نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: آپلود عکس به صورت multiple پیش نمایش و حذف! حذف فایل انجام نمیشود!

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار parsserver2
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    Tehran, Iran
    پست
    65

    Question آپلود عکس به صورت multiple پیش نمایش و حذف! حذف فایل انجام نمیشود!

    با سلام به دوستان گرامی...
    بنده یک فرمی دارم که در آن تصویر آپلود میشود. تصاویر با استفاده از jquery به صورت پیش نمایش در میاید و امکان حذف هم دارد..
    اما مشکلی که پیش میاد اینه که زمانی که دکمه browse رو میزنم و چهار تصویر انتخاب میکنم از قسمت پیش نمایش دوتای آن را حذف میکنم فقط پیشنمایش آن حذف میشود و نه خود فایل! و هنگام ارسال فرم با استفاده از پرینت آرایه $_FILE چهار تصویر وجود دارد نه دوتا! اما اگر به اضای اضافه کردن چهار تصویر چهار بار browse را بزنم هر بار یک تصویر اضافه کنم این مشکل پیش نمیاد و با حذف کردن تصاویر فایل هم حذف میشود و در آرایه ی $_FILE فقط دو تصویر وجود دارد! چجوری میتونماین مشکل رو هنگام انتخاب چنتایی تصویر حل کنم؟ ممنون میشم اگر راهنمای کنید: برای توضیح دادن داغونمم ازتون معذرت میخوام! از بچگی توضیح دادنم خوب نبوده!
    کد HTML:
    کد HTML:
    <div class="field" align="left">
      <input type="file" id="images_{$name}" name="images[{$name}][]" multiple />
    </div>
    کد jquery:
    کد HTML:
    <script>
      $(document).ready(function() {
        if (window.File && window.FileList && window.FileReader) {
          $("#images_{$name}").on("change", function(e) {
            var storedFiles = "images_{$name}";
            var files = e.target.files,
              filesLength = files.length;
            for (var i = 0; i < filesLength; i++) {
              var f = files[i]
              var fileReader = new FileReader();
              fileReader.onload = (function(e) {
                var file = e.target;
                $("<span class=\"pip\">" +
                  "<img class=\"imageThumb\" src=\"" + e.target.result + "\" title=\"" + file.name + "\"/>" +
                  "<br/><span class=\"remove\">{__('remove_image')}</span>" +
                  "</span>").insertAfter("#images_{$name}");
                $(".remove").click(function(){
                  $(this).parent(".pip").remove();
                });
              });
              fileReader.readAsDataURL(f);
            }
          });
        } else {
          alert("Your browser doesn't support to File API")
        }
      });
    </script>
    Screenshot_2020-04-21 https horn company.png

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار parsserver2
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    Tehran, Iran
    پست
    65

    نقل قول: آپلود عکس به صورت multiple پیش نمایش و حذف! حذف فایل انجام نمیشود!

    UP
    لطفا جواب بدین خیلی گیرم!

  3. #3

    نقل قول: آپلود عکس به صورت multiple پیش نمایش و حذف! حذف فایل انجام نمیشود!

    یه نگاه به این بنداز شاید کمکت کنه

    https://codepen.io/gapgag55/pen/ZBENwJ

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار parsserver2
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    Tehran, Iran
    پست
    65

    نقل قول: آپلود عکس به صورت multiple پیش نمایش و حذف! حذف فایل انجام نمیشود!

    نقل قول نوشته شده توسط arash4rendy مشاهده تاپیک
    یه نگاه به این بنداز شاید کمکت کنه

    https://codepen.io/gapgag55/pen/ZBENwJ
    سلام.. ممنون از جوابت... داشتم نا امید میشدم کم کم کسی جواب بده!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: آپلود عکس به صورت multiple پیش نمایش و حذف! حذف فایل انجام نمیشود!

    متاسفانه سوالاتی که اینجوری پرسیده میشه معمولا قابل پاسخ دادن نیستن
    حدس میزنم که وقتی تک تک عکس ها رو اضافه میکنی به اضای هر عکس یک input اضافه میکنه به صفحه
    در نتیجه وقتی عکس رو حذف میکنی اون input مربوط بهش هم حذف میشه

    ولی وقتی چندین عکس رو با هم انتخاب میکنی برای همشون یک input با قابلت multiple اضافه میشه به صفحه و با حذف یکی از عکسا اون input از بین نمیره

    البته اینا همش حدس و گمانه و نمیشه از روی کدت فهمید

    راه ساده میخای اون multiple رو حذف کن که کاربر نتونه چند تا عکس انتخاب کنه

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار parsserver2
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    Tehran, Iran
    پست
    65

    نقل قول: آپلود عکس به صورت multiple پیش نمایش و حذف! حذف فایل انجام نمیشود!

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    متاسفانه سوالاتی که اینجوری پرسیده میشه معمولا قابل پاسخ دادن نیستن
    حدس میزنم که وقتی تک تک عکس ها رو اضافه میکنی به اضای هر عکس یک input اضافه میکنه به صفحه
    در نتیجه وقتی عکس رو حذف میکنی اون input مربوط بهش هم حذف میشه

    ولی وقتی چندین عکس رو با هم انتخاب میکنی برای همشون یک input با قابلت multiple اضافه میشه به صفحه و با حذف یکی از عکسا اون input از بین نمیره

    البته اینا همش حدس و گمانه و نمیشه از روی کدت فهمید

    راه ساده میخای اون multiple رو حذف کن که کاربر نتونه چند تا عکس انتخاب کنه
    ممنونم دوست عزیز به خاطر راهنماییت منم همچین چیزی فک میکردم اتفاق بیوفته! درسته به همین خاطر multiple رو حذف کردم! شاید روزی به جوابش رسیدم!.. اگر این فرض که اگر چنتا عکس انتخاب شد موقع حذف میشه هم فایل رو حذف کرد هم اندیس آرایه اون فایل رو پیدا کرد آیتمش رو هم حذف کرد! ولی وقت اینکارو نداشتم بیخیالش شدم فعلا!

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 03 شهریور 1395, 23:27 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 22 مرداد 1392, 19:02 عصر
  3. سوال: دریافت رشته‌های ورودی بصورت multiple با read() در پاسکال
    نوشته شده توسط Cyletech در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 مهر 1391, 22:03 عصر
  4. ارسال بلوتوث به صورت استرینگ و دریافت به صورت پیامک
    نوشته شده توسط barbodsoft.com در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 13 خرداد 1391, 13:07 عصر
  5. پیدا کردن گزینه های انتخاب شده در multiple select
    نوشته شده توسط titbasoft در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 14 فروردین 1384, 22:49 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •