نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: قرار دادن شماره ردیف در کنار جدول دیتاگرید ویو

  1. #1

    قرار دادن شماره ردیف در کنار جدول دیتاگرید ویو

    با سلام خدمت اساتید محترم سایت...

    داخل پروژه سی شارپ از نوع wdf چطور میشه در کنار جدول دیتاگرید ویو متصل به دیتابیس یک ستون جداگانه دقیقا شبیه سطر ابتدایی جدول دیتاگرید که اسم هر ستون در آن نوشته می شود قرار داد مثل عکس زیر ؟؟؟

    خیلی جستجو کردم هیچی پیدا نکردم

    هدف اصلی این هست که شماره ردیف از ستون ID تیبل مربوطه در SQL شماره ردیف دریافت نکنه...
    آخه وقتی سطری به دلخواه حذف میشه شماره ردیف بهم می خوره یا در مواقعی که بحث تاریخ مطرح باشه شماره ردیف از ابتدای ساخته شدن تیبل نمایش میده
    1.PNG

    برای نمونه در عکس بالا در زمان جستجو براساس تاریخ ، سطر ابتدا شماره 1 میشه ولی اگر از ID دیتابیس می خوند شاید 2690 شماره می گرفت

  2. #2

    نقل قول: قرار دادن شماره ردیف در کنار جدول دیتاگرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط amirhossein_z مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت اساتید محترم سایت...

    داخل پروژه سی شارپ از نوع wdf چطور میشه در کنار جدول دیتاگرید ویو متصل به دیتابیس یک ستون جداگانه دقیقا شبیه سطر ابتدایی جدول دیتاگرید که اسم هر ستون در آن نوشته می شود قرار داد مثل عکس زیر ؟؟؟

    خیلی جستجو کردم هیچی پیدا نکردم

    هدف اصلی این هست که شماره ردیف از ستون ID تیبل مربوطه در SQL شماره ردیف دریافت نکنه...
    آخه وقتی سطری به دلخواه حذف میشه شماره ردیف بهم می خوره یا در مواقعی که بحث تاریخ مطرح باشه شماره ردیف از ابتدای ساخته شدن تیبل نمایش میده
    1.PNG

    برای نمونه در عکس بالا در زمان جستجو براساس تاریخ ، سطر ابتدا شماره 1 میشه ولی اگر از ID دیتابیس می خوند شاید 2690 شماره می گرفت
    برای DataGrid ئه مقدار RowHeaderWidth با طول کافی در نظر بگیرید و از رخداد LoadingRow برای نمایش شماره سطر استفاده کنید :

    <DataGrid Name="DataGrid1" RowHeaderWidth="40" LoadingRow="Grid_LoadingRow"/>


    private void Grid_LoadingRow(object sender, DataGridRowEventArgs e)
    {
    e.Row.Header = e.Row.GetIndex() + 1;
    }

  3. #3

    نقل قول: قرار دادن شماره ردیف در کنار جدول دیتاگرید ویو

    استاد .... به خدا خیلی سالاری.....

    اینقدر توی نت چرخیده بودم که دیگه داشت دق می کردم...

    خیلی خیلی ممنون از شما

  4. #4

    نقل قول: قرار دادن شماره ردیف در کنار جدول دیتاگرید ویو

    سلام
    این دستور برای ویندوز فرم هم کارایی داره

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 فروردین 1398, 12:59 عصر
  2. سوال: انتقال یک پیام از کنترلر به ویو با کمک ویو دیتا یا ویو بق
    نوشته شده توسط kamran_14 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اسفند 1394, 16:50 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 31 فروردین 1393, 17:52 عصر
  4. اتصال دیتای سورس گریدویو داخلی به تکس باکس گرید ویو اصلی
    نوشته شده توسط mostafa_tak2000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 04 اسفند 1391, 13:30 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •