نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: درخواست سورس یا کد نمایش فقط تتن روی دسکتاب ویندوز

  1. #1

    درخواست سورس یا کد نمایش فقط تتن روی دسکتاب ویندوز

    سلام سورس کد یا کدی که فقط متن رو روی دسکتاب نمایش میده رو واسم بزارین .
    می خوام فقط متن روی دسکتاب نمایش داده بشه . نه پس زمینه داشته باشه نه چیزی . فقط فقط متن . ممنونم دوستان .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    224

    نقل قول: درخواست سورس یا کد نمایش فقط تتن روی دسکتاب ویندوز

    سلام ،

    اگر اصولی و بنیادیشو میخواین که باید WinAPI کار کنین که در سی شارپ جزء کدهای unsafe به حساب میاد.
    برای اینکه با WinAPI به خوبی کار کنین باید تا حدودی با C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ آشنا باشین.( در سی شارپ امکانش هست ولی unsafe هست و ممکنه نرم افزار رو unstable کنه).

    بنده یه نمونه کد Safe با سی شارپ براتون قرار میدم :

    Point pt = Cursor.Position;


    using (Graphics g = Graphics.FromHwnd(IntPtr.Zero))
    {
    g.DrawEllipse(Pens.Black, pt.X - 10, pt.Y - 10, 20, 20);
    }

    آخرین ویرایش به وسیله ShayanFiroozi : یک شنبه 31 فروردین 1399 در 12:41 عصر

  3. #3

    نقل قول: درخواست سورس یا کد نمایش فقط تتن روی دسکتاب ویندوز

    سلام . من تو ویژوال همچنین سورسیو دانلود کردن و خود فرم پنهان میشه و فقط کنترل های روی فم نمایش داده میشن که من فقط با لیبلش کار دارم و با الباقیی کنترل های کار ندارم .
    وقتی برنامه اجرا میشه فرم که پنهانه و فقط لیبلو نشو میده البته پس زمینه ی لیبل به رنگ فرم اصلی که پنهانه نشون داده میشه .
    رنگ لیبل رو عوض کردم بازش پس مزینه به رنگی که تغییر دادم تغییر کرد .
    نمیدونم چکار کنم تا فقط متن لیبل به تنهایی نمایش داده بهش .
    نمیخوام پس زمینش نمایش داده بشه ، می خام پس زمینش پنهان باشه .
    اگه ممکنه کمکم کنین . ممنون .

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 فروردین 1393, 15:44 عصر
  2. سوال: سوال درباره کار روی پروژه های تحت ویندوز برای یک وب کار
    نوشته شده توسط angel5980 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 19 بهمن 1391, 07:55 صبح
  3. سوال: اضافه کردن یک سطر به منوی راست کلیک ویندوز
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 25 اسفند 1389, 22:35 عصر
  4. سوال: نصب ویندوز که سورس ویندوز روی سرور است؟
    نوشته شده توسط farhadfery در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 07 خرداد 1387, 08:26 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •