نمایش نتایج 1 تا 25 از 25

نام تاپیک: ارسال اطلاعات از اکسل به گرید ویو در وی بی دات نت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    ارسال اطلاعات از اکسل به گرید ویو در وی بی دات نت

    سلام دوستان
    من نیاز دارم که مقدار زیادی اطلاعات رو از اکسل بیارم تو دیتاگریدویو و از اونجا با تغییرات بفرستم به دیتابیس sql
    دوستان میشه کمکم کنید.ممنونم
    نیاز فوری دارم

  2. #2

    نقل قول: ارسال اطلاعات از اکسل به گرید ویو در وی بی دات نت

    سلام دوست عزیز





    '...........................................انت خاب مسیر فایل اکسل.......................................... .......


    If OpenFileDialog1.ShowDialog = Windows.Forms.DialogResult.OK Then
    Me.Label1.Text = OpenFileDialog1.FileName
    Else
    Me.Close()
    Exit Sub
    End If
    '...............................................ا نتقال اطلاعات از اکسل به دیتاگرد.................................... .........
    Try
    Dim MyConnection As New System.Data.OleDb.OleDbConnection("Provider=Micros oft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=" + Me.Label1.Text + ";Extended Properties=Excel 12.0;")
    Dim MyCommand As New System.Data.OleDb.OleDbDataAdapter("select * from [Sheet1$]", MyConnection)
    Dim datatable As New System.Data.DataTable


    MyCommand.Fill(datatable)
    DataGridView1.DataSource = datatable
    MyConnection.Close()
    Catch ex As Exception
    MsgBox("کاربر گرامی نام شیت انتخابی در اکسل صحیح نمی باشد", MsgBoxStyle.Information, "هشدار")
    Exit Sub
    End Try




    دوست عزیز از اینجا به بعد چندین راه دارید مثلا
    دیتاتیبلتون رو بر اساس تغیراتی که در دیتاگرید میدید آبدیت کنید و بعد دیتابیستون رو آبدیت کنید



    Dim query = "SELECT * FROM [test].[dbo].[tst]"
    Using adapter As New SqlDataAdapter(query, "Data Source=.;Initial Catalog=test;Integrated Security=True")
    Dim builder As New SqlCommandBuilder(adapter)
    adapter.Update(DataTable)
    End Using



  3. #3
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    نقل قول: ارسال اطلاعات از اکسل به گرید ویو در وی بی دات نت

    سلام ممنون از پاسختون دوست عزیز
    این ارور رو میده نمی دونم مشکل چیه ؟

    Annotation 2020-04-22 195812.png

  4. #4

    نقل قول: ارسال اطلاعات از اکسل به گرید ویو در وی بی دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط niknam_mh مشاهده تاپیک
    سلام ممنون از پاسختون دوست عزیز
    این ارور رو میده نمی دونم مشکل چیه ؟

    Annotation 2020-04-22 195812.png
    بخاطر باگ ای که در vBulletin هست کد هایی که در پست ها نوشته میشه ممکنه تغییر کنه، مثلا نوشته بودند Provider=Microsoft.ACE ولی Provider=Micros oft.ACE نشون داده میشه. اگر اون دو تا کاراکتر فاصله بین oft و Micros رو در مقدار MyConnection حذف نکرده اید حتما حذف شون کنید تا بشه Microsoft

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    نقل قول: ارسال اطلاعات از اکسل به گرید ویو در وی بی دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    بخاطر باگ ای که در vBulletin هست کد هایی که در پست ها نوشته میشه ممکنه تغییر کنه، مثلا نوشته بودند Provider=Microsoft.ACE ولی Provider=Micros oft.ACE نشون داده میشه. اگر اون دو تا کاراکتر فاصله بین oft و Micros رو در مقدار MyConnection حذف نکرده اید حتما حذف شون کنید تا بشه Microsoft
    ممنون دوست گلم
    باز این ارور رو میده
    1.png

  6. #6

    نقل قول: ارسال اطلاعات از اکسل به گرید ویو در وی بی دات نت

    ویندوزی که استفاده میکنید به همراه ماکروسافت آفیس چه ورژنی هستش؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    نقل قول: ارسال اطلاعات از اکسل به گرید ویو در وی بی دات نت

    ویندوز 10 نسخه 64 و آفیس 2016

    از چه ویندوز و چه آفیسی استفاده کنم بهتره؟

  8. #8

    نقل قول: ارسال اطلاعات از اکسل به گرید ویو در وی بی دات نت

    ویندوز مهم نیست اما آفیس نهایتا 2010 فکر میکنم OleDb رو پشتیبانی کنه
    بهترین آفیس 2007 فکر میکنم باشه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    نقل قول: ارسال اطلاعات از اکسل به گرید ویو در وی بی دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    ویندوز مهم نیست اما آفیس نهایتا 2010 فکر میکنم OleDb رو پشتیبانی کنه
    بهترین آفیس 2007 فکر میکنم باشه
    پس من اگه آفیس 2010 نصب کنم مشکلم حل میشه؟
    ویژوال هم نسخه 2019 هست این چی تاثیری نداره؟

  10. #10

    نقل قول: ارسال اطلاعات از اکسل به گرید ویو در وی بی دات نت

    دوست عزیز
    OleDb نهایتا تا 2013 فکر میکنم پشتیبانی کنه.اگر ویژوال پشتیبانی نمیکرد بهتون خطا میداد و اعلام میکرد که کدتون منسوخ شده اما برای راحتی کارتون پیشنهاد میکنم از آفیس 2007 استفاده کنید.البته توی نت اگر بگردین فایل هایی هستن که مشکلتون رو برطرف کنه یادمه خودم این فایل به یکی از دوستان داخل همین تالار ارائه دادم.اما کماکان پیشنهادم آفیس 2007 هستش.موفق باشید

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    نقل قول: ارسال اطلاعات از اکسل به گرید ویو در وی بی دات نت

    ممنونم از لطف شما دوست عزیزم

  12. #12

    نقل قول: ارسال اطلاعات از اکسل به گرید ویو در وی بی دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط niknam_mh مشاهده تاپیک
    ممنون دوست گلم
    باز این ارور رو میده
    1.png
    سلام
    علی الظاهر شما یه رشته (string) دارین که نمیتونه به عدد (double) تبدیل کنه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    نقل قول: ارسال اطلاعات از اکسل به گرید ویو در وی بی دات نت

    سلام
    مشکل من هم حل نشد دوستان نمی تونن کمک کنن؟

  14. #14

    نقل قول: ارسال اطلاعات از اکسل به گرید ویو در وی بی دات نت

    سلام دوست عزیز همونجوری که دوست عزیزمون aidin2345 فرمودن مشکل در دیتا شما هستش.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    نقل قول: ارسال اطلاعات از اکسل به گرید ویو در وی بی دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز همونجوری که دوست عزیزمون aidin2345 فرمودن مشکل در دیتا شما هستش.
    سلام
    من آفیس ام 2007 و ورژن ویژوال هم 2019 می باشد نمی دونم چرا راه نمی ده؟؟؟

  16. #16

    نقل قول: ارسال اطلاعات از اکسل به گرید ویو در وی بی دات نت

    سلام دوست عزیز مشکل اصلا از برنامه شما نیست.یکم اگر دقت کنید میبینید که مشکل در دیتای شما هستش.
    توی یک قسمتی از دیتاتون توی فیلد Prompt یه داده ای هستش که نمیتونه فرمتش رو قبول کنه
    قبل از اینکه دیتات رو تبدیل به اکسل کنی خطاهاش رو بررسی و اونوقت از کدهات استفاده کن
    موفق باشید

  17. #17

    نقل قول: ارسال اطلاعات از اکسل به گرید ویو در وی بی دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط niknam_mh مشاهده تاپیک
    سلام
    من آفیس ام 2007 و ورژن ویژوال هم 2019 می باشد نمی دونم چرا راه نمی ده؟؟؟
    دوست عزیز همانطور که hamidrezax1 عزیز گفتن توی دیتا بیست رو تغیرات بده
    اون فیلد prompt اگر text هست - تبدیل کن به نامبر و دابل
    اگر هم دابل و نامبر بود تبدیل کن به text
    و ببین حل میشه یا نه ؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    نقل قول: ارسال اطلاعات از اکسل به گرید ویو در وی بی دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط aidin2345 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز همانطور که hamidrezax1 عزیز گفتن توی دیتا بیست رو تغیرات بده
    اون فیلد prompt اگر text هست - تبدیل کن به نامبر و دابل
    اگر هم دابل و نامبر بود تبدیل کن به text
    و ببین حل میشه یا نه ؟
    سلام
    جواب نمی ده
    دوستان کسی نمونه کار نداره؟

  19. #19

    نقل قول: ارسال اطلاعات از اکسل به گرید ویو در وی بی دات نت

    دوست عزیز این رو چک کنید
    ویندوز من 10 و آفیس هم 2010
    توی ورژن های پاینتر هم جواب میده
    ویژوال 2010
    موفق باشید
    دانلود
    آخرین ویرایش به وسیله hamidrezax1 : جمعه 19 اردیبهشت 1399 در 17:34 عصر

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    نقل قول: ارسال اطلاعات از اکسل به گرید ویو در وی بی دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز این رو چک کنید
    ویندوز من 10 و آفیس هم 2010
    توی ورژن های پاینتر هم جواب میده
    ویژوال 2010
    موفق باشید
    دانلود
    سلام جواب می ده ممنونم دوست عزیز از لطف شما
    نمی دونم با چه زبونی تشکر کنم خداخیرت بده خیلی بهش نیاز داشتم.
    فقط اگه حالت برعکسش یعنی از گرید ویو به اکسل هم بود عالی میشد.بازم ممنون

  21. #21

    نقل قول: ارسال اطلاعات از اکسل به گرید ویو در وی بی دات نت

    دوست عزیز اول ساده ترین راه ایمپورت کردن رفرنس های مورد نیاز
    اول
    1.jpg
    دوم
    2.jpg
    و در نهایت برنامه رو در بالا خدمتتون گذاشتم.موفق باشید

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    نقل قول: ارسال اطلاعات از اکسل به گرید ویو در وی بی دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز اول ساده ترین راه ایمپورت کردن رفرنس های مورد نیاز
    اول
    1.jpg
    دوم
    2.jpg
    و در نهایت برنامه رو در بالا خدمتتون گذاشتم.موفق باشید
    سلام
    ممنونم داداشم از لطف شما
    رفرنس ها رو هر چی گشتم پیدا نکردم؟؟

  23. #23

    نقل قول: ارسال اطلاعات از اکسل به گرید ویو در وی بی دات نت

    ويندوزت 64 بي تي هستش؟

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    نقل قول: ارسال اطلاعات از اکسل به گرید ویو در وی بی دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    ويندوزت 64 بي تي هستش؟
    سلام
    بله ویندوز سون 64 بیتی هست چون رو سیستمم 32 بیت نصب نمیشه.

  25. #25

    نقل قول: ارسال اطلاعات از اکسل به گرید ویو در وی بی دات نت

    دوست عزیز چند راه وجود داره
    اول نصب آفس 64 بیتی
    دوم برنامه اتون رو 86X قرار بدین
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 خرداد 1401, 19:00 عصر
  2. پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 13 مرداد 1392, 12:20 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 07 اردیبهشت 1392, 15:58 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اسفند 1391, 22:21 عصر
  5. پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 01 دی 1390, 12:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •