نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: شبیه سازی کلیک در هر جای ویندوز

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار seyed_farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    459

    شبیه سازی کلیک در هر جای ویندوز

    با سلام

    من میخوام موس رو هرجای ویندوز بردم بدون اینکه من کلیک کنم با یه دستور از تو برنامم دستور کلیک اونو بدم.
    مخصوصا میخوام تو وب بروزر هم کار کنه.
    کسی می تونه راهنمایی کنه؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: شبیه سازی کلیک در هر جای ویندوز

    سلام
    mouse_event
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار seyed_farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    459

    نقل قول: شبیه سازی کلیک در هر جای ویندوز

    ممنونم استاد.

    این هم کاملش:
    mouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTDOWN, 0, 0, 0, 0) ;
    mouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTUP, 0, 0, 0, 0);

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار seyed_farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    459

    نقل قول: شبیه سازی کلیک در هر جای ویندوز

    سلام
    با دستور زیر میشه موس رو به یه نقطه برد و در اونجا کلیک کرد.
    mouse_event(MOUSEEVENTF_ABSOLUTE or MOUSEEVENTF_MOVE or MOUSEEVENTF_LEFTDOWN,
    x, y, 0, 0);

    حالا آیا راهی هست که بدون حرکت دادن موس به یک نقطه ، کلیک در اون نقطه رو شبیه سازی کرد؟
    در حقیقت میخوام دست به پوزیشن موس نزنم ولی در یک نقطه از صفحه با داشتن مختصاتش رویداد کلیک رو فراخوانی کنم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار seyed_farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    459

    نقل قول: شبیه سازی کلیک در هر جای ویندوز

    یعنی نمیشه بدون جابجایی موس عملیات کلیک رو انجام داد؟

  6. #6

    نقل قول: شبیه سازی کلیک در هر جای ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط seyed_farid مشاهده تاپیک
    یعنی نمیشه بدون جابجایی موس عملیات کلیک رو انجام داد؟
    در کل سوال کمی گنگه!
    رویداد کلیک وابسته به مختصات هست و شما حتما برای فراخوانی این رویداد باید مختصات محل کلیک رو هم داشته باشید ولی اگه منظورتون اینه که در زمان خاصی رویداد کلیک در روی فرم شما اجرا بشه، نیازی به شبیه سازی آن ندارید فقط کافیه این رویداد رو در اون زمان، فراخوانی کنید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار seyed_farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    459

    نقل قول: شبیه سازی کلیک در هر جای ویندوز

    من میخوام بدون اینکه موس رو ببرم در محلی که میخوام کلیک کنم، رویداد کلیک در اون محل رو با کد انجام بدم.
    مثلا دستور به این شکل بنویسم.
    Click(Point);
    که Point مختصات محل مورد نیاز جهت کلیک هست.
    نمیخوام موس بصورت حقیقی جابجا بشه و نمایشگر موس به جایی بره.
    همین

تاپیک های مشابه

  1. سوال: SHARE کردن پرینتر مجازی موجود در وبندوز مجازی برای ویندوز7 نصب شده؟
    نوشته شده توسط massahtafty در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 19 بهمن 1389, 13:39 عصر
  2. گفتگو: راه اندازی وب سرور ویندوز
    نوشته شده توسط hamid1988 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 21 خرداد 1389, 15:39 عصر
  3. آموزش: مشابه سازی صفحه about ویندوز در صفحه وب
    نوشته شده توسط emad8159 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 20 بهمن 1388, 09:46 صبح
  4. فارسی سازی تقویم ویندوز
    نوشته شده توسط SYSMAN در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 08 شهریور 1384, 18:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •