نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: راهنمایی در حد استفاده از جاوا اسکریپت

  1. #1

    راهنمایی در حد استفاده از جاوا اسکریپت

    سلام - همه میدونیم نمیشه از جاوا اسکریپت در صفحات وب گریز کنیم. اما در یک آموزشی دیدم مثلا برای یک جدول ساده ، یک Alert زیبا، یک آیکون زیبای جستجو و ... مثلا اومد و رفرنس های زیر را به صفحه اضافه کرد :
    CSS:<link rel="stylesheet" href="https://cdn.datatables.net/1.10.16/css/jquery.dataTables.min.css" />
    <link rel="stylesheet" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.1/jquery-ui.min.css" />
    <link rel="stylesheet" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/toastr.js/latest/css/toastr.min.css" />


    JS:
    <script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.1/jquery-ui.min.js"></script>
    <script src="https://cdn.datatables.net/1.10.16/js/jquery.dataTables.min.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/toastr.js/latest/js/toastr.min.js"></script>
    <script src="https://unpkg.com/sweetalert/dist/sweetalert.min.js"></script>
    <script src="https://kit.fontawesome.com/e19c476714.js"></script>



    سوال بنده اینه: وقتی اولویت اولم لودینگ سریع صفحات باشه، سپس زیبایی آیا استفاده از
    <script src="https://cdn.datatables.net/1.10.16/js/jquery.dataTables.min.js"></script>


    برای یک جدول زیبا توصیه میشود یا خیر؟؟ وقتی میتونیم یک جدول با Http/Css درست کنیم با زیبایی قابل قبول، نمیدونم از این کتابخانه datatable استفاده باید بکنم یا خیر؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: راهنمایی در حد استفاده از جاوا اسکریپت

    فایل های استاتیک مثل .css , js کش میشه تو مرورگر پس از اولین فراخوانی
    پس اینجوری نیست که بخای اینا رو هردفعه لود کنی
    از طرف دیگه حجم فایل رو بایدببینی
    با سرعت های اینترنت امروز 100 کیلوبایت چیزی نیست که بخای نگران این موضوع باشی

    مثل اینه که بگی آیا ینفر اضافه بشینه توماشین سرعت حرکت ماشین آیا پایین نمیاد ؟ خب طبیعتا میاد از نظر فنی ولی آیا با توجه به قدرت و سرعت ماشین های امروزی آیا این اصلا اهمیتی داره ؟
    البته یه موقع میشه که مثلا 20 نفر تو ماشین نشستن اونوقت 1 نفر اضافه ممکنه خیلی تاثیر بزاره پس باید نسبت به موقعیت نگاه کنی ولی در حالت عادی و معقول استفاد هزا اینا مشکلی نداره


    البته خیلی توصیه نمیشه استفاده از dataTables اگه میخای جدولی رو نشون بدی که اطلاعات خیلی زیادی داره ولی نه به دلیلی که شما فکر میکنی
    دلیلش اینه که این کتابخونه همه داده های جدول رو یکجا لود میکنه تو صفحه و مخفیشون میکنه تو پیج و فقط مثلا 10 تای اول ر ونشون میده بعد رو صفحه دوم که زدی 10 تای دوم رو نشون میده و اولی ها رو مخفی میکنه و الی آخر


    حالا اگه دیتبایست مثلا 10 هزار تا ردیف داشته باشه بخای اینارو نشون بدی با این کتابخونه در واقع 10 هزار ردیف رو تو صفحه لود میکنه به صورت مخفی درسته که نمیبینیشون ولی هستن
    که باعث میشه صفحه خیلی کند بشه

    ولی اگه بخای یه اطلاعات محدودی رو نشون بدی که تعداد زیادی ندارن مشکلی نداره استفاده ازش

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی در حد استفاده از جاوا اسکریپت

    متاسفانه دکمه تشکر نبود - سپاس فراوان

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 مرداد 1394, 12:25 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 25 فروردین 1393, 23:43 عصر
  3. راهنمایی در مورد استفاده از جاوا اسکریپت در php
    نوشته شده توسط 2664569 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 18 مرداد 1392, 04:04 صبح
  4. راهنمایی در مورد استفاده از اسکریپت بانک ملت
    نوشته شده توسط .fatemeh در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مرداد 1390, 00:36 صبح
  5. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 06:20 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •