نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: اتصال (GOIN) دو یا چند جدول از دیتابیس دیگر

  1. #1

    اتصال (GOIN) دو یا چند جدول از دیتابیس دیگر

    سلام
    در این نمونه در دیتابیس BE.accdb دو جدول وجود دارد . میخواهم این دو جدول از این دیتابیس که رمز ورود آن هم 123 است را به هم جوین و حاصل را در Me.RecordSource فرم دیتابیس FE.accdb قرار بدهم
    از دوتا کد اسکیوئل استفاده کرده اما جواب نگرفتم
    اساتید لطفاً بررسی فرمایند ایراد از کجاست
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: اتصال (GOIN) دو یا چند جدول از دیتابیس دیگر

    1- رفرنس هایی که اضافه کردین هیچکدوم لازم نیست، حذف کنید

    2- پسورد رو باید در کانکشن بیارین ، نه در کوئری - در کوئری فقط جدول و بعضی توابع

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: اتصال (GOIN) دو یا چند جدول از دیتابیس دیگر

    Option Compare Database
    Option Explicit
    Const SQL = "SELECT T2.ID, T1.LastName, T1.FirstName, T1.Gender, T2.H " & _
    "FROM Table1 T1 " & _
    "INNER JOIN Table2 T2 " & _
    "ON T1.ID = T2.ID"
    Private Sub Form_Open(Cancel As Integer)
    With DBEngine.OpenDatabase(CurrentProject.Path & "\be.accdb", False, False, ";pwd=123")
    Set Me.Recordset = .OpenRecordset(SQL)
    End With
    End Sub
    Private Sub cmdQuit_Click()
    Application.Quit
    End Sub

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: اتصال (GOIN) دو یا چند جدول از دیتابیس دیگر

    برنامه اصلاح شده:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: اتصال (GOIN) دو یا چند جدول از دیتابیس دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    برنامه اصلاح شده:
    احسنت !

  6. #6

    نقل قول: اتصال (GOIN) دو یا چند جدول از دیتابیس دیگر

    باتشکر فراوان از استاد mazoolagh
    سوالی دیگر درهمین رابطه :
    با توجه به تجربیاتی که تا کنون داشته اید شما استفاده ازکدام متد Ado یا Dao را در چنین حالتی که جداول در دیتابیس دیگری است ترجیح میدهین
    من شخصاً با توجه به تجربیات اندک قبلی و راهنمائیهای خوب شما متوجه سرعت انتقال اطلاعات با استفاده از متد Daoشده ام.و احساس کند عمل کردن Ado بخصوص زمان استفاده از ADODB.Recordset برای ورود اطلاعات به لیست باکس ازطریق زیر دارم
    با تشکر


    Dim rst As New ADODB.Recordset
    With rst
    .CursorLocation = adUseClient
    .CursorType = adOpenStatic
    .LockType = adLockBatchOptimistic
    .Open sql, CurrentProject.Connection
    Set .ActiveConnection = Nothing
    End With
    Set Me.LISTBOX.Recordset = rst
    Set rst = Nothing




  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: اتصال (GOIN) دو یا چند جدول از دیتابیس دیگر

    برای پرسش آخر یک تاپیک جدا بزنین

  8. #8

    نقل قول: اتصال (GOIN) دو یا چند جدول از دیتابیس دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    Option Compare Database
    Option Explicit
    Const SQL = "SELECT T2.ID, T1.LastName, T1.FirstName, T1.Gender, T2.H " & _
    "FROM Table1 T1 " & _
    "INNER JOIN Table2 T2 " & _
    "ON T1.ID = T2.ID"
    Private Sub Form_Open(Cancel As Integer)
    With DBEngine.OpenDatabase(CurrentProject.Path & "\be.accdb", False, False, ";pwd=123")
    Set Me.Recordset = .OpenRecordset(SQL)
    End With
    End Sub
    Private Sub cmdQuit_Click()
    Application.Quit
    End Sub

    سلام جناب mazoolagh
    در این کدها جدول های با نام t1 و t2 درج شده که در دیتابیس وجود ندارد با این وجود ارتباط هم برقرار است
    آیا T1 و T2 نام هایی اختصاری برای table1 و table2 است ؟
    آخرین ویرایش به وسیله atf1379 : شنبه 20 اردیبهشت 1399 در 09:12 صبح

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: اتصال (GOIN) دو یا چند جدول از دیتابیس دیگر

    در select (و دیگر دستورهای sql) میتونیم برای راحتی و دوری از اسم های بزرگ یا خوانایی بیشتر کد، یک اسم دیگه به جدول اختصاص بدیم که به اون alias میگن.

    در اینجا هم t1,t2 بعنوان alias برای table1,table2 بکار رفته.

    البته مواردی هم هست که استفاده از alias اجباری است.

  10. #10

    نقل قول: اتصال (GOIN) دو یا چند جدول از دیتابیس دیگر

    سلام این کد برای اتصال به بانک sql هم کاربرد داره؟؟؟


    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    Option Compare Database
    Option Explicit
    Const SQL = "SELECT T2.ID, T1.LastName, T1.FirstName, T1.Gender, T2.H " & _
    "FROM Table1 T1 " & _
    "INNER JOIN Table2 T2 " & _
    "ON T1.ID = T2.ID"
    Private Sub Form_Open(Cancel As Integer)
    With DBEngine.OpenDatabase(CurrentProject.Path & "\be.accdb", False, False, ";pwd=123")
    Set Me.Recordset = .OpenRecordset(SQL)
    End With
    End Sub
    Private Sub cmdQuit_Click()
    Application.Quit
    End Sub

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: اتصال (GOIN) دو یا چند جدول از دیتابیس دیگر

    در تاپیک زیر نمونه کد کاربردی هست که میتونین عینا استفاده کنین یا ازش ایده بگیرین:

    https://barnamenevis.org/showthread....وردستها

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 26 بهمن 1391, 21:46 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 12 دی 1391, 17:09 عصر
  3. سوال: پسورد گذاری بر روی دیتابیس به اتصال به دیتابیس
    نوشته شده توسط amir_3530 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 خرداد 1391, 14:16 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 09 شهریور 1390, 16:06 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 20:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •