نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: استفاده از یک actionresult در event یک input number

  1. #1

    استفاده از یک actionresult در event یک input number

    من یک input از تایپ number دارم که داخل یک پیش فاکتور قرار داره ،میخوام وقتی مشتری تعداد محصول رو تایپ کرد ،جمع قیمت محصولات متناسب با تعداد محصولات تغییر کنه،این کد من هست.
    کد HTML:
        <td>
                                                
                                                    <input type="number" id="inputnumber" value="@item.ProductCount" min="0" style="width: 70px;"
                                                           onchange="ChangeCount(@item.ProductId)">
                                                
                                            </td>
    و این کنترلر من هست.

    public ActionResult InputNumber(int id)
    {
    List<ShowShoppingCart> shopcart = new List<ShowShoppingCart>();
    List<ShopCartItem> shop = Session["ShoppingCart"] as List<ShopCartItem>;
    int index = shop.FindIndex(s => s.ProductId == id);
    shop[index].ProductCount = shopcart.Count;
    if (shop[index].ProductCount == 0)
    {
    shop.Remove(shop[index]);
    }
    Session["ShoppingCart"] = shop;
    return RedirectToAction("Index");

    }


    و اینها هم کلاسها هستن:


    public class ShowShoppingCart
    {
    [Key]
    public int ProductId { get; set; }
    [Display(Name ="نام محصول")]
    public string ProductTitle { get; set; }
    [Display(Name = "تعداد")]
    public int ProductCount { get; set; }
    [Display(Name = "مبلغ")]
    public int? ProductPrice { get; set; }
    [Display(Name = "جمع ")]
    public int? Sum { get; set; }
    [Display(Name = "جمع با تخفیف ")]
    public int? SumWithDiscount { get; set; }
    [Display(Name = "جمع کل ")]
    public int? TotalSum { get; set; }
    [Display(Name = "جمع کل با تخفیف ")]
    public int? TotalsumWithDiscount { get; set; }

    public int DiscountPercent { get; set; }
    }



    public class ShopCartItem
    {
    public int ProductId { get; set; }
    public int ProductCount { get; set; }
    }



    @section Script
    {

    <script type="text/javascript">
    function ChangeCount(id) {
    $(document).ready(function () {
    $.ajax({
    url: "/ShoppingCart/InputNumber",
    type: "Get",
    data: { id: id }

    }).done(function (result) {
    $('#CountShopCart').html(result);
    //$('#inputnumber').html(result);
    });
    });
    }
    </script>

    }


    وقتی عددی رو تایپ میکنم هیچ اتفاقی نمیفته ؟ چرا؟
    آخرین ویرایش به وسیله mansoure_p : سه شنبه 09 اردیبهشت 1399 در 17:14 عصر

  2. #2

    نقل قول: استفاده از یک actionresult در event یک input number

    سلام
    شما باید از Jquery Ajax استفاده کنید و اینکه به طور مستقیم در رویداد یک المان اکشن فراخونی کنید اشتباهه

  3. #3

    نقل قول: استفاده از یک actionresult در event یک input number

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen.j1990 مشاهده تاپیک
    سلام
    شما باید از Jquery Ajax استفاده کنید و اینکه به طور مستقیم در رویداد یک المان اکشن فراخونی کنید اشتباهه
    میشه لطفا راهنمایی کنید؟ ممنون

  4. #4

    نقل قول: استفاده از یک actionresult در event یک input number

    شما برای محاسبه جمع قیمت اصلا نیازی ندارید که کد سمت سرور بنویسید
    میتونید با jquery سمت ui محاسبش کنید

  5. #5

    نقل قول: استفاده از یک actionresult در event یک input number

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen.j1990 مشاهده تاپیک
    شما برای محاسبه جمع قیمت اصلا نیازی ندارید که کد سمت سرور بنویسید
    میتونید با jquery سمت ui محاسبش کنید
    مشکل من انجاست که نمیدونم تعداد کالا ها رو چطوری ثبت کنم؟ تعداد کالاها وقتی که عوضش میکنم هیچ تغییری نمیکنه

  6. #6

    نقل قول: استفاده از یک actionresult در event یک input number

    آیدی تگرامتونو بفرستید تا مشکل رو دقیقتر توضیح بدبد

  7. #7

    نقل قول: استفاده از یک actionresult در event یک input number

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen.j1990 مشاهده تاپیک
    آیدی تگرامتونو بفرستید تا مشکل رو دقیقتر توضیح بدبد
    براتون یک پیام فرستادم

  8. #8

    نقل قول: استفاده از یک actionresult در event یک input number

    من این اسکریپت رو نوشتم ولی وقتی مقدار یک input رو تغییر میدم،مقدار جمع تمام سطرها تغییر میکنه،در حالی که من میخوام وقتی کاربر مقداری رو به عنوان تعداد محصول وارد کرد،جمع هزینه های مربوط به همون محصول در همون سطر نمایش داده بشه. این اسکریپت من هست.
      function MySum() {

    $('.input').each(function () {
    var percent = $('.productDiscount').attr("value");
    var price = $('.productPrice').attr("value");
    var productcount = document.getElementById('count').value;
    var sum = productcount * price;
    var sumwithdiscount = sum - ((sum * percent) / 100);

    $('.Sum').html(sum);

    $('.SumWithDiscount').html(sumwithdiscount);
    });

تاپیک های مشابه

  1. سوال: فرق async -Task-ActionResult با ActionResult در چیست
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 14 خرداد 1397, 08:38 صبح
  2. مشکل با <input type=number< دارم.
    نوشته شده توسط white tower در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 31 شهریور 1392, 09:59 صبح
  3. سوال: راجع به ورود اعداد در یک input از نوع Number
    نوشته شده توسط javadbani2 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 07 اسفند 1391, 19:32 عصر
  4. سوال: ارور Input array is longer than the number of columns in this table.؟
    نوشته شده توسط Fartaj در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 14 مهر 1391, 18:59 عصر
  5. سوال: سوال در مورد Event, Random Number, Timer
    نوشته شده توسط voice.of.silence در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 شهریور 1391, 11:39 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •