نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: راهکار برای نگهداری مقادیر ثابت

  1. #1

    Question راهکار برای نگهداری مقادیر ثابت

    با سلام

    خواستم بدونم بهترین راهکار نگهداری مقادیری مثل ( نام فروشگاه ، شماره تماس ، نام کاربری پنل پیامکی و رمز عبور و ... ) که در یک سیستم فروشگاهی به صورت یک CMS هست چی می تونه باشه ؟ می خوام به صورتی باشه که این فروشگاه رو بتونم برای هر کسی در کوتاهترین زمان راه اندازی کنم . اولین مورد به نظر خودم نگهداری در یک جدول در دیتابیس هست ولی آیا راه بهینه تری هست که امنیت لازم رو هم داشته باشه چون یکسری نام کاربری و رمز عبور ذخیره می شه .

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: راهکار برای نگهداری مقادیر ثابت

    چندین راه هست. یکیش ذخیره به صورت جیسان هست و یکی به صورت دیتابیسی. البته به روش دیتابیسی یک بار میخونی و کش میشه. لینک زیر روش دوم رو توضیح داده

    https://www.hozhan.ir/%d8%b0%d8%ae%d...1-asp-net-mvc/

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار reza9025
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    اذربایجان غربی - شهرستان مهاباد
    سن
    28
    پست
    80

    نقل قول: راهکار برای نگهداری مقادیر ثابت

    سلام. بهترین حالت استفاده از کلاس های Static میباشد.
    یا بهتر از اونم استفاده از یک کلاس استاتیک و در داخل ان استفاده از متغییر های const میباشد ولی در مورد دومی نمیتونید دیتا ها را از بانک اطلاعاتی بخونید. برای ساخت حالت اول به شکل زیر اقدام نمایید.

    public static class TestStaticClass
    {
    public static string SiteName="نام سایت";
    public static string PhoneNumber="شماره تماس";
    }



    برای استفاده هم نیاز نیست new کنید. مستقیم نام کلاس و متغییر مورد نظر.

    اینم بگم کلاسهای static یک بار ساخته و در حافظه ی رم share میشوند.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •