نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نحوه اضافه و حذف تیبل ها در دیتابیس اگسس به طریقه کد نویسی ؟؟؟؟

  1. #1

    Question نحوه اضافه و حذف تیبل ها در دیتابیس اگسس به طریقه کد نویسی ؟؟؟؟

    یه بانک اطلاعاتی اگسس 2007 که به برنامه متصله رو چطور میشه از طریق کد نویسی چک کنیم که مثلا : تیبل xxxxx رو ببینه هست یا نیست
    اگر بود بره داخلش فیلد ها رو چک کنه که فیلدی با نام YYYYY از نوع تکست یا نامبر هست یا نیست و اگر نبود اون فیلد رو بسازه ؟؟؟

    اگر هم نه تیبلی به اون اسم بود و نه فیلدی داخلش نبود هم تیبل xxxxx رو بسازه و فیلد yyyyy رو داخل اون بسازه ؟؟؟



    اگر هم تیبل و فیلد ها بودن هم کاری انجام نده
    و در نهایت تغییرات رو اعمال کنه - و آسیبی به دیتای داخل اگسس نزنه

  2. #2

    نقل قول: نحوه اضافه و حذف تیبل ها در دیتابیس اگسس به طریقه کد نویسی ؟؟؟؟

    سلام دوست عزیز الان دقیقا شما مشکلتون کجاست؟
    ارتباط با دیتابیس رو بلد نیستین یا کلا کار با IF رو مشکل دارید؟

  3. #3

    نقل قول: نحوه اضافه و حذف تیبل ها در دیتابیس اگسس به طریقه کد نویسی ؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز الان دقیقا شما مشکلتون کجاست؟
    ارتباط با دیتابیس رو بلد نیستین یا کلا کار با IF رو مشکل دارید؟
    سلام
    نه عزیز کار با دیتا بیس و شروط رو مشکل ندارم
    یه برنامه ای قبلا نوشتم با بانک اگسس و جدیدا یه سری تغیرات دادم روی برنامه
    مشکل اینه که وقتی آپدیت رو برا مشتری میفرستم اونا توی برنامه شون بعضی تغییراتی که من توی دیتا دادم رو ندارن و برنامه خطا میده ( دیتا بیسشون تغیر کرده با مال من )


    میخوام آپدیت جدیدی که به افراد میفرستم اول دیتا بیس رو چک کنه ( و اسم تیبل و فیلد رو که من مشخص میکنم رو توی دیتا بررسی کنه که هست یا نیست)
    و تیبل و فیلد هایی که کم هستش و نیازه رو بسازه و دیتا رو ذخیره کنه

    اگر هم که تیبل و فیلد ها بودن که هیچ کاری انجام نده
    آخرین ویرایش به وسیله aidin2345 : پنج شنبه 11 اردیبهشت 1399 در 10:10 صبح

  4. #4

    نقل قول: نحوه اضافه و حذف تیبل ها در دیتابیس اگسس به طریقه کد نویسی ؟؟؟؟

    دوستان لطفا کمک کنین

  5. #5

    نقل قول: نحوه اضافه و حذف تیبل ها در دیتابیس اگسس به طریقه کد نویسی ؟؟؟؟

    با اجرای اسکریپت جدول را ایجاد کنید. اگر جدول وجود داشته باشد استثنا با شماره خاصی رخ میدهد
    https://stackoverflow.com/a/4793667

    برای چک کردن ستون هم با اجرای اسکریپت ایجاد ستون اگر از قبل وجود داشته باشد خطای خاصی رخ میدهد. آدرس صفحه معرفی خطاها در همان لینک بالا هست.




    راه دیگر هم استفاده از schema هست
    https://stackoverflow.com/a/12148868

  6. #6

    نقل قول: نحوه اضافه و حذف تیبل ها در دیتابیس اگسس به طریقه کد نویسی ؟؟؟؟

    Mahmoud.Afrad دستت درد نکنه
    خیلی کمک کرد

    کد هایی که توی سایتی که گفته بودی رو کلا به هم ریختم و اصلاح کردم
    و کد ها رو قرار میدم اگه کسی مایل بود استفاده کنه


    اینا برای #C

    //======================== اینجا بررسی میکنه که نام تیبل هست یا نیست و اگر نباشه هم کالمن های گفته شده رو میسازه و هم خود تیبل رو
    //======================== و اگر هم نام تیبل موجود بود خطا میده و کالمن رو هم نمیسازه



    {
    OleDb.OleDbConnection CON = new OleDb.OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLED B.4.0; Data Source=" + Application.StartupPath + "\\DATA.mdb");
    CON.Open();
    OleDb.OleDbCommand cmd = new OleDb.OleDbCommand();
    cmd.Connection = CON;
    cmd.CommandText = "create table Users(UserID int,Fname nvarchar(50),Lname nvarchar(50),Email nvarchar(30),Pass nvarchar(60))";
    try {
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cmd.Connection.Close();
    } catch (Exception ex) {
    MsgBox("تیبل یافت نشد");
    }

    if (CON.State == ConnectionState.Open) {
    CON.Close();
    }
    }



    //================================================== = اینجا در صورت وجود نام تیبل کالمن ها رو میسازد و اگه تیبل نبود خطا میده
    //==== از
    //====try
    //=== استفاده شده برای اینکه اگر کالمن ی بود خطا نده و ایجاد نکنه


    {
    OleDb.OleDbConnection con = new OleDb.OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLED B.4.0; Data Source=" + Application.StartupPath + "\\DATA.mdb");
    con.Open();
    OleDb.OleDbCommand cmd = new OleDb.OleDbCommand();
    // OleDbCommand cmd = New OleDbCommand()
    cmd.Connection = con;


    try {
    cmd.CommandText = "alter table Users ADD dddddd4d int NOT NULL ";
    } catch (Exception ex) {
    }

    try {
    cmd.CommandText = "alter table Users ADD ssss4s nvarchar(60) ";
    } catch (Exception ex) {
    }

    try {
    cmd.CommandText = "alter table Users ADD moradi488 nvarchar(32) ";

    } catch (Exception ex) {
    }

    try {
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    } catch (Exception ex) {
    //MsgBox("تیبل یافت نشد")
    }
    if (con.State == ConnectionState.Open) {
    con.Close();
    }
    }






    اینا هم برا vb


     
    '======================== اینجا بررسی میکنه که نام تیبل هست یا نیست و اگر نباشه هم کالمن های گفته شده رو میسازه و هم خود تیبل رو
    '======================== و اگر هم نام تیبل موجود بود خطا میده و کالمن رو هم نمیسازه


    Dim CON As New OleDb.OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLED B.4.0; Data Source=" + Application.StartupPath + "\DATA.mdb")
    CON.Open()
    Dim cmd As New OleDb.OleDbCommand
    cmd.Connection = CON
    cmd.CommandText = "create table Users(UserID int,Fname nvarchar(50),Lname nvarchar(50),Email nvarchar(30),Pass nvarchar(60))"
    Try
    cmd.ExecuteNonQuery()
    cmd.Connection.Close()
    Catch ex As Exception
    MsgBox("تیبل یافت نشد")
    End Try

    If CON.State = ConnectionState.Open Then
    CON.Close()
    End If

    End Sub




    '================================================= == اینجا در صورت وجود نام تیبل کالمن ها رو میسازد و اگه تیبل نبود خطا میده
    '==== از
    '====try
    '=== استفاده شده برای اینکه اگر کالمن ی بود خطا نده و ایجاد نکنه

    Dim con As New OleDb.OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLED B.4.0; Data Source=" + Application.StartupPath + "\DATA\BASE\SAL0001\DATA.mdb")
    con.Open()
    Dim cmd As New OleDb.OleDbCommand ' OleDbCommand cmd = New OleDbCommand()
    cmd.Connection = con


    Try
    cmd.CommandText = "alter table Users ADD dddddd4d int NOT NULL "
    Catch ex As Exception
    End Try

    Try
    cmd.CommandText = "alter table Users ADD ssss4s nvarchar(60) "
    Catch ex As Exception
    End Try

    Try
    cmd.CommandText = "alter table Users ADD moradi488 nvarchar(32) "
    Catch ex As Exception

    End Try

    Try
    cmd.ExecuteNonQuery()
    con.Close()
    Catch ex As Exception
    'MsgBox("تیبل یافت نشد")
    End Try
    If con.State = ConnectionState.Open Then
    con.Close()
    End If

  7. #7

    نقل قول: نحوه اضافه و حذف تیبل ها در دیتابیس اگسس به طریقه کد نویسی ؟؟؟؟

    برای Sql هم جواب میده و فقط باید کانکشن و کامند رو اسکیو ال کرد

  8. #8

    نقل قول: نحوه اضافه و حذف تیبل ها در دیتابیس اگسس به طریقه کد نویسی ؟؟؟؟

    همونطور که گفتم برای اینکه با اطمینان بگید خطا به خاطر وجود جدول یا ستون هست باید شماره خطا رو بررسی کنید. شاید خطای دیگری رخ بده که در اونصورت متوجه اصل مشکل نمیشید.

  9. #9

    نقل قول: نحوه اضافه و حذف تیبل ها در دیتابیس اگسس به طریقه کد نویسی ؟؟؟؟

    [QUOTE=Mahmoud.Afrad;2430821]همونطور که گفتم برای اینکه با اطمینان بگید خطا به خاطر وجود جدول یا ستون هست باید شماره خطا رو بررسی کنید. شاید خطای دیگری رخ بده که در اونصورت متوجه اصل مشکل نمیشید.[/QUOT

    درسته
    اما اگر توی دیتا و روند کار مشکلی وجود نداشته باشه
    به درد بخوره


    اما باز میشه کد ها رو داخل Try به صورت زیر قرار داد


    try
    {
    // کد ها

    }
    catch(OleDbException e)
    {

    if(e.ErrorCode == 3010 || e.ErrorCode == 3012)
    // در صورت بروز خطا هم کد های دلخواه رو انجام بده
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 شهریور 1392, 17:45 عصر
  2. وارد کردن اطلاعات به ترتیب در دیتابیس اکسس ...
    نوشته شده توسط Heidari66 در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1391, 16:24 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 آذر 1390, 22:08 عصر
  4. پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 28 مرداد 1390, 00:25 صبح
  5. تهیه نسخه پشتیبان از دیتابیس اکسس در دات نت 2003
    نوشته شده توسط VB.NET2005 در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 27 دی 1386, 00:19 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •