نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در شبکه شبیه ساز اندروید به منظور ارتباط با لوکال هاست

  1. #1

    مشکل در شبکه شبیه ساز اندروید به منظور ارتباط با لوکال هاست

    برای ارسال یک درخواست GET به مشکل بر خوردم وقتی کد رو تریس کردم دیدم تو خط BufferedReader مشکل داره

    و خطایی هم که زده رو پایین مشخص کردم میگه:
    java.io.FileNotFoundException
    وقتی تو نت سرچ کردم میگه این همون خطای 404 خودمونه که میگه فایل رو پیدا نکردم
    حالا من اینطرف تو ویندوز چک کردم و مقادیر اگه به صورت دستی ارسال بشه تو دیتابیس ذخیره میشه اما از تو موبایل مشکل داره
    ادرس لوکال هاست رو با حالت های زیر هم چک کردم
    127.0.0.1
    192.168.1.2
    10.0.2.2

    اما نشد
    از طرفی وقتی این ادرس ها رو تو مرورگر شبیه ساز اندروید استودیو میزنم هیچی نمیاره
    یعنی شبیه سازم کلا به شبکه وصل نیست اینو چکارش کنم؟
    تصویر خطا و کد:
    http://uupload.ir/files/t4e7_err.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار s.hoseinpoor
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    ترکیه، آنکارا
    پست
    170

    نقل قول: مشکل در شبکه شبیه ساز اندروید به منظور ارتباط با لوکال هاست

    اگر در یک شبکه محلی هستید و به اینترنت متصل هستید به کامپیوتر شما یک ای پی اختصاص یافته. اونو در cmd با دستور ipconfig دربیارید و اونو ابتدا در مرورگر شبیه ساز امتحان کنید بایستی صفحات وبتون اونجا لود بشه. البته اگر رو پورت 80 بوده باشه. اگر اکی بود کافیه که در اندروید استودیو از این ای پی استفاده کنید

تاپیک های مشابه

  1. درست کردن کتاب اندروید با قابلیت ویرایش
    نوشته شده توسط Mostafa_ در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 29 دی 1395, 20:14 عصر
  2. درخواست آموزش ساخت ویجت در اندروید استدیو
    نوشته شده توسط np.1400 در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 23 اسفند 1394, 10:22 صبح
  3. درخواست راهنمایی برای تهیه برنامه ویدیویی اندرویدی
    نوشته شده توسط EDRIS0131 در بخش Android Studio
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 29 خرداد 1394, 14:03 عصر
  4. سوال: درخواست سورس های ویرایش تصاویر
    نوشته شده توسط mahdi.a.v در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 07 آذر 1392, 10:47 صبح
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 20 مرداد 1389, 19:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •