نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کمک برای ذخیره اعداد دوازده رقمی در بانک اطلاعاتی

  1. #1

    کمک برای ذخیره اعداد دوازده رقمی در بانک اطلاعاتی

    من یک دیتا بیس در sqlserver 2008 دارم که بطورت زیر مقادیر را توش وارد میکنم و بدون مشکل ذخیره میشه

     ADOTable1.Insert;
    ADOTable1['id']:=i;
    ADOTable1['name']:=Edit1.Text;
    ADOTable1['cash']:=StrToInt64(Edit6.Text);
    ADOTable1.Post;


    اما فیلد cash برای دریافت 12 رقم به بالا و توی اس کیو ال سرور نوع bigint , money قرار داده شده که متاسفانه خطا میده و مقدار را قبول نمیکنه Cannot access field 'cash' as type variant

    حالا سوال اینجاست چگونه اعداد بالای دوازده رقم را با دلفی توی اس کیو ال سرور وارد کنم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    224

    نقل قول: کمک برای ذخیره اعداد دوازده رقمی در بانک اطلاعاتی

    سلام ،

    در خصوص bigint باید عرض کنم که خیلی خیلی بیشتر از این حرفا رو جواب میده اما اینکه قبول نمیکنه احتمالا دلیلش اینه که دارین اعداد اعشاری به اون فیلد میدین که طبیعتا قبول نمیکنه.

    شما یا باید قید اعشار ها رو بزنین یعنی به جای ذخیره عدد 123456789.00 عدد 123456789 رو ذخیره کنید ، مشکلی هم پیش نمیاد و یا نوع فیلد رو توی SQL Server از نوع money بذارین که البته اگر جدول اطلاعات داره این موضوع امکان پذیر نیست(حداقل به سادگی).
    آخرین ویرایش به وسیله ShayanFiroozi : یک شنبه 31 فروردین 1399 در 12:39 عصر

  3. #3

    نقل قول: کمک برای ذخیره اعداد دوازده رقمی در بانک اطلاعاتی

    سلام
    می تونید از نوع دسیمال استفاده کنید
    در دلفی هم Extended و سایر انواع برای این کار موجوده
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 30 آبان 1399, 21:08 عصر
  2. سوال: استفاده از لینک و ان تی تی فریم ورک با بانک اطلاعاتی اکسس
    نوشته شده توسط jmfnima در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آذر 1392, 12:12 عصر
  3. سوال: استفاده از لینک و ان تی تی فریم ورک با بانک اطلاعاتی اکسس
    نوشته شده توسط jmfnima در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 29 آبان 1392, 17:07 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 28 مرداد 1392, 11:59 صبح
  5. سوال: توابع مثلثاتی و معکوس مثلثاتی ( تبدیل مختصات دکارتی به قطبی)
    نوشته شده توسط mahak006 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1391, 02:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •