نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در نوشتن کد C در فایل html

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    386

    مشکل در نوشتن کد C در فایل html

    سلام
    من در فایل html کد C#‎ نوشتم ولی یک مشکل عجیبی دارم. عکس اون قسمت رو پیوست کردم.
    همونطور که می بینید قسمت if رنگش سیاهه و به عنوان نوشته در نظر گرفته است.
    مثلا من وقتی در بدنه if اول تگ tr رو می بندم درست میشه ولی من نمی خوام تگ tr اونجا بسته بشه.



    @foreach (var item in Model.Product)
    {


    @if (@item.CatalogDescription != m && j == 0)
    {
    j = 1;
    <tr>
    <td scope="row">@j</td>
    <td>@n</td>
    <td>@item.CatalogDescription</td>
    <td>@item.ParameterValue</td>
    }
    else if(@item.CatalogDescription != m && j == 1)
    {
    <td>@item.ParameterValue</td>
    }
    else if (@item.CatalogDescription == m)
    {
    j = 0;
    </tr>
    }
    m = @item.CatalogDescription;
    }

  2. #2

    نقل قول: مشکل در نوشتن کد C در فایل html

    سلام. چرا از این ساختار Razor استفاده نمیکنید.
    @{
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mohammadv2 : پنج شنبه 28 فروردین 1399 در 19:01 عصر

  3. #3

    نقل قول: مشکل در نوشتن کد C در فایل html

    تا زمانی که از تگ HTML استفاده نکردین نیازی به علامت @ نیست.

    1.png


  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    386

    نقل قول: مشکل در نوشتن کد C در فایل html

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadv2 مشاهده تاپیک
    تا زمانی که از تگ HTML استفاده نکردین نیازی به علامت @ نیست.




    1.png

    ممنون درست شد الان یک مشکل دیگه دارم.
    من خطوط زیر رو نوشتم ولی داخل if آخر از تگ های html ایراد می گیرد و پیامی که می دهد این است که تگ شروع رو پیدا نمی کند.
    خطوط 44 تا 52







    @{
    string n = "";
    int j = 0;
    foreach (var item in Model.RelatedProduct)
    {
    if (item.ProductId != n)
    j = 1;
    else
    j = 0;

    if(j==1)
    {
    <div class="modal fade" id="myModal@(item.ProductId)" role="dialog">
    <div class="modal-dialog modal-dialog-centered " role="document">
    <!--modal-sm modal-lg-->
    <div class="modal-content">
    <div class="modal-header">
    <h5 class="modal-title">@item.CatalogDescription</h5>
    <button class="close" type="button" data-dismiss="modal">
    <span aria-hidden="true">&times;</span>
    </button>
    </div>
    <div class="modal-body">
    <table class="table table-hover">
    <thead class="thead-dark">
    <tr>
    <td>Customer</td>
    <td>Price</td>
    <td>Status</td>
    <td>Date</td>
    </tr>
    }
    @if(j == 1 || j == 0)
    {
    <tr>
    <td>@item.CustomerName</td>
    <td>@item.Price</td>
    <td>@(item.Kind == 1 ? "Sell" : "Qoation")</td>
    <td>@item.SellDateTime</td>
    </tr>
    }
    @if(j==1)
    {
    </table>
    </div>
    <div class="modal-footer">
    <button class="btn btn-primary">Send</button>
    <button class="btn" data-dismiss="modal">Cancel</button>
    </div>
    </div>
    </div>
    </div>
    }
    }
    }



  5. #5

    نقل قول: مشکل در نوشتن کد C در فایل html

    با سلام. دو جا اشتباه داره. خط 42 یک شرط if شروع شده و خط 49 تموم شده کارش ولی شما خط 53 بستین به خاطر همین 3 تا div اخر خطا میداد.

    خط 44 و 45 هم اومدن داخل یک شرط if. باید برن قبلش.
    آخرین ویرایش به وسیله Mohammadv2 : پنج شنبه 18 اردیبهشت 1399 در 13:47 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش Html.LabelFor و Html.EditorFor به کمک javascript
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 01 خرداد 1397, 12:00 عصر
  2. کار نکردن alignment روی html وقتی Allow Html Tags = True در استیمول
    نوشته شده توسط resident در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 09 مهر 1396, 12:50 عصر
  3. how write html in statusBar qt نحوه نوشتن html در qstatusBar
    نوشته شده توسط md3848 در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 مرداد 1395, 11:04 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 تیر 1392, 20:42 عصر
  5. سوال: تعریف متغیر در HTML یا استفاده از تک <؟ ؟> در HTML
    نوشته شده توسط hesam_mahmoodi در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 15 دی 1391, 23:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •