نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: عدم اعمال زمان انتخابی برای session.gc_maxlifetime

  1. #1

    عدم اعمال زمان انتخابی برای session.gc_maxlifetime

    با درود
    من تو فایل php.ini گزینه session.gc_maxlifetime رو میزارم رو 200هزار ثانیه اما سر 30 دقیقه سشن ها پاک میشن چرا

    این فایل php.ini:

    display_errors = Off
    max_execution_time = 30
    max_input_time = 60
    max_input_vars = 1000
    memory_limit = 128M
    post_max_size = 50M
    session.gc_maxlifetime = 200000
    session.save_path = "/var/cpanel/php/sessions/ea-php72"
    upload_max_filesize = 50M
    zlib.output_compression = Off


    این فایل user.ini
    display_errors = Off
    max_execution_time = 30
    max_input_time = 60
    max_input_vars = 1000
    memory_limit = 128M
    post_max_size = 50M
    session.gc_maxlifetime = 200000
    session.save_path = "/var/cpanel/php/sessions/ea-php72"
    upload_max_filesize = 50M
    zlib.output_compression = Off


    این هم htaccess

    <IfModule php7_module>
    php_flag display_errors Off
    php_value max_execution_time 30
    php_value max_input_time 60
    php_value max_input_vars 1000
    php_value memory_limit 128M
    php_value post_max_size 100M
    php_value session.gc_maxlifetime 200000
    php_value session.save_path "/var/cpanel/php/sessions/ea-php72"
    php_value upload_max_filesize 100M
    php_flag zlib.output_compression Off
    php_value session.cookie_lifetime 200000
    </IfModule>
    <IfModule lsapi_module>
    php_flag display_errors Off
    php_value max_execution_time 30
    php_value max_input_time 60
    php_value max_input_vars 1000
    php_value memory_limit 128M
    php_value post_max_size 100M
    php_value session.gc_maxlifetime 200000
    php_value session.save_path "/var/cpanel/php/sessions/ea-php72"
    php_value upload_max_filesize 100M
    php_flag zlib.output_compression Off
    php_value session.cookie_lifetime 200000
    </IfModule>


    این فایل سشنم:
    <?php
    session_start();
    include('config.php');

    $user_check = $_SESSION['login_user'];
    $ses_sql = mysqli_query($db ,"select user_flname,user_username,user_id,user_mobile,user _password from users_TBL where user_username = '$user_check' ");
    $row = mysqli_fetch_array($ses_sql,MYSQLI_ASSOC);
    $login_session = $row['user_flname'];

    if(!isset($_SESSION['login_user'])){
    header("location: /index.php");
    }
    ?>



    این هم فایل کانفیگ:

    <?php
    session_start();
    define('DB_SERVER', 'localhost');
    define('DB_USERNAME', 'barnamenevis');
    define('DB_PASSWORD', 'barnamenevis');
    define('DB_DATABASE', 'barnamenevis');
    $db = mysqli_connect(DB_SERVER,DB_USERNAME,DB_PASSWORD,D B_DATABASE) or die('Cannot connect to the database because: ' . mysqli_error($db));
    mysqli_query($db,'set names "utf8"');

    //error_reporting(E_ALL);
    //ini_set('display_errors','On');
    ////$timeout = 816400; // 3600 seconds = 60 minutes = 1 hour
    //ini_set('session.gc_maxlifetime', $timeout);
    ?>


    بنظرتون ایراد کار کجاست؟
    ست میشه اما انجام نمیگیره و تو همون 30 دقیقه off میشه
    sd.png

  2. #2

    نقل قول: عدم اعمال زمان انتخابی برای session.gc_maxlifetime

    راه حل چیه ؟

  3. #3

    نقل قول: عدم اعمال زمان انتخابی برای session.gc_maxlifetime

    یه نفر حرفه ای نیست راه حل و مشکل رو بدونه
    همیشه تو برنامه نویس پست میزارم و سوال میپرسم اخرش هم خودم بعد چند روز میام جواب سوال خودمو میدم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: در مورد Session management و session fixation
    نوشته شده توسط c.c.i.e در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 بهمن 1392, 18:14 عصر
  2. سوال: ارور مر بوط به function.session-start session_start session cache limiter
    نوشته شده توسط ms11309 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 09 خرداد 1392, 11:15 صبح
  3. مشکل با Session ، به جای Session از چی استفاده کنم؟
    نوشته شده توسط arian_P در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 28 مهر 1388, 23:17 عصر
  4. مشکل در نوشتن Datatble به session و خواندن مجدد از session
    نوشته شده توسط b581102 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 22 فروردین 1387, 19:13 عصر
  5. تفاوت session و cooki-less session
    نوشته شده توسط bluesky2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 اسفند 1383, 07:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •