    بی نهایت سپاسگزارم از این که انقدر وقت میزاری و به دقت انقدر خوب توضیح میدی
    من چیزی که از صحبت های شما متوجه شدم اینکه سرور صرفا رکوئست منو میبینه و به اینکه از چه طریق این ریکوئست اماده شده توجهی نداره برای اون تنها چیزی که اهمیت داره اینه که پارامترهایی که مطابق با اون ریکوئست هست را به درستی دریافت کرده باشه ( مثلا اگه پارامترها کد شده هستند و یا عناوین و نوع مقادیرشون از این ولیدیشن ها) درسته؟
    و نکته دوم اینکه من وقتی اسکریپتی را در کنسول اجرا میکنم عملا به اسکریپت هایی که به خود وبسایت ضمیمه شده اند هم دسترسی دارم و میتونم از توابع اونا استفاده کنم؟ فقط در مورد نکته اخر اینکه چرا تو کنسول به همه موارد دسترسی ندارم یعنی توابع را برای من نشون نمیده در صورتی که اول حروف یه سری را که میزنم برام میارن؟ایا این مسئله برمیگرده به اسکوپ های تعریفی برای اونا؟میتونم برای اینکه خودم را درگیر این مسئله نکنم اصلا اون توابعی را که نیاز دارم کپی کنم بیارم توی اسکریپت خودم و ازشون استفاده کنم؟ غیر از این چه راهکار دیگه ای دارم؟

    باز هم ممنونم از شما
    واقعا نمیدونم چطوری باید تشکر کنم فقط براتون ارزوی صحت و سلامتی و حس های خوب دارم.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اجرای اسکریپت دلخواه و یا ست کردن دستی متغییرهای مورد استفاده در فایل های js وب سایت

    1 - بله
    2 - من نمیدونم دقیقا این توابع کجان و چجوری میخای بهشون دسترسی پیدا کنی ولی ممکنه بخاطر این باشه که تو فایل خارجی هستن و فایل ضمیمه شده .... اگه توابع رو دوباره بنویسی وقتی صداشون کنی 2 بار اجرا میشن
    ولی خب همه اینا رو با یک تست ساده میتونی متوجه بشی , یک صفحه تست ساده درست کن با یک سری توابع ساده و همین کارارو روش انجام بده تو لوکال هاست خودت

  11. #11

    نقل قول: اجرای اسکریپت دلخواه و یا ست کردن دستی متغییرهای مورد استفاده در فایل های js وب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    1 - بله
    2 - من نمیدونم دقیقا این توابع کجان و چجوری میخای بهشون دسترسی پیدا کنی ولی ممکنه بخاطر این باشه که تو فایل خارجی هستن و فایل ضمیمه شده .... اگه توابع رو دوباره بنویسی وقتی صداشون کنی 2 بار اجرا میشن
    ولی خب همه اینا رو با یک تست ساده میتونی متوجه بشی , یک صفحه تست ساده درست کن با یک سری توابع ساده و همین کارارو روش انجام بده تو لوکال هاست خودت
    سلام . سپاس از شما

    اتفاقا همین را میخواستم بپرسم وقتی من با کلیک بر روی دکمه اسکریپت خودم را اجرا کنم و ریکوئست برای سرور ارسال بشه جدایی از اون کدی که قبلا برای onlick آن دکمه نوشته شده هم اجرا میشه ایا میتونم مانع از اجرای اونا بشم؟ یا اینکه باید تصور کنم که الان دکمه کلیک شده و ببینم چه اتفاقاتی میخوام انجام بشه و همونارو در قالب اسکریپت خودم بدون کلیک کردن روی دکمه خودم احراشون کنم؟
    برای توابع هم بیارمشون تو اسکریپت خودم با یه اسم دیگه تعریفشون کنم و ازشون استفاده کنم اینچطوره؟

    ممنونم از شما

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اجرای اسکریپت دلخواه و یا ست کردن دستی متغییرهای مورد استفاده در فایل های js وب سایت

    رویداد نویسی چندین مدل مختلف داره ... میتونی مستقیم توی خود المنت بنویسی ... میتونی با جی کوئری یا جاواساکریپت جدا از المنت رو یداد بنویسی
    اگه 2 رویداد برای مثلا کلیک دکمه نوشته بشه با کلیک دکمه هردوش اجرا میشه


    چیزای پیچیده ای نیستن خودت تست کن
    alert یا console.log بزار توی رویداد ها /توابعت بعد کلیک کن رو دکمه و باهاشون ور برو ببین کدوم ها آلرتشون اجرا میشه

  13. #13

    نقل قول: اجرای اسکریپت دلخواه و یا ست کردن دستی متغییرهای مورد استفاده در فایل های js وب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک

    اگه تو صفحه هستن نیاز نداری دوباره بنویسی
    سلام
    تمامی متدها در صفحات js ای هستن که به وب سایت ضمیمه شده اند اما خوب نمیدونم چطور باید توی کنسول به اونا دسترسی داشته باشم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

    سپاسگزارم

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اجرای اسکریپت دلخواه و یا ست کردن دستی متغییرهای مورد استفاده در فایل های js وب سایت

    وقتی تو فایل اکسترنالی باشن که تو صفحه اتچ شده اون فایل
    مثل اینه که تو خود صفحه هستن متد ها
    فرقی نمکنه روش دسترسی بهشون با متد هایی که تو فایل اکسترنال نیستن

  15. #15

    نقل قول: اجرای اسکریپت دلخواه و یا ست کردن دستی متغییرهای مورد استفاده در فایل های js وب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    وقتی تو فایل اکسترنالی باشن که تو صفحه اتچ شده اون فایل
    مثل اینه که تو خود صفحه هستن متد ها
    فرقی نمکنه روش دسترسی بهشون با متد هایی که تو فایل اکسترنال نیستن
    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    وقتی تو فایل اکسترنالی باشن که تو صفحه اتچ شده اون فایل
    مثل اینه که تو خود صفحه هستن متد ها
    فرقی نمکنه روش دسترسی بهشون با متد هایی که تو فایل اکسترنال نیستن
    راستش من اسم متدها را کامل مینویسم حتی از توی فایل اتچ شده کپی پیست میکنم ولی نمیشناسه اونارو. آیا باید به فرمت خاصی متدها را بنویسم؟یعنی مثلا باید اسم فایل را هم قبلش بنویسم؟البته این کار را هم کردم نشد. و ایا مثلا در ابتدا باید تو کنسول اون فایل ها را به نوعی معرفی کنم؟باید چکار کنم که تو کنسول اونارو بشناسه؟


    ممنونم

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اجرای اسکریپت دلخواه و یا ست کردن دستی متغییرهای مورد استفاده در فایل های js وب سایت

    نیازی به معرفی کردن یا نوشتن اسم فایل نیست
    اگه منظورت اینه که وقتی اسم تابع رو تو کنسول مینویسی برمیگردونه undefined
    به این معنی نیست که تابع رو پیدا نکرده بلکه منظور اینه که تابع چیزی return نکرده که خیلی از توابع js که قالب رو دستکاری میکنن چیزی return نمیکنن

    البته این برا وقتیه که فقط کلمه undefined رو برمیگردونه
    اگه تابع رو نتونه پیدا کنه باز هم undefined برمیگردونه ولی شکلش کمی متفاتوته و اسم تابع رو هم مینیوسه که این میشه اون حالتی که شما میگی
    باید حواست باشه به فرق این دو
    یکی مینویسه
    undefined
    یکی مینیوسه
    functionName is undefined
    آخرین ویرایش به وسیله plague : شنبه 13 اردیبهشت 1399 در 11:49 صبح

  17. #17

    نقل قول: اجرای اسکریپت دلخواه و یا ست کردن دستی متغییرهای مورد استفاده در فایل های js وب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    نیازی به معرفی کردن یا نوشتن اسم فایل نیست
    اگه منظورت اینه که وقتی اسم تابع رو تو کنسول مینویسی برمیگردونه undefined
    به این معنی نیست که تابع رو پیدا نکرده بلکه منظور اینه که تابع چیزی return نکرده که خیلی از توابع js که قالب رو دستکاری میکنن چیزی return نمیکنن

    البته این برا وقتیه که فقط کلمه undefined رو برمیگردونه
    اگه تابع رو نتونه پیدا کنه باز هم undefined برمیگردونه ولی شکلش کمی متفاتوته و اسم تابع رو هم مینیوسه که این میشه اون حالتی که شما میگی
    باید حواست باشه به فرق این دو
    یکی مینویسه
    undefined
    یکی مینیوسه
    functionName is undefined
    سلام مرسی بابت توضیح دقیقی که دادید.
    راستش یه مشکل دیگه برام پیش اومده و اون اینکه ایا ممکنه که فایل هایی باشن که صریحا به صفحه اتچ نشده باشن ولی بهشون دسترسی وجود داشته باشه؟ من یه سری از توابع را میتونم از توی کنسول فراخوانی کنم اما خوب نه تو کد صفحه و نه تو فایل های ضمیمه شده به اون وجود دارن وقتی که روشون کلیک میکنم به بخش debuger میره و فایل را اونجا باز میکنه البته مطمئن نیستم که فایل باشن مثلا یه کلاس را برام اینطوری باز کرد ولی من اون کلاس را نه در فایل های ضمیمه شده پیدا کردم و نه تو سورس صفحه. میدونم که عجیبه ولی خواستم بدونم که ایا این امکان وجود داره که مثلا اونو مخفی کرده باشن که نمایش داده نشه؟
    و سوال دیگه هم اینکه خوب یه سری از متغییرها را میتونیم توی کنسول بهشون دسترسی داشته باشیم که قاعدتا یا تو خود صفحه تعریف شده اند و یا تو کدهای ضمیمه شده به اون صفحه. چطور میشه جای اونا یا فایلی که در اون قرار دارن یا ازشون استفاده میشه را پیدا کرد؟ من داخل فایل های ضمیمه کلی سرچ کردم و البته تو کد صفحه ولی خوب فقط یه جا دیدم که اون متغییر تعریف شده ولی در رابطه با استفاده از اون چیزی پیدا نکردم.ایا همچین چیزی اصلا ممکنه یا اینکه من اشتباه میکنم؟ دیگه به خودم هم الان دیگه شک دارم از بس کنترل کردم همه چیز را ولی به نتیجه ای نرسیدم.

    ممنونم از همه دوستان خصوصا
    plague
    عزیز که همیشه با راهنمایی ها و پاسخ های خوبش کار منو راه انداخته

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اجرای اسکریپت دلخواه و یا ست کردن دستی متغییرهای مورد استفاده در فایل های js وب سایت

    سلام
    تو ورژن های جدید js قابلیت ایمپورت کردن فایل اضافه شده
    ممکنه چیزی که دنبالش میگردی تو یک فایل import شده باشه


    https://stackoverflow.com/questions/...ork-in-browser



    برای اینکه تو فایل های ضمیمه چیزی رو جستجو کنی از تو کنسول کروم برو تو تب sources بعد ctrl+shift+f بزن که همون پنل سرچ باشه و کلمه مد نظرت رو تایپ کن و جستجو کن









تاپیک های مشابه

  1. سوال: جلوگیری از برداشتن قالب سایت (بصورت دستی یا با استفاده از نرم افزار)
    نوشته شده توسط Bardiyan در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 05 اردیبهشت 1393, 11:41 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 31 مرداد 1392, 17:10 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1391, 20:21 عصر
  4. دستی اجرا کردن اسکریپت ها
    نوشته شده توسط dr hannibal در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 28 اسفند 1390, 13:25 عصر
  5. آموزش: نصب اسکریپت دستی
    نوشته شده توسط ramtin-w در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 19 تیر 1389, 22:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •