نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نمایش تصویر متحرک از نوع گیف(Gif) بدون استفاده از اکتیویکس

  1. #1

    نمایش تصویر متحرک از نوع گیف(Gif) بدون استفاده از اکتیویکس

    سلام
    آیا راهی هست که یک تصویر متحرک از نوع گیف(Gif) را صرفاً با استفاده از کد و بدون استفاده اکتیوایکس ANIGIF.OCX و یا AnimatedGif.ocx اجرا کرد ؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: نمایش تصویر متحرک از نوع گیف(Gif) بدون استفاده از اکتیویکس

    وجود همین اکتیوایکس ها یعنی این که اکسس مستقیما گیف متحرک رو نشون نمیده!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: نمایش تصویر متحرک از نوع گیف(Gif) بدون استفاده از اکتیویکس

    نقل قول نوشته شده توسط atf1379 مشاهده تاپیک
    سلام
    آیا راهی هست که یک تصویر متحرک از نوع گیف(Gif) را صرفاً با استفاده از کد و بدون استفاده اکتیوایکس ANIGIF.OCX و یا AnimatedGif.ocx اجرا کرد ؟
    با تشکر
    اگر حوصله داشته باشید و با فتوشاپ هم آشنائی داشته باشید میتوانید یک تصویر متحرک در محیط اکسس ایجاد کنید که برای متحرک کردن آن نیاز به نوشتن چند خط کد می باشد.
    یا علی
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : چهارشنبه 17 اردیبهشت 1399 در 14:38 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش تصویر متحرک از نوع گیف(Gif) بدون استفاده از اکتیویکس
    نوشته شده توسط atf1379 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 15 اردیبهشت 1399, 21:23 عصر
  2. سوال: : ارسال متغیر با استفاده از method get و نوع تصویر در php
    نوشته شده توسط mrsrahmani در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 اسفند 1390, 19:05 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 27 تیر 1389, 20:49 عصر
  4. استفاده از اکتیویکس WindowsMediaPlayer در یک thread دیگر
    نوشته شده توسط Mask در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1388, 04:05 صبح
  5. استفاده از DLL و اکتیویکس ها در MC++‎.net
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 07 مرداد 1384, 19:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •