نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونه بفهمیم کدام تگ iframe کلیک شده؟

  1. #1

    چگونه بفهمیم کدام تگ iframe کلیک شده؟

    سلام و خسته نباشید
    من یک پلی لیست ویدیو درست کردم
    به این صورت که چهار iframe که display=none هستش و یک عکس بجاش نشون داده میشه
    و یک iframe بزرگ که وقتی روی عکس های اون iframe ها کلیک شد درون iframe بزرگتر نشون داده میشن
    کد چاوااسکریپتش هم به این صورت نوشتم:
    کد HTML:
    function copysrc(){	var x=document.getElementsByTagName("iframe");		document.getElementById("aslifr").src=x.src;
    در این کدی که گذاشتم، iframe اولی نشون داده میشه
    چطور مشخص کنم که روی هر iframe که کلیک شده src همون تو iframe بزرگ و اصلی نشون داده بشه؟
    آیا باید کلا کد جاوا رو عوض کنم؟
    توروخدا راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: چگونه بفهمیم کدام تگ iframe کلیک شده؟

    اول اینکه نیاز به 4 آیفریم مخفی نداری اگه ازشون استفاده نمیشه و فقط آدرسشون رو نیاز داری
    شما میتونی توی همون تگ های عکست بزاری آدرس آیفریم ها رو مثلا توی data-ifreame

    <img src="image.jpg" data-iframe="http://iframeaddres.com">


    باید اول یاد بگیری چجوری رویداد بنویسی , رویداد یعنی وقتی یک کاری کرد کاربر تو صفحه (مثلا کلیک کردن روی یک المنت ) یک تیکه کد اجرا بشه
    بعد باید یاد بگیری چجوری attribute های المنت ها رو بخونی و تغییر بدی , منظور از attr همون src , class , id , href , .... هستن

    اینجا یک نمونه کد هست که من نوشتم میتونی از روش جلو بری

    https://jsfiddle.net/nkwsd2tu/1/


    تو باکس سفید پایین سمت راست اجرای زنده کد هست که میتونی باهاش کد کنی و نتیج هرو ببین و تو باکس های سمت چپ هم کدا هستن

  3. #3

    نقل قول: چگونه بفهمیم کدام تگ iframe کلیک شده؟

    مرسی از راهنماییت
    من برای هر iframe یک خط جاوا نوشته بودم که با این کدی ک نوشتی فکر کنم بتونم بهینش کنم
    یه عکس از پلی لیستی که ساختم هم این پایین میزارم تا ببینی
    عکس پلی لیست

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: چگونه بفهمیم کدام تگ iframe کلیک شده؟

    کلایک آِفریم وسط داشته باش رو هر عکس که کلیک شد آدرس رو از data-src یا data-iframe یا هرچی هست تو عکس بگیر و بزار تو آیفریم
    پیشنهاد میکنم با جیکوئری کار کنی خیلی یاد گیریش ساده تر و کدش کمتره





    $('.custom').click(function(){
    alert($(this).data('src'));
    })

تاپیک های مشابه

  1. تغییر پروپرتی height از یک iframe به iframe دیگر
    نوشته شده توسط roomusic در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 10 دی 1398, 05:32 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 27 شهریور 1392, 07:15 صبح
  3. سوال: مشکل در پاس دادن id به iframe
    نوشته شده توسط minaalamshahi در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 03 خرداد 1391, 19:23 عصر
  4. سوال: عدم نمایش عکس در تگ iframe
    نوشته شده توسط abasfar در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 04 بهمن 1390, 13:56 عصر
  5. سوال: اکسپایر شدن session در IFrame و باز شدن صفحه log in درIFrame
    نوشته شده توسط mohsen.j1990 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1390, 20:33 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •