نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تغییر سایز پنجره اکسس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    تغییر سایز پنجره اکسس

    سلام
    با توجه به تصویر میخوام زمانی که برنامم رو اجرا میکنم پنجره اکسس به سایز دلخواه من تغییر کنه.
    در واقع میخوام پنجره خود اکسس رو به سایزی تغییر بدم که پشت پنجره های برنامه خودم قرار بگیره و مشخص نباشه.
    همچین چیزی ممکن هست و اگه هست چطوری میتونم اینکارو انجام بدم؟


    1.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله Milad_ATM : پنج شنبه 21 فروردین 1399 در 14:01 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    نقل قول: تغییر سایز پنجره اکسس

    دوستان امکان همچین کاری وجود داره؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: تغییر سایز پنجره اکسس

    یک روشی قبلا اینجا معرفی شده بود - و البته خیلی هم بد بود و خیلی هم طرفدار داشت!

    نمیدونم اون رو جستجو کردین یا نه ، ولی میتونین از روش زیر هم استفاده کنین:
    1- سه property هست که باید اونها رو false کنین
    show document tabs
    s
    tartup show DB window
    startup show statusbar
    اینکار رو هم میتونین از داخل برنامه و هم از بیرون انجام بدین،
    اگر از داخل برنامه اینکار رو میکنین باید در form open فرم startup باشه
    و یک شرط هم در برنامه باشه که بتونین اون رو چک کنین.
    چون برنامه ای که دست کاربر میرسه فرمتش accde هست ، بهترین شرط چک کردن همین مورد هست.

    2- ribbon رو خاموش کنین
    اینکار فقط از داخل خود برنامه باید انجام بشه و داستان شرط اینجا هم صادق هست.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    نقل قول: تغییر سایز پنجره اکسس

    سلام مجدد
    و ممنون از راهنماییتون
    من کد
    show document tabs
    رو تونستم بنویسم ولی دو مورد دیگه رو نیاز به راهنمایی دارم.

    CODE.JPG
    مرسی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: تغییر سایز پنجره اکسس

    سلام
    نمونه میگذارم - ولی value نیاز نیست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: تغییر سایز پنجره اکسس

    در نمونه پیوست فرض بر این گذاشته شده که قرار هست فایل accde دست مشتری برسه.
    بنابراین در startup form وضعیت رو چک میکنیم.

    اول یک تابع مینویسیم که چک میکنه آیا برنامه به فرمت accde ذخیره شده یا نه:

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: تغییر سایز پنجره اکسس

    Public Function IsAccde() As Boolean
    IsAccde = False
    On Error Resume Next
    IsAccde = (CurrentDb.Properties("mde") = "t")
    End Function

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: تغییر سایز پنجره اکسس

    Private Sub Form_Open(Cancel As Integer)
    Dim Hide As Boolean
    Hide = IsAccde
    CurrentDb.Properties("ShowDocumentTabs") = Not Hide
    CurrentDb.Properties("StartUpShowDBWindow") = Not Hide
    CurrentDb.Properties("StartUpShowStatusBar") = Not Hide
    DoCmd.ShowToolbar "ribbon", IIf(Hide, acToolbarNo, acToolbarYes)
    End Sub

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: تغییر سایز پنجره اکسس

    برنامه پیوست:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: تغییر سایز پنجره اکسس

    فقط دقت کنین که وقتی برنامه به فرمت accde ذخیره شد،
    در اجرای اول property ها set میشن
    و از اجرای دوم هست که اثرش دیده میشه

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: ماژول حرفه ای تغییر سایز فرم در اکسس
    نوشته شده توسط mrn181 در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 26 آبان 1398, 17:18 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 02 آبان 1394, 10:33 صبح
  3. پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 11 مهر 1384, 10:59 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •