نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل با دیباگر و کنسول فایرفاکس و پیامی که نشون میده

  1. #1

    Arrow مشکل با دیباگر و کنسول فایرفاکس و پیامی که نشون میده

    سلام بر همه دوستان
    یه سوال در مورد کنسول و دیباگر فایرفاکس داشتم.
    من کدی را اجرا میکنم که داخل حلقه اجرا میشه و داخل اون حلقه یه سری کار انجام میده من برای اینکه کنترل کنم اجرای برنامه را یه console.log نوشتم و اجراش کردم و خروجی را نگاه کردم. در یه زمان های خاصی جلوی پارامتری که به console.log دادم یه عددی نشون میده و میگه مثلا انثدر بار تکرار شده میخواستم بدونم این به چه معناست؟چون اصولا سطرهای بعدی هم همین جوری هستن و تکرار میشن چرا تو یه زمان اینقدر تکرار محاسبه شده در حالیکه برای اجراهای بعدی و خروجی های بعدی زمان های متفاوتی نشون داده میشه. امیدوارم که تونسته باشم سوالم را درست مطرح کرده باشم و متوجه منظورم و سوالم شده باشید. یه عکس هم ضمیمه کردم که اگه به اون نگاه کنین فکر میکنم گویای این سوالم باشه.

    برنامه نویس سوال.jpg

    ممنونم از همه دوستان.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل با دیباگر و کنسول فایرفاکس و پیامی که نشون میده

    وقتی یک متن یکسان رو چند بار console.log کنی بجای اینکه هی بنویسه اون متن رو تو کنسول یکبار مینویسه و جلوش عدد میزاره به تعداد تکرار
    عدد 2 یعنی این متن 2 بار console.log شده

    اینکه چرا این متن 2 بار تکرار شده و بقیه تکرار نشدن دیگه به کدت بستگی داره که طبیعتا اون رو دیگه من نمیبینم و نمیتونم نظری بدم

  3. #3

    نقل قول: مشکل با دیباگر و کنسول فایرفاکس و پیامی که نشون میده

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    وقتی یک متن یکسان رو چند بار console.log کنی بجای اینکه هی بنویسه اون متن رو تو کنسول یکبار مینویسه و جلوش عدد میزاره به تعداد تکرار
    عدد 2 یعنی این متن 2 بار console.log شده



    اینکه چرا این متن 2 بار تکرار شده و بقیه تکرار نشدن دیگه به کدت بستگی داره که طبیعتا اون رو دیگه من نمیبینم و نمیتونم نظری بدم

    سلام دوست عزیز ممنونم از کمک و راهنمایی شما.
    سوالم اینه که ایا زمان اجرای این متن دقیقا یکی هستش؟


    مرسی از وقتی که میزارید و کمک میکنین

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل با دیباگر و کنسول فایرفاکس و پیامی که نشون میده

    فکر نمیکنم مهم باشه زمان اجرا وقتی یک متن 2 یا چند بار پشت سر هم تکرار بشه ... اگه میخای مطمن بشی میتونی تایم استمپ رو هم تو خروجی بزاری

  5. #5

    Arrow نقل قول: مشکل با دیباگر و کنسول فایرفاکس و پیامی که نشون میده

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    فکر نمیکنم مهم باشه زمان اجرا وقتی یک متن 2 یا چند بار پشت سر هم تکرار بشه ... اگه میخای مطمن بشی میتونی تایم استمپ رو هم تو خروجی بزاری

    سلام
    شما درست گفتید.این دستور دوبار اجرا میشه ولی خوب در زمان های مختلف ولی در کنارش فقط زمان اولین اجرا را نشون میده. با تایم استمپ تونستم متوجه این بشم.
    ممنونم از شما

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 13 اسفند 1392, 23:00 عصر
  2. پیداکردن ip سرور و کار با سوکت ها
    نوشته شده توسط Daneshjoofani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 تیر 1390, 10:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •